Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
W mojej opinii w wątku ogólnym pojawia się masa offtopowych postów dotyczących samego procesu załatwiania sobie substancji, które nijak się przecież mają do samego działania.
Temat w ogólnym założeniu będzie nieco luźniej moderowany, w zamian za co postaracie się pisać w wątku ogólnym na temat samego dekstrometorfanu i jego działania.
Liczę, że ta radosna idea się przyjmie
Wszelkie uwagi mile widziane, jeśli ktoś ma pomysł na pasującą tutaj ankietę to też można go zamieścić
A niech ktoś powie jak to jest z zakupem czystego DXM Hbr z [cut] - póki co bez źródeł - nawet tych ogólnych. Ignis
Powód: jaszczury
Jeżeli chodzi o Tussidex to coraz więcej aptek miało go na stanie przez jakiś czas u mnie w mieście, potem wszędzie zaczęli mówić że obecnie nawet w hurtowniach nie ma, a w niektórych aptekach w międzyczasie pojawił się Tussidex Mite, czyli wersja lajt - 225 mg zamiast 450 mg w opakowaniu. Ehh, gdyby tylko 4-oxo-pce było bardziej dostępne...
❤ MXE [']
Wygląda prawie tak samo tylko przy nazwie ma taki zielony pasek i napis mint u mnie kosztuje 10gr taniej
od zwykłego raz się dałem na to naciągnąć uważajcie!
Ciebie prosimy...
wysłuchaj nas panie
To nie jest żaden Tussidex Mint, tylko Mite. :-D A zanim farmaceuci wyczują biznes w koneserach DXM to trochę czasu niewątpliwie minie. Póki co pozostaje mieć nadzieje, że już za kilka miesięcy Tussi (wersja full pls) będzie dostępne w każdej aptece i to w takiej cenie jaka jest obecnie, czyli do 10 zł max.
❤ MXE [']
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą
Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.