Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 499 / 2 / 0
kilkanaście lub kilkadzieśiąt razy to znowu nie taki nowicjusz myślę że spokojnie przy twojej wadzę 75 kilo możesz spokojnie zarzucić 900mg co będzie dawać równe 12mg/kg myślę że poczujesz tą magie bardzo doskonale, a i nie będzię kusić cię co drugi dzień zarzucać bo takie dawki wystarczają spokojnie na 2 tygodnie przerwy bez żandych smak na nastepny lot
  • 124 / / 0
3 paki, 1350mg. Co mi z tego, że było mi fajnie jak na następny dzień nic nie pamiętałem. Ważyłem wtedy coś koło 77-79 kilosów czyli wychodziło by 17,5mg/kg wtedy nie liczyłem tego w ten sposób. A zwyczajne tripowanie to 900 mg.
  • 311 / 4 / 0
60 kg - 1350mg ;] mocno wbija w siedzenie ;p
  • 242 / / 0
Mnie 6mg/kg wbiło w łóżko że ja pierdole. Ogółem to 1 wielki ogromny bt był.
Uwaga! Użytkownik stalker52 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / / 0
1350mg na 55 kg. O ile mnie moje matematyczne umiejetnosci nie zawodza to 24,5mg/kg
  • 13 / / 0
żadnym hardkorem sie nie okarze, ale to i tak było dla mnie dużo za dużo.. 45 tablet przy wadze 75kg. zapite grejpem...
Praktycznie niemożność ruszania sie, znam takie miejsce głęboko w lesie gdzie jest chatka otwarta. usiadłem sie tam. położyłem głowe na stół i...praktycznie nic nie pamiętam. hehe tylko pojedyńcze CEVy z heroesa 3 (wtedy dużo w to grałem) jakieś walki smoków itd :D
ale to dużo za dużo jak na tamtejszą moją tolerke..
Uwaga! Użytkownik moturrr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 311 / 4 / 0
lokiss pisze:
1350mg na 55 kg. O ile mnie moje matematyczne umiejetnosci nie zawodza to 24,5mg/kg
w ile godzin?
  • 8 / / 0
13mg/kg. ładnie porobiło, ciekawe wizje nt, przyszłości i to by było na tyle. na tym póki co planuję zakończyć przygodę z dexem.
  • 402 / 3 / 0
100kg -6 paczek
  • 403 / / 0
Czyli słynna dawka śmiertelna 100 tabletek (bez wspominania już nawet o wadze) to mit? Co myslicie, aby tak to podrzucic do pogromcow mitow? ;)
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.

Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).

Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję

67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.