Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Jak nie zacząłeś - nie zaczynaj. Jak zacząłeś - dbaj o siebie. Wszystkiego dobrego i zdrowia każdemu życzę.
Ze dwa dni temu znudzona napisałam do szefunia od mj, niestety nie odpisał więc niepocieszona o 23 zaczęłam się zastanawiać jakby tu sobie jakąś bombę zapewnić, bo miałam jakieś dziwne ciśnienie. I mi się acodin przypomniał. Pojechałam do apteki i zakupiłam sobie jedno opakowanie. Nie miałam za bardzo o tej porze nawet skąd wziąć drugiego - I BARDZO DOBRZE. Nie wiem, czy to jest kwestia tak długiej przerwy i w związku z tym zmniejszonej tolerki, czy po prostu zapomniałam jak wygląda bomba po DXM, ale tak mnie ztrszaskało wtedy, że szok
muzyka na plus
prysznic metaliczny dźwięk
nałożyłam sobie balsam na całe ciało i prawie się wyjebałam
unikać pisania do znajomych i odpisywania na wiadomości
nie odpisuj dziś Arturowi
pielęgnacja twarzy
oko pirata
ciągle zapominam coś
dziwnie mi się patrzy w lustro
nałożyłam krem na twarz
o kurde już było
nie pamiętam czy krem nałożyłam
vlogi
pisanie z Artkiem(XD)
telefon dziwnie wygląda płaski wypukły
No generalnie pamiętam z tego że muzyki mi się fajnie słuchało i jak leżałam z zamkniętymi oczami to była taka klasyczna deksowa odklejka. Także klepło mnie chyba mocniej niż bym się tego spodziewała. Obstawiam długie odstawienie i wzrost tolerancji. Bałam się, że będę rzygać, bo jednak na sam smak tabletek przepijanych wodą mi się zrobiło niedobrze, ale nawet mi w brzuchu nie było tak 'ciężko' jak czasem. Miał ktoś z was tak, że po długiej przerwie tak się zrobił stosunkowo niską dawką?
I do them drugs to stop the f-food cravings
~Lana Del Rey "Boarding school"
I do them drugs to stop the f-food cravings
~Lana Del Rey "Boarding school"
10 grudnia 2025myszkaszara8 pisze: Teraz coś te buteleczki 100ml Acodin są mocniejsze. Ostatnio wypiłam dwie i miałam ogromny odlot, a zawsze piłam trzy i był zwykły odlot. Ostatnimi czasy te buteleczki są jakieś turbo należy uważać.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.