Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1009 / 42 / 0
Kurcze ja poprosiłem ładnie panią o zamówienie tussidexu i nie bylo problemu. Zapytała ile chce opakowań.
Nazajutrz przy wydawaniu również zapytała ile paczek to wziąłem dwie.
Pytajcie w aptekach czy jest możliwość zamówienia.
Apteka sieci "blisko ciebie" jak cos
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
  • 1876 / 193 / 0
U mnie w miejscowości zawsze problem aby zamówić Tussi, bo zawsze proponowany jest "cudowny" zamiennik w postaci 10 tabletek Acodinu :wall:

No ale jak zamówię z neta to problemu z odbiorem nie ma :)
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 8 / / 0
Da rade gdzieś dorwać opakowania po 30 sztuk? albo jakie macie sposoby by kupic więcej niż jedno opakowanie- potrzebuje od razu 5-6 opakowan

Wątek ogólny nie służy do takich dyskusji! Przeniesiono, we właściwe miejsce~Duce
Uwaga! Użytkownik Minecisek44 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 438 / 14 / 0
Obudź się człowieku, nie ma już Acodinu pakowanego po 30 tabletek.
  • 394 / 5 / 0
To ze wszystkich dostępnych preparatów , dekstrometorfan w większej ilości jest tylko w postaci leku Tussidex 30 mg 15 kap lub Acodin w syropie ? później dexacaps ( 200 mg dekstrometomorfanu ) i jest coś jeszcze podobnego ? ja miałem przerwę z deksem jakieś 4 lata i chciałem ponowić swoją przygodę i na nieświadomce jak głupi po 3 aptekach latałem i chciałem opakowanie Acodinu pakowane po 30 tab
,,Niezapomniana faza przed oczami gwiazdy... odpływasz jakbyś wciągnął naraz wiadro Szałwi 5 minut poza światem lecz czas tu nie gra roli miej pewność,że powrót do rzeczywistości napewno zaboli.''
  • 1794 / 123 / 0
DexaPico :cheesy:. Po Tussi dłuuugo nic się nie opłaca, na drugim miejscu jest DexaCaps (sprawdzone, dobre gówno). Syrop wcale opłacalny nie jest.
[ external image ]
Dzień bez kaszlu - noc przećpana; DexaPico dała mama!
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 1823 / 104 / 20
Jest jeszcze syrop Acodin 300 miligramów DXM, także 2 miejsce jemu przypada.
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
  • 95 / 6 / 0
Powiem wam, że u mnie ostatnio coś trudno dostać nawet syrop 300, nie mówiąc o Tussidexie, o którym połowa aptekarek nawet nie słyszała. Chociaż w sumie nie zdziwiłbym się jakby wpisywały 'Tusideks'...
Głównie chcą wepchać jako zamiennik syropek 150 albo paczke Acodinu...
Ciężkie czasy nastały, bardzo ciężkie.
  • 3 / / 0
Tussidex nabyłem w pierwszej lepszej bydgoskiej aptece, aż się zdziwiłem że nie trzeba było szukać po mieście,
After this, there is no turning back.
You take the blue pill - the story ends, you wake up in your bed
and believe whatever you want to believe.
You take the red pill - you stay in Wonderland
and I show you how deep the rabbit hole goes.

~Morpheus
  • 1794 / 123 / 0
Duce pisze:
Jest jeszcze syrop Acodin 300 miligramów DXM, także 2 miejsce jemu przypada.
O tym pisałem pisząc wyżej 'syrop' i jak najbardziej drugie miejsce jemu nie przypada, gdyż za 300mg płacimy koło 14 (do 16 nawet) zł, gdzie za dexa caps niecałe 8 (do 9) za 200mg.
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

USA: Przedawkowane narkotyki zabiły mniej osób w 2024 roku

Liczba ofiar śmiertelnych związanych z przedawkowaniem narkotyków w Stanach Zjednoczonych znacząco spadła w 2024 roku, osiągając najniższy poziom od czasów sprzed pandemii COVID-19 – wynika z najnowszych, wstępnych danych opublikowanych 14 maja przez Centra Kontroli i Zapobiegania Chorobom (CDC).