Negatywne konsekwencje przyjmowania fitokannabinoidów i sposoby im przeciwdziałania.
ODPOWIEDZ
  • 30 / 2 / 0
Także miałem sytuacje podobną do opisywanej przez autora tematu. Po długim okresie codziennego palenia pewnego razu paląc samotnie dostałem drgawek. Do tego tachykardia, lęk przed śmiercią. Starałem się zachować spokój, ale stan utrzymywał się kilkanaście minut. Badania nie wykazały żadnych zmian neurologicznych, ani problemów z sercem. Diagnoza kilku lekarzy ta sama: atak paniki.
  • 1141 / 116 / 0
Czyli nerwica, tak jak mówię.
Ataki paniki są charakterystyczne przy nerwicy, a weed to takie cholerstwo, które strasznie mocno uwypukla lęki jakie ma w sobie człowiek.
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / / 0
ale co ty ziomus specjalnie poszedles do lekarzy zeby zdiagnozowac co ci sie stalo po wypaleniu trawy? xDD
Unia Europejska stanowi przypadek sui generis („szczególnego rodzaju”) w stosunkach międzynarodowych, jest tworem, który nigdy wcześniej nie istniał w historii powszechnej i był nieznany historii stosunków międzynarodowych.
  • 1854 / 215 / 37
Może się przestraszył.
  • 153 / 41 / 0
Neuronek pisze:
Również doświadzczyłem dragawek podczas palenia MJ, moim zdaniem jest to spowodowane obniżeniem poziomu glukozy we krwi. Zawsze radziłem sobie z tym zjadając coś słodkiego. Nie wiem na ile moja teoria jest trafana, ale zawsze to jakis punkt zaczepienia.

Marihuana wbrew pozorozom nie jest takim bezpiecznym narkotykiem, niektórzy naprawdę źle na nią reagują. Były już tematy o słyszeniu głosów po paleniu, często pojawią się nerwobóle.
Mj nie wpływa na poziom insuliny.
  • 153 / 41 / 0
Neuronek pisze:
Również doświadzczyłem dragawek podczas palenia MJ, moim zdaniem jest to spowodowane obniżeniem poziomu glukozy we krwi. Zawsze radziłem sobie z tym zjadając coś słodkiego. Nie wiem na ile moja teoria jest trafana, ale zawsze to jakis punkt zaczepienia.

Marihuana wbrew pozorozom nie jest takim bezpiecznym narkotykiem, niektórzy naprawdę źle na nią reagują. Były już tematy o słyszeniu głosów po paleniu, często pojawią się nerwobóle.
Mj nie wpływa na poziom insuliny. Te niby drgawki a bardziej drżenie mięśni to zwykła reakcja ze strony psychiki na mocne ujebanie to tak na moim przykladzie wraz że stazem to minelo. Tak czy siak radzę autorowi tematu olac ta niby bezpieczna uzywke jak juz latasz po lekarzach omg dwa nidgy nie palić codziennie przez dłuższy czas.
  • 769 / 18 / 0
przy dobrym temacie
na początku, gdy najgrubiej
zdarza się drżenie mięśni, niezależnie od stażu
jak już pisałem - coś jak przy zasypianiu
ja tam to lubię :*)
@neuronek - słodycze zbijają fazę, już lepsze drgawki %-D
Uwaga! Użytkownik t0p3k jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 978 / 121 / 0
Brain zapsy a drżenia mięśni to zupełnie co innego.
Ponadto mj jak najbardziej wpływa na gospodarkę insulinową o czym można poczytać w literaturze fachowej, tej nowszej.
  • 34 / / 0
Nie spotkałem sie nigdy ani z drgawkami ani z drżeniem mięśni po mj ale to co tu wcześniej napisano ze mj uwypukla nasze lęki to jak najbardziej prawda. Ponadto jak ktoś słyszy głosy to powinien uważać bo słyszałem gdzieś ze mj zwiększa ryzyko zachorowania na schizofrenię.
  • 161 / 2 / 0
też to mam , u mnie działa na to alko wystarczą szybko 2 piwka (czasami mam taki , że nie mogę utrzymać butelki wypada albo nie trafiam do buzi najgorzej jak ktoś patrzy) po przyjęciu dawki alko szybko znika , a jak wypije przed paleniem to nie występuje
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.

Jak zwiększyć moc i profil sensoryczny kawy z przelewu? Fizycy opisali prosty sposób

Czy jest sposób, by – nie zmieniając ilości kawy w przelewie – zwiększyć jej moc i uwypuklić profil sensoryczny? Otóż jest. I został on opisany na łamach pisma Physics of Fluids wydawanego przez Amerykański Instytut Fizyki (AIP).