Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 499 / 2 / 0
kilkanaście lub kilkadzieśiąt razy to znowu nie taki nowicjusz myślę że spokojnie przy twojej wadzę 75 kilo możesz spokojnie zarzucić 900mg co będzie dawać równe 12mg/kg myślę że poczujesz tą magie bardzo doskonale, a i nie będzię kusić cię co drugi dzień zarzucać bo takie dawki wystarczają spokojnie na 2 tygodnie przerwy bez żandych smak na nastepny lot
  • 124 / / 0
3 paki, 1350mg. Co mi z tego, że było mi fajnie jak na następny dzień nic nie pamiętałem. Ważyłem wtedy coś koło 77-79 kilosów czyli wychodziło by 17,5mg/kg wtedy nie liczyłem tego w ten sposób. A zwyczajne tripowanie to 900 mg.
  • 311 / 4 / 0
60 kg - 1350mg ;] mocno wbija w siedzenie ;p
  • 242 / / 0
Mnie 6mg/kg wbiło w łóżko że ja pierdole. Ogółem to 1 wielki ogromny bt był.
Uwaga! Użytkownik stalker52 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / / 0
1350mg na 55 kg. O ile mnie moje matematyczne umiejetnosci nie zawodza to 24,5mg/kg
  • 13 / / 0
żadnym hardkorem sie nie okarze, ale to i tak było dla mnie dużo za dużo.. 45 tablet przy wadze 75kg. zapite grejpem...
Praktycznie niemożność ruszania sie, znam takie miejsce głęboko w lesie gdzie jest chatka otwarta. usiadłem sie tam. położyłem głowe na stół i...praktycznie nic nie pamiętam. hehe tylko pojedyńcze CEVy z heroesa 3 (wtedy dużo w to grałem) jakieś walki smoków itd :D
ale to dużo za dużo jak na tamtejszą moją tolerke..
Uwaga! Użytkownik moturrr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 311 / 4 / 0
lokiss pisze:
1350mg na 55 kg. O ile mnie moje matematyczne umiejetnosci nie zawodza to 24,5mg/kg
w ile godzin?
  • 8 / / 0
13mg/kg. ładnie porobiło, ciekawe wizje nt, przyszłości i to by było na tyle. na tym póki co planuję zakończyć przygodę z dexem.
  • 402 / 3 / 0
100kg -6 paczek
  • 403 / / 0
Czyli słynna dawka śmiertelna 100 tabletek (bez wspominania już nawet o wadze) to mit? Co myslicie, aby tak to podrzucic do pogromcow mitow? ;)
ODPOWIEDZ
Newsy
Nowy gatunek grzyba produkującego alkaloidy sporyszu zidentyfikowany na WVU

Studentka mikrobiologii z Uniwersytetu Zachodniej Wirginii (WVU) dokonała przełomowego odkrycia, które może zrewolucjonizować rozwój farmaceutyków. Corinne Hazel, stypendystka programu Goldwater i specjalistka mikrobiologii środowiskowej, zidentyfikowała nieznany wcześniej gatunek grzyba, który produkuje związki chemiczne o działaniu zbliżonym do LSD – substancji wykorzystywanej w terapii depresji, zespołu stresu pourazowego (PTSD) i uzależnień.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.