Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
@Elvis1998 to już jest mega dla wątroby, zgadujemy, że masz już mega wyrobioną tolerancję plus uszkodzenie wątroby lub inny badziew. Tu detox minimum trzy tygodnie.
  • 3 / 2 / 0
dex z czosnkiem mogę chyba najbardziej do MDMA porównać.
Piszę nagrzany %-D Na wadze jubilerskiej 10g czosnku granulowanego zalalem parzącą po łapach wodą (tak na granicy - nie wiem czy to ma znaczenie), do picia temperatura była już git. Zjadłem sniadanko, 150 dexa i zaczynamy dorzucanie przy gierce %-D
Wjazd.... No MDMA. Typowo, tylko bez euforii i bez ogłupienia. Nie "rwie" nam się bania (Kto doświadczył ten wie), W OGÓLE odpada zaciśnięta szczęka. Nie ma nic. Żadnych drgawek mięśniowych i robotycznych tików. Vibe w rytm muzyki, przygaszone światło, nic tylko dorzucać kolejne. Co 10 minut żre dwie pigułki, mam ustawione na zegarku na ręcę %-D (kosmos mieć minutnik na nadgarstku) i laduje mi sie idealnie. Mam osiem paczek, zobacze do ilu dojde. W międzyczasie do kapsułki z magnezu wsypałem kolejne 3-4g czosnku i też dorzucam. Nie mam zamiaru się katować, na pewno jakieś jedzonko wpadnie. Dbajcie o siebie!
Ostatnio zmieniony 05 stycznia 2026 przez Corsair, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.

Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"

Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.