Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
A ile czasu musi upłynąć między tymi dwoma plateau? Przypuśćmy jeśli o 18 wezmę pierwsze, za ile drugie?

scalono; na przyszłość edytuj posty_xxx

Czy to na raz wszytsko się bierze? Sorry jestem kompletnym laikiem q tym temacie.
  • 2534 / 595 / 0
^ zanim-sprobujesz-dxm-10-podstawowych-kw ... 69860.html

1. plateau: 1,5–2,5 mg/kg
2. plateau: 2,5–7,5 mg/kg
3. plateau: 7,5–15 mg/kg
4. plateau: powyżej 15 mg/kg
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
No dobrze, a co z problemami z koordynacją, to minie po chwili? Zaczęła.wchodzic mi faza, jest całkiem spoko, tak jak chciałam, no prawie, poza tym, że mam problemy z poruszaniem się ...
  • 1823 / 104 / 20
Nic na to się nie da poradzić. Prędzej puści cię psychodela i uczucie odrealnienia a z brakiem koordynacji ruchowej i tym podobnymi mniej pożądanymi efektami jeszcze będziesz się "męczył"(w cudzysłowiu bo to jakieś straszne nie jest) przez zapewne kilka kolejnych godzin, chyba że uda ci się usnąć.
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
  • 4 / / 0
właśnie jestem na moim pierwszym razie, dawka jak dla dziecka na kaszel, 150mg
psychicznie jestem 100% trzeźwa, mogę do pracy iść
fizycznie przechodzą mnie takie mega przyjemne ciary, plus to takie specyficzne uczucie... no coś jak wjeżdża opio, ale to jest gdzieś stale
tak powinno być? coś za dobre jak na acodin i to 10 tabletek? coś ze mną nie tak? xD prędzej spodziewałam się jakiegoś ogłupienia niż orgazmu w tabletkach

wizuali jakichkolwiek 0, ale jak "nacisnę" na oczy i tak trzymam, to po jakimś czasie obraz zaczyna wirować i jak potrzymam dalej,
na koniec tak samo "wpadam w przepaść" jak podczas snu czasem, no czaicie (albo i nie każdy tak ma, nie wiem)

i to by było na tyle, dziękuję za tą wypowiedź
  • 1455 / 592 / 0
@xrka nie doceniasz kaszlaka , moze byc delikatnie euforyczny na 1 i 2 plateu . Pierwszy raz i jesli jestes szczupla to moglo tak zadzialac jak najbardziej .Wizuale zaczna sie od wiekszych dawek typu 2-3 plateu i to tez glownie przy zamknietych oczach .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 247 / 52 / 0
28 grudnia 2024xrka pisze:
właśnie jestem na moim pierwszym razie, dawka jak dla dziecka na kaszel, 150mg
psychicznie jestem 100% trzeźwa, mogę do pracy iść
fizycznie przechodzą mnie takie mega przyjemne ciary, plus to takie specyficzne uczucie... no coś jak wjeżdża opio, ale to jest gdzieś stale
tak powinno być? coś za dobre jak na acodin i to 10 tabletek? coś ze mną nie tak? xD prędzej spodziewałam się jakiegoś ogłupienia niż orgazmu w tabletkach

wizuali jakichkolwiek 0, ale jak "nacisnę" na oczy i tak trzymam, to po jakimś czasie obraz zaczyna wirować i jak potrzymam dalej,
na koniec tak samo "wpadam w przepaść" jak podczas snu czasem, no czaicie (albo i nie każdy tak ma, nie wiem)

i to by było na tyle, dziękuję za tą wypowiedź
Jakiego orgazmu dziewczynko. Tego uświadczysz od mężczyzny a nie jebanych tabletek z apteki zatrutych bromem.
Nie bież więcej nigdy to nie dla ciebie całkowicie !
Ogłupienie masz ale skoro go nie odczuwasz to jeszcze jesteś na tyle intelienta by żyć normalnie. Ewentualnie jakieś alko od czasu do czasu wierz mi lepiej ci wyjdzie.
and its going to suck.
It's not going to be fun.
  • 41 / 13 / 0
Po pierwsze bromu w tym jest tyle co nic, trzeba by jeść bardzo często wręcz kosmiczne dawki żeby miał on jakiś negatywny wpływ na organizm, a jak ktoś chce to łatwo można się go pozbyć poprzez reakcję z zasadą, a po drugie proponowanie komuś tak szkodliwej substancji jak alkohol zamiast znacznie mniej szkodliwego, a przy rozsądnym stosowaniu wręcz zdrowego dekstrometorfanu to zwykły idiotyzm.
  • 2763 / 36 / 0
28 grudnia 2024PolskiLen pisze:
Jakiego orgazmu dziewczynko. Tego uświadczysz od mężczyzny a nie jebanych tabletek z apteki zatrutych bromem.
Nie bież więcej nigdy to nie dla ciebie całkowicie !
Ogłupienie masz ale skoro go nie odczuwasz to jeszcze jesteś na tyle intelienta by żyć normalnie. Ewentualnie jakieś alko od czasu do czasu wierz mi lepiej ci wyjdzie.
*wskazuje na drzwi*
Wypierdalaj. (głosem Lindy)

Euforia po DXM jest UNIKALNA i na swój sposób nawet ketony czy MDMA nie mają do niej podjazdu. A jak, gościu, nie miałeś szansy jej poznać, to może problem twojego zjebanego alko łba?
  • 1289 / 329 / 12
Mnie szczególnie zapadła w pamięć moja pierwsza dorzutka 450mg + 450mg czyli w zasadzie też pierwszy raz z 900mg w 2-3h odstępie czasowym.

Oczyszczenie i odkupienie w jednym i to wszystko nie wychodząc z łóżka. Haluny no to wiadomo, kwestia osobnicza ale jak już mnie tak jebło konkretnie to widziałem siebie samego, wirującego od środka z lotu ptaka, zupełnie jakbym narodził się na nowo i Bóg ściągał z piekła moją powłokę ku nieboskłonu.

Wg mocno religijny trip (nwm dlaczego dosyć często mój ateizm jest wystawiany na próbę… obarczam za to winą moją zdewociałą śp babcie) ale miałem tak pojebane rozkminy o istocie człowieczeństwa, że zadzwoniłem do znajomej i pierdolilem jakieś głupoty, że jest mi przeznaczona i musimy odbudować gatunek ludzki niczym Adam i Ewa %-D

Konkluzja jest taka - na pierwsze razy najlepiej wyrzucić albo schować telefon.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.

Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.