DPT

Podchodne tryptaminy, które nie zostały rozbudowane przy pierścieniu – np. DMT, DPT, lub AMT
ODPOWIEDZ
  • 2839 / 616 / 0
DPT to dla mnie Światło. Pozwala dostrzec niewidzialne. Trzeba szanować tę substancję. Jeżeli podchodzi się nieodpowiedzialnie to można się bardzo mocno przejechać. Nie dla głupców.

Czy sprowadzał ktoś do freebase i ma skuteczną metodę?
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 481 / 15 / 0
Re: DPT
Nieprzeczytany post autor: testerr »
Scone tutaj viewtopic.php?p=3553197#p3553197 pisze o konwersji do freebase, ale przeczytaj i może skumasz ten proces, bo ja nie rozumiem wszystkich kroków. Chyba zbyt skrótowo opisane. Może ty zrozumiesz.
Król Jest Tylko Jeden
  • 2839 / 616 / 0
@testerr Na reddicie są bardziej jasne instrukcje. Polecam Ci jednak DPT PR. Nie trzeba torturować nosa i jest mniej uboków. Do 60-70mg jest ok, powyżej zaczyna się robić poważnie. Wchodzi intensywnie. DPT kiepsko rozpuszcza się w wodzie więc trzeba ewentualne grudki przerobić na jebany pył i użyć ok. 0,7ml wody na 50mg DPT. Może jeśli będę miał czas spróbuję z wapo.

Mam też informację – nie zauważyłem żeby MAOi podbijało dpt przy podaniu donosowym ani pr.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
ODPOWIEDZ
Newsy
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany

Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.

Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”

Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.

Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace

Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.