Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 289 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: akoAco »
podczas którejś z faz (bodajże 600 mg)przestraszyłem sie wysokiej temperatury ciała, byłem goracy jak piec i suchy nie pociłem sie więc spanikowałem i wziąłem 2 tabsy pyralginum... faza sie cofła niemal całkowicie, zostało samo pobudzenie i pyralgina dała rozleniwienie i uspokojenie (ma działanie uspokajające podobno, na opakowaniu piszą) no i temperatura spadła... więcej razy nie próbowałem bo nie miałem potrzeby.. ale ciekawe działanie, notabene podobał mi się ten stan, lekka dexowa euforia, uspokojenie i lekka stymulacja jednocześnie, panika zniknęła, rozleniwienie całkiem przyjemne, ale i tak nie mogłem usnąć wtedy... podro :)
Uwaga! Użytkownik akoAco nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 585 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: hitori »
ja pomniejszam sobie zbyt mocną faze okładami z zimnej wody. albo jak jest zima to wychodze np. na balkon. zimna kąpiel ten moze pomoc. mozliwe ze zimno skroci faze DXM'ową
a tak ogolnie to kiedys skonczyla mi sie kiedys w polowie faza deksowa jak zapalilem ekstrakt Salvii Divinorum.
ona chyba wszystko potrafi
.
  • 58 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Drug-on »
Ja kiedyś miałem zły trip i czułem się jakbym miał gorączkę więc wziąłem paracetamol. Pomogło, przestała głowa boleć, ogólnie było lepiej, ale chyba jakieś motywy z chorego myślenia zostały.

Można by spróbować z takimi lekami ale czy to bezpieczne? Nie wiadomo jaka interakcja może zachodzić.
  • 577 / 3 / 0
Generalnie faza DXMowa mogłaby zazwyczaj sobie trwać i trwać %-D ale czasem się przesadzi itp a szczególnie jak się dzieli dawki (imho takie 900 na raz jest dużo mniej stresujące niż 450 + za 2-3h kolejne 450) itp, gdzie faza zmiata człowieka do tego stopnia, że się robi zbyt ciężka, że aż nieprzyjemna :-/ Poza tym przy miksach np. takim LSD jak się deksa bierze i przesadzi to się robi straszna sieka :scared:

A co do samych propozycji czystego skrócenia tripa albo jego lżejsze przeżycie to mogę polecić kodę i kofeinę, ewentualnie jakieś benzo. Dobra herbatka czy kawa rozjaśnia tripa na tyle że się lepiej ogarnia co się w około człowieka dzieje :-) a koda jakby powoduje że się czuje człowiek dużo bardziej trzeźwy ogólnie.

Najlepiej jednak jest jeść odpowiednie dla siebie dawki i nie sigmować (jedzenie na raty) ^_^
[b]JEDZ KWAS![/b] - mądrzejszy ani zdrowszy psychicznie nie będziesz, ale i tak ludzi z Ciebie nie będzie (skoro przeglądasz te forum) więc co Ci szkodzi? :)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
  • 289 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: akoAco »
Koda? hehe, czhyba max 150 mg tej kody bo jak wziąłem 300 mg dexa a jak się wkręcił to 300 kody to tak mnie wyjebało że masakra, leżałem na wyrze i jęczałem jak mi dobrze to ja nie wiem jak z tą kodą, ja osobiście używam dexa do jej wzmnocnienia, nie wiem jak to jest u innych i w innych dawkach dexa, jak mi się 900 mg nie spodoba to co wtedy będzie...
Uwaga! Użytkownik akoAco nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3251 / 358 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
Bo niektórzy wrzucaja kode o wiele za wczesnie.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 127 / 1 / 0
chcialabym powiedziec, ze skrocenie fazy jest bardzo proste, wystarczy przyspieszyc metaboliczne pozbywanie sie tego z ciala:
- rzygasz
- pijesz 2 litry mineralnej wody
- idz spac albo cos

no i czeste chodzenie do kibla.
jak mialam pilnowac braci, to przyjaciolka mi wcisnela 2l wody niegazowanej, myslalam, ze pekne, ale wypilam i pomoglo :-)
"świat to lśniący ogród rozkoszy, którego owoce zrywać należy od razu" /// portal i forum nt. wampiryzmu:
recenzje, literatura, filmy, komiksy, wariaci, mordercy - takie tam...
+ dyskusje http://blood-luna.org ///
  • 459 / 3 / 0
gorzej jak pijesz te 2 litry wody a i tak nie możesz się wysikać, hehe. Ze spaniem też się może pojawić problem ;)

ja osobiście nigdy nie skracałem fazy, bo nie miałem takiej potrzeby %-D :-D
Uwaga! Użytkownik Piotrunio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 913 / 39 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kazik »
blood.luna pisze:
- rzygasz
To działa, ale tylko na początku. Po 2h, jak już wszystko przeszło przez żołądek, za późno na rzyganie.
blood.luna pisze:
- pijesz 2 litry mineralnej wody
Nie próbowałem, ale nie widzę mechanizmu w jaki mogłoby to działać.
blood.luna pisze:
- idz spac albo cos
Bez szans. Po przyzwoitych dawkach (>350 mg) nigdy nie udało mi się zasnąć wcześniej niż 8h po zjedzeniu, a i to dzięki aviomarinowi i melisie. Przed 12h ciężko się na deksie śpi.
Your circuit's dead, there's something wrong, can you hear me, major Tom?
  • 18 / / 0
ja zapodałem 450mg +opaliłem lufe i przez 6-8h nic nie byłem w stanie zrobić, jak stałem to musiałem się podpierać bo myślałem że stoję pochylony pod kątem ze 30-45stopni a w głowie taki bałagan miałem że ledwo świat dostrzegałem, gdyby ktoś mnie zobaczył to na bank skończyłoby się karetką na sygnale...
nie wiem czym takie coś można było skrócić ale o zaparzeniu herbatki czy szukaniu domowej apteki nie było mowy, chyba że czołgając się po mieszkaniu ale w sumie to też chyba by się nie udało bo miałem cevy przy otwartych oczach, z dywanu zaczęło 'coś' wychodzić...
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat

Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.

Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"

Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.

Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.