Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 79 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: holender86 »
Mam pytanko, czy ktos probowal zamawiac wieksze ilosci acodinu lub innych dexowynalazkow z aptek internetowych? tak dzisiaj patrze na http://www.aptekazdrowie24.pl/index.php ... oduct=1166 i cena jak marzenie, tylko ile mozna tego zamowic na raz.
  • 1198 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: prawie_martwy »
Zapewne max 2 paczki.
  • 241 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: chomik_morski »

Zapewne max 2 paczki.
Ktoś 10 zamówił.
Ale kto to nie wiem.
kodeina
  • 62 / / 0
Nieprzeczytany post autor: GaJoS »
nie wiem jak to jest z kosztami wysyłki w takim przypadku.
Bo jeżeli są to cena nie jest taka świetna . Bodajże 9 zł za przesyłkę czyli przy 10 paczkach będzie mniej więcej normalna cena
Uwaga! Użytkownik GaJoS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 147 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: SzALoNa 8)) »
ja zamawiałam 15max paczek, zwykle troche aco, troche tussidexu. Jesli chodzi o koszt przesyłki,to nie miało znaczenia ile zamowilam, ale zawsze placilam 6,50zł. APTEKA TA TO: /ciach/ tu jest wlasnie przyklad Tussidexu za 4,30zl, a acodin tam kosztuje 4,50zl. POZDRO
C A R P E D I E M ! ! ! ! ! ! !
  • 62 / / 0
Nieprzeczytany post autor: GaJoS »
czyli nic innego tylko robić zapasy na zimę a później w długi sen ;]
Uwaga! Użytkownik GaJoS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 147 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: SzALoNa 8)) »
dokladnie ;] Tyle ze ja narazie nie pla nuje zapasow bo znowu w ciagi popadne :-/ %-D
C A R P E D I E M ! ! ! ! ! ! !
  • 176 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ironia »
A moja kuzynka wczoraj w aptece usłyszała: "Dwóch paczek nie ma, zresztą i tak bym dwóch nie sprzedała" :nuts:
Uwaga! Użytkownik ironia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 52 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kuba »
.. bo to zla apteka byla
  • 3250 / 357 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
Ale ludzie to są głupi, i co jej to da jak pójde do innej apteki gdzie mi sprzedadzą i na huj jej to?

Ale co niektórzy wolą sie zesrac dla zasady niz pomyslec logicznie.

Tak samo jak ulotki roznosilem ze 2 razy mi sie zdarzylo ze dzwoniac do domofonu na pytanie "ulotki mozna?" odpowiedz była nie. Ale kazdy kretyn wie ze zadzwonie do nastepnego który mi otworzy i na huj takie utrudnienia stwarzac sobie i innym?
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami

Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.

15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii

Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.