twoja roślina jest widocznie osłabiona, żółknie lub więdnie? Napisz, a uzyskasz pomoc
ODPOWIEDZ
  • 459 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rastuch »
Kupcie w ogrodniczym Talstar lub Karate to napewno pomoże
drogie jest to swinstwo?
Paprika Korps - "Magnetofon"

Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
  • 25 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kobaia »
koniki polne ja przypuszczam, nie znam zadnego skutecznego srodka, trza chyba przeczekac... nie wiem, moze jakies babcine opryski z czosnku...
Uwaga! Użytkownik kobaia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 459 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rastuch »
koniki polne odpadaja, nie ma ich tam nigdzie w okolicy, a ja dosc dobrze ja znam ;)
Paprika Korps - "Magnetofon"

Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
  • 160 / 1 / 0
Rastuch pisze:
Kupcie w ogrodniczym Talstar lub Karate to napewno pomoże
drogie jest to swinstwo?
nie wim ile kosztuja te miniaturowe opakowania trzeba ise przejśc i dowiedziec
Bądźmy realistami żądajmy niemożliwego
  • 65 / / 0
mam ten sam problem, niewiem co robic. rozwiązał ktos juz ten problem?

http://img268.imageshack.us/my.php?image=chore1gw.jpg
  • 77 / / 0
Nieprzeczytany post autor: dlugi_as »
mam to samo, tyylko ze mi tak wpierdalaja liscie, ze nilna, sama podziurawiona siatka zwisa. Zauwazylem na nich takie 1mm robaczki, kuleczki, twarde troszke :D, myslalem ze to ziarnko jakies, pruszko, a to robaczki, bordowe i czarne powypieprzalem je!! ale napewno znowu wroca, nie wiem co robic!! help me
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Narkotyki z Ameryki Południowej i Europy warte blisko 9 milionów złotych przechwycone

Policjanci ze Śródmieścia zatrzymali 37-latka w jednym z mieszkań na warszawskiej Woli. Mężczyzna podejrzany jest o posiadanie blisko 25 kilogramów narkotyków, o łącznej wartości blisko 9 milionów złotych. Sąd przychylił się do wniosku Prokuratury Rejonowej Warszawa-Wola, stosując wobec podejrzanego tymczasowe aresztowanie na okres trzech miesięcy.

Narkotyki o wartości miliarda euro. To dzieje się w Holandii

Służby celne podsumowały ubiegły rok: przechwycono narkotyki o wartości blisko miliarda euro. Prawie na każdym statku przypływającym do holenderskich portów z Ameryki Łacińskiej przemycana jest kokaina. Mafia wykupuje holenderskie firmy, hotele i kamienice. Pracują dla niej młodzi Holendrzy.

Polska prezydencja rozpoczyna prace horyzontalnej grupy ds. Narkotyków w Radzie Unii Europejskiej

Polska objęła przewodnictwo w Horyzontalnej Grupie ds. Narkotyków (HDG) w ramach prezydencji w Radzie Unii Europejskiej na pierwsze półrocze 2025 roku. Przewodniczącym HDG został podinsp. Michał Aleksandrowicz z Centralnego Biura Śledczego Policji, a jego zastępcą dr Artur Malczewski z Krajowego Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom. Działania w ramach prezydencji to efekt wspólnej pracy Centralnego Biura Śledczego Policji oraz Krajowego Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom.