Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
a tak ogolnie to kiedys skonczyla mi sie kiedys w polowie faza deksowa jak zapalilem ekstrakt Salvii Divinorum.
ona chyba wszystko potrafi
Można by spróbować z takimi lekami ale czy to bezpieczne? Nie wiadomo jaka interakcja może zachodzić.
A co do samych propozycji czystego skrócenia tripa albo jego lżejsze przeżycie to mogę polecić kodę i kofeinę, ewentualnie jakieś benzo. Dobra herbatka czy kawa rozjaśnia tripa na tyle że się lepiej ogarnia co się w około człowieka dzieje :-) a koda jakby powoduje że się czuje człowiek dużo bardziej trzeźwy ogólnie.
Najlepiej jednak jest jeść odpowiednie dla siebie dawki i nie sigmować (jedzenie na raty) ^_^
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
- rzygasz
- pijesz 2 litry mineralnej wody
- idz spac albo cos
no i czeste chodzenie do kibla.
jak mialam pilnowac braci, to przyjaciolka mi wcisnela 2l wody niegazowanej, myslalam, ze pekne, ale wypilam i pomoglo :-)
recenzje, literatura, filmy, komiksy, wariaci, mordercy - takie tam...
+ dyskusje http://blood-luna.org ///
ja osobiście nigdy nie skracałem fazy, bo nie miałem takiej potrzeby
blood.luna pisze: - rzygasz
blood.luna pisze: - pijesz 2 litry mineralnej wody
blood.luna pisze: - idz spac albo cos
nie wiem czym takie coś można było skrócić ale o zaparzeniu herbatki czy szukaniu domowej apteki nie było mowy, chyba że czołgając się po mieszkaniu ale w sumie to też chyba by się nie udało bo miałem cevy przy otwartych oczach, z dywanu zaczęło 'coś' wychodzić...
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.