Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Jak często ćpasz DXM ?

Czas głosowania minął 29 września 2007

Częsciej niż raz dziennie. Właściwie to cały czas żyje na dexowej fazie.
6
6%
Codziennie.
0
4-5 razy w tyg.
3
3%
2-3 razy w tyg.
14
13%
Raz na tydzień.
16
15%
Raz na 2 tyg.
14
13%
Raz w miesiącu.
12
11%
Rzadziej niż raz na miesiąc.
23
21%
Nie ćpam DXM.
21
19%

Liczba głosów: 109

ODPOWIEDZ
  • 203 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: brusdz »
Swgo czasu bardzo ,oj bardzo czesto. W ciagu ponad miecha wjebalem niecale 50 gramow dxm. Skutki zauwarzalne do dzis.Po dluzszej postanowilem sprobowc znowu i od tamtej pory mam za soba 3 tripy.
[b][color=#FF0000]Autovidol dobry jest, pij go stary nie bój się[/color][/b]
  • 714 / 45 / 0
Chaotka pisze:
Ile mi proponujecie?
Najlepiej w ogóle, ale jeśli już to posłużę przykładem. Kiedyś jadłem 450mg co piątek (czasem rozbijając sobie jeszcze na sobotę) i było ładnie, działało miło, nie narzekałem. Oczywiście zero większego rozgardiaszu w mózgu, ale tak chciałem. To, co niektórzy zwą tolerancją, a inni utratą magii, praktycznie nie występowało a, jeśli już, to było nie do zauważenia. Jeśli chodzi o większe dawki, to sądzę, że powinno się brać pod uwagę dłuższą przerwę, 2-3 tygodnie. A najlepiej przyjmować 900mg dxm w każdy pierwszy piątek miesiąca, po bożemu.
skakanka
  • 883 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: Elwis »
Chaotka pisze:
Z tym, że są ludzie dla których ćpanie źle się skończyło... Powiedzmy, że to są narkomani.
Jak na mój gust narkoman to człowiek uzależniony, bądź z nawykiem brania narkotyków. Lepiej przestań pojmować sprawę w ten sposób, bo takie tłumaczenie sobie to pierwszy stopień na dworzec. :) Naprawdę, lepiej po prostu ćpać nie wypaczając żadnych pojęć.

Co do tematu. Do wczoraj, raz na cztery lata, ale jako, że to był wielki powrót po dawnym, nieudanym tripie, pewnie będzie częściej.
Zdecydowanie odradzam Ci ćpanie.
x = x
  • 133 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: cough »
przez ostatnie 2 miesiące to było prawie codziennie, może 5 razy w tyg. Teraz sie ograniczam do 2-3 plus różne miksy. Bankrutuję.
love wd

yo, ninja, go !
  • 2310 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
Przez ostatnie pół roku wychodziło średnio około 10-12g DXM na miesiąc . Usilnie staram się zredukować tę liczbę i nie przekraczać 7g na miecha co uważam za ilośći bardzo mało szkodliwe :cheesy:
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 203 / 3 / 0
Raczej każdego normalnego ćpuna gryzło kiedyś sumienie z powodu ćpania. Ale póki nic się poważnie nie zjebało to ten stan nie ma prawa bytu. Jest przeszkodą urojoną przez ludzi, którzy albo nie są kompetentni w temacie, albo których dragi wyprowadziły na manowce a do tego zdolne są zwłaszcza depresanty i stymulanty.
Psychodeliki to jasna strona mocy :cheesy:

Po podliczeniu, w miesiącu czerwcu poszło zaledwie 3600mg. A ja myślałem, że dużo ćpam %-D
  • 3732 / 45 / 0
Nieprzeczytany post autor: Wawoj »
´´Jak często ćpasz?´´ - jak to sympatycznie brzmi.
Aktualnie nie cpam w ogole. DXMu od jakiegos tygodnia.

Optymalnie zaliczalam dwa powazniejsze tripy tygodniowo, zdarzalo sie tez zarzucac codziennie dawki w granicach 300 mg, jedynie w dzien. Duza dawka w nocy + sluchawki, a mala dawka w dzien + piwo i towarzystwo, to dwa zupelnie inne dragi. Pierwsza opcja jest zdecydowanie ciekawsza, bardziej inspirujaca, natomiast druga jest stricte przyjemna. Ponadto swietnie wzmacnia kodeine (ktorej rowniez nie cpam, hehe).

Nigdy nie mialam wyrzutow sumienia i dylematow moralnych z powodu DXM. Inne dragi - inna bajka, a i owszem, gryza.
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 62 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Sqrviel »
Ja juz poltora miesiaca nie zapodalem deksika. I tak sie bede staral dalej zazywac. Wychodze z zalozenia, ze cpanie to musi byc przyjemnosc, a gdy sie wali za czesto to przyjemnosc i magia znika. Dawka na moje 75kg to 750mg- lubie raz a dobrze. Ponad 6 tygodni przerwy powoduje, iz zaczynam kaslac :P
Wszystkie moje posty sa zmyslone, opowiesci nieprawdziwe.
  • 203 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: brusdz »
[quote="psycho23"]
Raczej każdego normalnego ćpuna gryzło kiedyś sumienie z powodu ćpania. Ale póki nic się poważnie nie zjebało to ten stan nie ma prawa bytu. Jest przeszkodą urojoną przez ludzi, którzy albo nie są kompetentni w temacie, albo których dragi wyprowadziły na manowce a do tego zdolne są zwłaszcza depresanty i stymulanty.
Psychodeliki to jasna strona mocy ]

Mnie nigdy nie gryzlo sumienie ,ani na poczatku ani jak bylo zle. Nigdy tez nie mialem zadnych oporow przed zarzuceniem jakiejs nowej rzeczy. Czy to znaczy ze jestem nienormalnym cpunem? W takim razie jak zdefiniujesz pojecie "normlany cpun" kurwa zawsze mysalem ze cpun to cpun i chuj a tak pozatym to bardzo nie lubie tego slowa.
[b][color=#FF0000]Autovidol dobry jest, pij go stary nie bój się[/color][/b]
  • 3732 / 45 / 0
Nieprzeczytany post autor: Wawoj »
Zacznijmy od tego, ze trzeba miec co zglebiac. Z pustego i Salomon nie naleje. :-)

@mundziel
Moze nie ´zamkniete´, ale milej byloby czytac posty trzymajace poziom, chocby najnizszy.
W przypadku naszej drogiej Chaotki, tresc postow i caloksztalt podejscia do sprawy, sa conajmniej zenujace, jak cala ta sytuacja. Inna sprawa to, ze mamy wlasciwie nieograniczony dostep do DXM i szkoda byloby zmarnowac to szczescie przez grupe nieodpowiedzialnych ludzi. Im mniejszy szum w okol tej substancji, tym lepiej dla nas.

Totez podpisuje sie pod panem ponizej i pozdrawiam. :rolleyes:

Edit. Ojej, wyszlo na to, ze mowie sama do siebie, tak wysprzatane. No, no.

Cpam czesto.
Ostatnio zmieniony 02 lipca 2009 przez Wawoj, łącznie zmieniany 1 raz.
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...