Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 55 / 3 / 0
1. hera
2. meth
3. Mieszanki ze stacjonarnych sklepow
Uwaga! Użytkownik cefelia jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 118 / 1 / 0
Bielunie, wilcze jagody, inne chujemuje takie i wgl

Opiaty to chcę wszystkie spróbować %-D
  • 293 / 41 / 0
datura (bieluń) widziałem ludzi pod wpływem, czytałem trip raporty wszystkie te akcje były tak bardzo chaotyczne, a zarazem na swój sposób śmieszne. Jednak to niebezpieczne gówno. Znajomy wylądował po bieluniu w psychiatryku. Na szczęście nie pozostawiło to zauważalnego uszczerbku na jego psychice. Po prosu jego rodzice spanikowali jak zobaczyli go w domu gadającego z niewidzialnymi przyjaciółmi, popijającego sobie co chwilę cokolwiek co wydawało mu się, że w tym czasie pił z.... portfela zwiniętego na kształt kubka %-D

Nie jestem również optymistycznie nastawiony do alfy PVP czy jakichkolwiek innych proszków niewiadomego pochodzenia. - świadomie bym nie spróbował na bank.
Podobno po benzydaminie często załączają się pająkowato-robaczywe zwidy. Nie lubię pająków. Więc temu specyfikowi raczej też podziękuje
Uwaga! Użytkownik CristianoTramaldo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 15 / 1 / 0
Tylko jednej rzeczy nie odważył się jeść mój osobisty Bóg Ćpania Hunter S Thompson i jest to PCP , nawet bielunia po odpowiednim wyszkoleniu się nie boję zjeść jest to logiczniejsze i latwiej przewidziec skutki od czegos co automatycznie zamienia cię w bezmózgą bestię
  • 44 / 1 / 0
heroina i wszystkie opio. Z opisów wiem, że za bardzo by mi się spodobało.
  • 79 / 1 / 0
Zawszwe sobie powtarzam nigdy nie mów nigdy.
  • 152 / 13 / 0
Jak na ten moment to bieluń, dezomorfina, muchomory, bromoważka i inhalanty.
  • 262 / 8 / 0
Lizergamidy, opioidy poza morfiną (bo brałem p.bólówo), tramcem i kodą, bo mam ochotę czymś się odciągnąć od benzo. No i benzydamina, te ziarenka, jak im tam... Oraz stymulanty poza tymi, które z głupoty kiedyś jadłem.. Czyli ethcat, ABC i feta.. No i piguły.
To tak, jakbyś się wielbłąda na pustyni
zapytał czy wody chce. :nuts:
  • 56 / / 0
  • 75 / 13 / 0
Ja to jestem nastawiony na próbowanie wszystkiego co mi wpadnie w łapy różne rzeczy się brało a jak na razie mam na koncie ,,tylko" jedną wizyte w szpitalu %-D
Wiem że to może nierozsądne podejście ale myśle że dopóki nic mi się nie stanie to się nie zmienie.
Postanowiłem nie brać helu ale tylu się o niej naczytałem i tak się nią jaram że wątpie w to że odmówie jak będzie okazja próbowałem już majki i nie wyobrażam sobie czegoś jeszcze mocniejszego od niej 8-(
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.