Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2310 / 11 / 0
pilleater pisze:
Nie wiem tylko po co pić kawę. Dex wchodził mi czasami bardzo sennie, idzie się do tego przyzwyczaić i imo najlepiej się wtedy położyć i czilować [radiohoryzont mniam!]. W tym jakże sennym stanie można popłynąć daleko. Dlatego też nie widze sensu picia kawy. Mam mieszane odczucia co do łączenia kaszlodynu ze stymulantami
To już kwestia gustu i indywidualnego upodobania. Ze stymulantów mieszałem deksa z efedryną, amfetaminą, BrDF, kofeiną, energy drinkami i bywało nieźle ze względu na niezły własnie speed i euforię . Jednak faktem dla MNIE jest, że wolę samego deksa, ew. z palonkiem .
  • 9 / / 0
To skoro już jestem w tym wątku to mam pytanie. Mogę łączyć DXM z Tribulus terrestris i kreatyna ?
  • 3248 / 3 / 0
Może mi ktoś powiedzieć, czy lepiej kodeinę (300mg) władować w siebie przed deksowym tripem, czy może po?
  • 2310 / 11 / 0
@GC. Oczywiście, że na zejściu Deksowym ! Pewnie i tak Cię nie porobi to zarzuć 150mg i podczas następnego dekszenia pozostałe 150mg. Mnie za pierwszym razem 150mg Thiocodinu pogrzało bardzo mocno, ale bez żadnego euforycznego działania. takowe uzyskałem dopiero za 3cim razem bodajże.
  • 1 / / 0
A DXM + seronil,bioxetin etc?
Jeśli jest na to odpowiedź gdzieś wcześniej to wybaczcie,
ale po 3 stronach spasowałam. %-D
Uwaga! Użytkownik anomalia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 402 / / 0
Mieszał ktoś DXM z alprą? jakie to ma działanie taki mix? i czy jest w miare bezpieczny, podobno zmniejsza prawdopodobieństwo wystąpienia bad tripa (?).
  • 73 / / 0
deks a pożniej grzyby, łatwo przytomność stracić i budzisz sie rano z lajtową zwała - o kórwa przespałem ;/
  • 2372 / 56 / 0
@GCrytek
Pakowałem kodę wiele razy z dexem i powiem tak:

- ładowane przed kulminacją tripu - zbiegła się koda z dexem podczas kulminacji i leżałem 2 godziny na stoliku, totalna euforia, miliony impulsów na ciele, przepiękne wizje i duużo by pisać ;) Tylko zejście trochę dziwne. koda pozwala na większy komfort psychiczny i fizyczny. :)

- ładowane w czasie kulminacji - tylko zauważyłem tyle, że lepiej się śpi i szybciej zasypia :)

- ładowane po tripie - j/w :)
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 7 / / 0
dzień dobry.
od czwartku wciąż i wciąż walimy futro. i zapytanie - co będzie jutro? zwłaszcza gdy wczoraj z wieczora 300mg dexa wraz z ważki połową ogrom rzeczy sprawił nam z głową. Przywarła przywara. A i ważkie pytanie - kiedy ustanie w tej główce grzebanie? oj. za dużo, nieważko a gdy rumień na licu legł, zalęgł się lęk. lek? recepta? reset? rest.art
jez us przemówi.Przeliczy:
Trzy głowy,dwadzieścia obliczy.
Policzy policzki,a drugie nadstawi,
tam nad stawem,wszystkie przedstawi,
przystawi je do czoła,spojrzy nań i zawoła:
okryjcie wnet Prawdę, jest goła!

DławiącSięJadłem,ChoćKlamkąNieByłem,Zapadłem.
  • 114 / / 0
mam takie pytanie czy mieszanie Acodinu z concerta (metylofenidat 18mg) jest niebezpieczne? przeleciałem cały FAQ i nie znalazłem niczego na ten temat.

chodzi mi głównie oto ponieważ ostatnio mam dużo nauki więc biorę Concerte co bardzo pomaga w zapamiętywaniu i czasami też zażywam acodin i chce wiedzieć czy nie ma pomiędzy nimi reakcji.
Mam też taką "teorię naleśnikową" Ponieważ concerta pomaga w koncentracji i skupieniu to miałem takie myślenie że mieszając ją z Acodinem mógłbym się skupić na tripie
ODPOWIEDZ
Newsy
Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.

Pierwsze takie badania obaliły popularny mit

Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.

Nowelizacja ustawy tytoniowej. MZ chce zakazać sprzedaży jednorazowych e-papierosów

Ministerstwo Zdrowia opublikowało projekt nowelizacji ustawy o ochronie zdrowia przed następstwami używania tytoniu i wyrobów tytoniowych. Jednym z jego głównych założeń jest całkowity zakaz sprzedaży jednorazowych e-papierosów, zarówno tych z nikotyną, jak i bez niej.