Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 93 / 1 / 0
browar takze podnosi kreatywnosc.
Uwaga! Użytkownik polityk nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 36 / / 0
Mojoo pisze:
Vadim pisze:
Dobra chłopaki dzięki wielkie. Zainwestowałem w etylofenidat tak jak mówiliście. Super wszystko weszło, cały materiał kilka dni. Myślałem, że więcej mi to nawet czasu zajmnie. Na egzamin poszedłem oczywiście na czysto :) Tylko nauka na wspomagaczach. Zdałem oczywiście... i to na 5 :)
Ustny czy pisemny? na obydwa zadziała?
Ustny. Ja się tylko musiałem nauczyć się dużej partii materiału na obrone. Do tego przyswoić materiał zawarty w mojej pracy dyplomowej. Czasu było mało, a materiału dużo. Chęci brak. Ale etylobufedron mnie zmotywował jakoś. Siedziałem i uczyłem się.
  • 235 / 4 / 0
Sorry za odkopanie, ale mam pytanie. Czy próbował z Was ktoś wziąć na maturę ustną z polskiego benzo? Jak się sprawdza? Nie obniża koncentracji? Jaką dawkę bromazepamu dla kogoś z zerową tolerancją tak żeby pozbyć się stresu, ale nie zamulać ?
  • 5774 / 1181 / 43
Ja brałem przed ustną rolki. Efekt ? Zdane na 80%. Bez tego bym nie podszedł chyba.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 235 / 4 / 0
A ile tego wziąłeś i z jaką tolerancją? Nie miałeś trudności ze skupieniem się?
  • 642 / 18 / 7
NiktNicNieWiedzial pisze:
Czy próbował z Was ktoś wziąć na maturę ustną z polskiego benzo?
Jak już bym się na coś takiego zdecydował to chyba w jakiejś mikrodawce.
Jednak bardziej bym celował w np. l-teaninę, krople walerianowe i podobne.
The sooner you stop, the less you suffer.
  • 235 / 4 / 0
@up
a czemu benzo nie?
A l-teanina cokolwiek pomoże na stres?
  • 642 / 18 / 7
@NiktNicNieWiedział
Bo w benzo łatwo się wjebać. Zaczniesz brać przy każdej stresującej sytuacji. A stąd już krótka droga. L-teanina pomoże. Sam ją bralem na egzaminy.
Mi jednak lepiej służą stymulanty.
The sooner you stop, the less you suffer.
  • 5774 / 1181 / 43
Jeśli dobrze pamiętam były to dwie piątki Relanium. alpra lub etizolam także były by dobre. Może stymulanty mówisz ?
https://www.youtube.com/watch?v=vPKhhne8mCs może to wyglądać jak w tej scenie z Trainspottingu, rozmowa o pracę.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 29 / 9 / 0
W sumie to racja z benzo przed egzaminami ustnymi. O ile przed maturą ustną, gdzie to był pierwszy bodaj w życiu ustny egzamin z czegokolwiek, byłam totalnie spanikowana i puściłam sobie chyba niecały 1 mg alpry. Nie wiem, czy mi to pomogło czy nie, bo i tak byłam bardzo dobrze przygotowana (czasy prezentacji maturalnych), a po prostu bałam się, że się zatnę i czas poleci. Chyba jednak byłam troszkę spokojniejsza i mówiłam na pewno wolniej, coś mi w głowie mówiło, że zdążę ze wszystkim. Jak jesteś osobą z natury kontaktową, to chyba benzo można sobie odpuścić przed egzaminem, na który jesteś przygotowany.
Ale teraz zmienia się forma z polskiego, to teraz bym chyba nie ryzykowała. Na benzo łapię za duży "whatever" w kwestiach, które na egzaminie wcale nie są takie whatever.
I faktycznie potem przed każdym ustnym na studiach 1/5 czasu na naukę spędzałam na tym, czy wziąć coś, a jak wziąć, to znowu ile.
Uwaga! Użytkownik EmilyB nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.

Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.

Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.