Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Jakos wczoraj pojawilem sie na forum i niewiadomo czemu zaczołem czytac o DXM (moze to jakis znak) :D. Chodzi o to ze lubie sobie zapodać jakąś jazde rano i chodzić taki powyginany cały dzień. Z tego co czytam wszystkie Trip Reporty są o lykaniu dexy przed polozeniem sie spać itd. Chodzi mi o to ze ciekaw jestem czy ma to jakies praktyczne zastosowanie na fazowanie w biały dzień. ??? Prosilbym o odpowiedzi.
  • 920 / 162 / 0
ja lubie dexa z wieczorka i samemu ale czasem pofazowac w dzien tez jest zajebiscie :-D tylko czasem ludzie sie dziwnie patrza jak widza moj "dexowy pysk". ogolnie pianie ;-)
Uwaga! Użytkownik wonszgrzybojad nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 402 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: J73 »
Tak, jak lubisz utrudniać sobie życie, to deks jest do tego celu idealny. Potrafi nieźle skomplikować wiele czynności, deformuje otaczającą rzeczywistość, działa b ekstatycznie, więc przyjemnsaći jest co wypas. Czersto wchodzę na lekką fazę, jak mam dzień wolny. Mam niezły ubaw z żony, co wie, że coś jest nie tak, ale się nie może połapać, co, ale generalnie lubi mnie chyba w takim stanie, bo mam wtedy świetny humor i nawet jej trudno go zepsuć, a potrafi robić to świetnie. Uwielbiam na fazie jeździć autem, ale tylko w nocy, jak jest pusto, bo jazda w dzień po mieście to koszmar jest-nie polecam. Ostatnio musiałem iść do pracy w środku fazy po 675-masakra. Poza tym trzeba tylko dobrać odpowiednią dawkę dla siebie i można się nieźle bawić:-)
Wygraj z systemem, bądź szczęśliwy.
Pragniesz miłości? Kochaj, nikt nie może Ci tego zabronić.
  • 241 / 4 / 0
Dobre, dobre, barrdzo dobreeeee, ale nie jakaś dawka 900mg. Mi styka 300-450mg na rano, z tym ze nie na czczo:/ Wiecej nie ma sensu brac, bo łatwo wpaść. Jeśli nie brałes dxm, to najlepiej bedzie wyprubowac go wieczorem, ze słuchawkami na uszach, a dopiero jak go lepiej poznasz mozesz poexperymentować.
kodeina
  • 58 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Drug-on »
DXM na dzień. 8-( :nuts: Kompletnie poszaleliście... %-D
  • 424 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Adam Selene »
Nie, czemu? Male dawki (150-300) są całkiem przyjemne w dzień, pod warunkiem że ma się wolne i żadnych ciężkich obowiązków.
Interesujące było też dla mnie, jak po 900 mg obudziłem się rano i dalej byłem pod wpływem. Do południa łaziłem jak robot, słuchałem muzyki na skos i nie chciało mi sie jeść. Miałem też ochotę dopalić w południe jeszcze 300 miligramami, żeby do wieczora potrzymało, ale rozmyśliłem się - szkoda mózgu i wątroby.
Uwaga! Użytkownik Adam Selene nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
DXM na dzień wcale nie jest taki zły :) W dzień więcej widać przynajmniej i pochodzic sobie można, to też ma swój urok
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 333 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Cleaner »
na dzien jest ok, najlepiej zarzucic mala dawke i iść na specer, albo zakupy (koniecznie z lista zakupów xD )
jak lubisz sobie utrudniac zycie to proponuje 400-500mg i probowac naprawiac jakis sprzet lub cokolwiek- np. cieknacy kran. zajmie to o wiele wiecej czasu a do ilu nieliniowych wnioskow dojdziesz... :-)
Uwaga! Użytkownik Cleaner nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 577 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Twilight »
DXM na dzień jest wypasione. W sumie to nawet nie lubię tripować całkiem w nocy. Najpóźniejszą godziną aby zarzucić deksa to jest 17 aby była najlepsza faza. Z rana też można zarzucać. Oczywiście nic skąplikowanego nie polecam robić i raczej nikać rozmów z rodzicami itp %-D
[b]JEDZ KWAS![/b] - mądrzejszy ani zdrowszy psychicznie nie będziesz, ale i tak ludzi z Ciebie nie będzie (skoro przeglądasz te forum) więc co Ci szkodzi? :)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Twilight każda godzina na tripa jakiegokolwiek przy sprzyjającyh warunkach jest dobra :)
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.

Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.

Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.