Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 216 / 39 / 0
Bierz przez doz na necie to tam chyba z 13 zł kosztuje, sam w sobie jest słaby ale nie jest zły jak się dorzuci do niego nervo calm(l-teanina) i ashwagdhe olimpu to jest naprawdę git na stres.
Wiadomo fenibut lepszy ale jak sobie chce ktoś na stałe wyregulować GABA no to trzeba trochę tych roślinek pojeść przez miesiąc albo dwa.
GŁOSUJ NA PARTIE RAZEM JEŚLI CHCESZ DEPENALIZACJI, NIE KUPUJ NIC Z AKCYZĄ!
  • 1 / / 0
b6 można zbić prolke dawki 200 - 300 uznaję się jako w miarę bezpieczne
  • 288 / 19 / 0
Idz do rodzinnego z badaniami przepisze Ci bromergon, bierz na noc to nie bedzie skutkow ubocznych
  • 1 / / 0
Tak to jest jak się nie zna podstaw i się piszę takie bzdety jak Kamral ...

Kiedy ogarniecie, że prolaktynę zbija się rano ? Zbijając ją wieczorem rozwalacie gospodarkę hormonalną, a bromergon to największy syf ...
  • 96 / 11 / 0
Dzięki za info basista, brałem czasem b6 na wieczór. Co może być przyczyną tego że kawa źle na mnie działa, w sensie efekty odwrotne do zamierzony, ospałośc, brak koncentracji, dziwne lęki w miare do opanowania.
Uwaga! Użytkownik Kluposz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3454 / 1110 / 0
14 marca 2017d2duktor pisze:
Skuteczną dawką na zbijanie prolaktyny jest 300-600mg (choć według większości wypowiedzi w internecie są to mniejsze dawki). Jednak przyjmowanie takiej dawki przez dłuższy czas może mieć nieciekawe skutki uboczne, więc witaminą b6 nie zbijesz prolaktyny zbyt mocno, ponieważ po pierwsze nie można przyjmować jej zbyt długo, po drugie nie działa tak silnie jak leki na hiperprolaktynemie
Lekarz mi tego nie powiedział... tylko przyznał, że pewne objawy wskazują na zbyt wysoki poziom prolaktyny ;-) Ale fakt faktem, już lepiej ginekomastia niż bromergon!
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 2278 / 276 / 3
Można brać nawet 600 mg dziennie. Witamina B6 ma wiele postaci,ponieważ jest to grupa substancji, a nie konkretny związek chemiczny. Pirydoksyna (ta najtańsza, z apteki) jest w dawkach powyżej około 200 mg podczas długiego czasu używania (niby powyżej miesiąca) zwyczajnie neurotoksyczna. Natomiast fosforan pirydoksalu można przyjmować w większych dawkach przez dłuższy czas, bo nie jest oficjalnie neurotoksyczny. Ale dawki rzędu 600 mg wzięte naraz mogą nieźle zmulić, a nawet położyć do spania niektórych. Jak już, to bym rozkłada dawki, a najlepiej skoczył po kabergolinę i zrobił z niej jakiś ciekawy lizer... Znaczy, wykorzystał ją do skutecznego zbicia i tyle. Jak macie stwierdzoną podwyższoną prolaktynę, to bez problemu dostaniecie ten lek. Jest jeszcze bromokryptyna, ale to wersja dla ubogich i lubiących różne efekty uboczne.
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
  • 954 / 51 / 0
Adaptogeny i noopept to bezpieczny mix? Konkretnie noopept/cholina i chcę dołożyć kurkumę, ale kolega coś mi namieszał w głowie, że albo to albo to, inny mówi że bez problemu można łączyć. Jak jest? Dokładać to bez obaw?\
I przy okazji dziurawiec + 5htp czy lepiej dziurawiec lub 5htp?
  • 0 / / 0
Co do prolaktyny to przykładowo 1g dziennie witaminy c, 300-600 b6, do tego witamina E mogą dać jako tako efekty.

Noopept + cholina + kurkuma to bezpieczny mix.
Dziurawca możesz sobie wziąć jeśli masz taką potrzebę, ale do 5htp nigdy nie byłem przekonany. Zastanawiam się czy jako prekursor serotoniny będzie działał tam gdzie byś chciał, czyli w odpowiednich dla ciebie receptorach, czy może po prostu zwiększyć ilość serotoniny która nijak ci się nie przyda jak np blokada wychwytu zwrotnego, tylko pójdzie sobie np do jelit
  • 0 / / 0
Witajcie! Przedstawie Wam po krótce swoją historię. Otóż jakieś 4 lata temu zacząłem palić trawe i brać mefedron oraz różne jego zamienniki (3mmc, 3cmc itd..) trawe paliłem co jakiś czas, nie raz zdarzało się że były to ciągi 3 miesiące dzień w dzień, czasem robiłem długie przerwy, z mefką leciałem przez rok praktycznie co weekend, potem zdażały się miesięczne przerwy. Przez ostatni rok brałem może 3-4 razy, wyszedłem z tego, nie ciągnie mnie już, ale zauważyłem że głównie palenie zostawiło we mnie ślady. Mam problemy z kontaktami z ludźmi, jakieś lęki, gdy wchodzę w większą ilość ludzi, mam straszny problem się wysłowić, dodam że dawniej się jąkałem, byłem na 5 letniej terapii i wyleczyłem to lecz w sytuacjach mocnych emocjonalnie, dopada mnie straszny stres, wykrzywia mi mimike twarzy i zwyczajnie się jąkam. Do tego wszystkiego dochodzi moja dekoncentracja i adhd ( nie stwierdzone) ale gdy np. rozmawiam przez telefon- nie moge stanąć w miejscu, chodzę w kółko, gdy zaczynam coś robić, milion innych rzeczy mnie rozprasza, wstaje, robię coś innego.

Znajomy polecił mi taki oto zestaw który od razu zamówiłem ( zielony sklep / apteka )

Noopept proch
Pramiracetam proch
CDP-Cholina tabletki
Ashwagandha Tabletki

Aspargin
Omega 3

Do tego wszystkiego, chodzę na siłownie 3x w tyg, basen 4x w tyg i bieganie- dużo warzyw, owoców i zdrowych rzeczy.

1. Co powiecie o takim zestawie?
2. Czy coś dodać? Jeżeli tak to co?
3. Jak to dawkować? o jakich porach? Razem? Osobno?
4. Jakieś sugestie? Rady?

Będę baaardzo ale to bardzo wdzięczny za wszelką pomoc. To mój pierwszy raz z takimi substancjami, co prawda czysty jestem już ponad 3 miesiące ( prócz trawy bo tą paliłem dość często przez ostatni czas ) aktualnie 2 tyg bez.

Dziękuje bardzo za wszelkie wskazówki! Pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ
Newsy
USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.