Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1615 / 28 / 0
Muzykoterapia, to zupełnie inny temat.

A co do wywoływania efektów odurzających, to wydaje mi się, że jeśli już, to musiałoby to być "serwowane" w określonych warunkach. Pomieszczenie wygłuszone, precyzyjny sprzęt którym można generować dźwięki o konkretnej częstotliwości.

Jeśli masz jakieś artykuły, to wrzuć linki. Chętnie poczytam.
  • 452 / 2 / 0
mi się wydaje, że może to mieć całkiem ciekawe działanie jeśli chcemy wzmocnić jakiś narkotyk.
przypuśćmy weźmiemy DXM i puścimy sobie jakiś psychodelik czy coś w tym stylu (nie wiem czy deks tam jest?).
myślę, że szczególnie na tej substancji może to przynieść bardzo fajne efekty.
ja jestem bardo podatny na różne 'specyficzne' odgłosy na psychodelikach czy właśnie deksie i wtedy i-doser może przynieść fajne efekty :)
próbował ktoś?
The Smiths - Pretty girls make graves

kontakt tylko i wyłącznie przez gg - 5306912
  • 968 / 95 / 0
Słuchałem dzisiaj dosera " Victory " - zaczął mnie trochę boleć brzuch i chyba jakiś czas byłem w małym stopniu pobudzony.
  • 334 / 13 / 0
Byłem ciekawy, więc spróbowałem. Niektórych dosów w ogóle nie da się przeżyć, dopadł mnie taki ból uszu i głowy, że dziękuję za taką zabawę. Żadnych większych efektów nie miałem oprócz drgawek na ciele. Możliwe, że odpowiednie warunki i dosy potrafią wywołać lepsze wrażenia, ale moje pierwsze spotkanie z i-doserem było na tyle zniechęcające, że chyba pozostanę przy tradycyjnych używkach.
  • 1053 / 75 / 0
Nie wiem, na mnie dosy nie dzialaly. Polecam za to posluchac sobie od czasu do czasu rozowego szumu, relaksuje. Dzwiek zblizony do dzwieku wodospadu.
Uwaga! Użytkownik zioloziolo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 204 / 1 / 0
Dawno temu natknąłem się na tą aplikację i postanowiłem przetestować parę dosów ale jakoś na mnie to nie chciało działać.
  • 705 / 16 / 0
ponololo pisze:
mi się wydaje, że może to mieć całkiem ciekawe działanie jeśli chcemy wzmocnić jakiś narkotyk.
Będąc pod wpływem czegokolwiek dosy nie będą działać. Trzeba mieć naprawdę dobre słuchawki a umysł skupiony, czysty i trzeźwy. A i wtedy może nie zadziałać.
Ryyyyyyyba!
  • 2 / / 0
Racja
  • 1 / / 0
Witam. Ja testowałem pare tych dousów i mogę powiedzieć że to działa. Ale naprawdę trzeba być bardzo skupionym na tych dźwiękach...
Nie mam czasu, czas to pieniądz, pieniądz to kawałek chleba...
  • 869 / 15 / 0
u mnie dziś debiucik z i-doserem :)
zaczęłam od QuickHappy, które zadziałało - może na zasadzie placebo? jego dużą zaletą był czas trwania - pięć minut dało się wytrzymać. Niestety z 25-tką 5HTP było gorzej :P moim ogromnym problemem jest nieumiejętność skupienia uwagi na dłuższą chwilę, a co dopiero kilkanaście-dziesiąt minut, masakra! [orgazm - 50 minut -> po co? ;> )

Sama idea i założenia programu wydają mi się być naprawdę ciekawe, więc na pewno będę próbować w jakichś bardziej sprzyjających warunkach. Jestem niesamowicie ciekawa, czy np. "Alcohol" będzie w stanie wywołać w moim przypadku efekt choćby zbliżony do tego po spożyciu. Rozwaliła mnie obecność takich dosów jak GHB :D

tak sobie też pomyślałam, że o ile nie bardzo wierzę, że przy pomocy i-dosera poczuję się jak po kokainie, o tyle moooże program (któryś dose:P) pomógłby mi nieco zminimalizować choćby fatalne samopoczucie na ketonowym zjeździe? :)
So easy to begin and yet impossible to end

primum non nocere
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.