DPT

Podchodne tryptaminy, które nie zostały rozbudowane przy pierścieniu – np. DMT, DPT, lub AMT
ODPOWIEDZ
  • 3019 / 644 / 0
DPT to dla mnie Światło. Pozwala dostrzec niewidzialne. Trzeba szanować tę substancję. Jeżeli podchodzi się nieodpowiedzialnie to można się bardzo mocno przejechać. Nie dla głupców.

Czy sprowadzał ktoś do freebase i ma skuteczną metodę?
"Kocham Was Bardzo" — Marek Kotański
https://www.youtube.com/watch?v=jl9_mWvCmi
  • 483 / 15 / 0
Re: DPT
Nieprzeczytany post autor: testerr »
Scone tutaj viewtopic.php?p=3553197#p3553197 pisze o konwersji do freebase, ale przeczytaj i może skumasz ten proces, bo ja nie rozumiem wszystkich kroków. Chyba zbyt skrótowo opisane. Może ty zrozumiesz.
Król Jest Tylko Jeden
  • 3019 / 644 / 0
@testerr Na reddicie są bardziej jasne instrukcje. Polecam Ci jednak DPT PR. Nie trzeba torturować nosa i jest mniej uboków. Do 60-70mg jest ok, powyżej zaczyna się robić poważnie. Wchodzi intensywnie. DPT kiepsko rozpuszcza się w wodzie więc trzeba ewentualne grudki przerobić na jebany pył i użyć ok. 0,7ml wody na 50mg DPT. Może jeśli będę miał czas spróbuję z wapo.

Mam też informację – nie zauważyłem żeby MAOi podbijało dpt przy podaniu donosowym ani pr.
"Kocham Was Bardzo" — Marek Kotański
https://www.youtube.com/watch?v=jl9_mWvCmi
ODPOWIEDZ
Newsy
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki

Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.