Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 9298 / 1806 / 2
22 kwietnia 2019return_zero pisze:
"POWERADE VITAMIN & MINERAL" bo ma w miarę dobry skład
Chcesz swiecic noca?
Sciagnij aplikacje "zdrowe zakupy", zeskanuj kod kreskowy i napisz nam co Ci wyskoczylo.

Mi pokazalo 15 substancji w tym 1 na czerwono (cukier) 7 na pomaranczowo (czyli podejrzane) i 7 neutralnych lub "zdrowych".

Wez kup sobie miod, dobre wody mineralne i sam zrob izotonika.
Ew kup sok pomidorowy.
BCAA po treningu lub na noc
Nie bierz tego na noc.
Ba nie tykalbym w porach popoludniowych.

Tak poza konkursem.
W wielu przypadkach (w tym temacie) problemem nie jest mozg a problemy w np narzadach wewnetrznych, hormonach, zlej diecie czy zyciu w pospiechu.
Tutaj srednio sie sprawdza ziola czy nootropy...
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 77 / 8 / 0
Myślę, że każdy/a kto nie wierzy w „doping mózgu” niech wrzuci chociaż 1tab dobrego Wakalertu i wtedy się przekona czy wg niego/niej coś w tym jest, czy to ściema :)
Wyraźnie czuć podkręcone myślenie, podwyższoną znacznie szybkość reakcji i tak dalej... łatwiej i szybciej dobrać słowa...
No, nie ma co liczyć też na odpowiedzi typu: z magazyniera stałem się prezesem dzięki dopingowi mózgu. Przecież cudów nie ma, można dzięki dopingowi mózgu trochę usprawnić procesy myślowe ale nagle wybitnym naukowcem się człowiek nie stanie.
  • 408 / 145 / 0
Dobra aplikacja, tylko wyświetla reklamy. Może kiedyś będzie wersja płatna bez. Alternatywą może być prodAPP.(gorsza baza) Namierzę Oshee Vitamin Water to będzie ok, tylko trochę cukru w składzie %-D

Jest jeszcze NSI 189, które w testach po dłuższym stosowaniu poprawia pamięć.
  • 216 / 16 / 0
poprawione myślenie nic nie da przy braku motywacji

dobry stymulant niedopaminergiczny to...?

co sądzicie o moklobemidzie?

bycie prezesem to często wejście na gotowe, zero własnej pracy
Uwaga! Użytkownik cyfrowypolsat nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9298 / 1806 / 2
22 kwietnia 2019drapok pisze:
dobry stymulant niedopaminergiczny to...?
Sprecyzuj.
Na dope mozna dzialac na wiele sposobow. Antagonistami rec dop/ antagonistami nmda, poprzez wplyw na rec nikotynowe, poprzez inhibicje enzymow rozkladajacych katecholaminy itd
Ba, nawet czesc rec serotogenicznych jest bezposrednio sprzezona z rec dop.

Od siebie tylko nadmienie, ze czesto np bajzel w hormonach wplywa na motywacje.
Warto tez pamietac, ze udderzajac w dope uderzasz w cala reszte przekaznikow i hormonow.

Jak sie pierdykniesz w obliczeniach lezysz.
Namierzę Oshee Vitamin Water to będzie ok, tylko trochę cukru w składzie
Wpisz nazwe produktu i na koncu dopisz "kod ean".
Wchodzić i głosować
  • 2193 / 363 / 0
Dobra proszę mi tutaj rozpisać co mam wpierdalać do mojego leczenia by poprawić funkcję poznawcze, naprawcze i żeby było zajebiście jak w filmie jestem bogiem.
Oczekuje wiecznego stanu zen, chęci do pracy, entuzjazmu i siły.

Jem:
paroksetyna 60mg
lamotrygina 200
pregabalina 450 (daje to coś wg ?)

do tego witaminki: cynk b12 d3k2 magnez potas
dieta wegetariańska
regularny wysiłek fizyczny
pale papierosy i piję kawe w ciągu dnia

dodam, że czasami mam mega parcie na słodkie.. co jest zgubne
i czasem wrzucę jakiegoś neuroleptyka coby zasnąć

Akcja. :korposzczur:
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 216 / 16 / 0
Problem jest taki że to był tylko film

na niektórych jak pigułka jestem bogiem działa połączenie selegiliny i fenyloetyloaminy, ewentualnie metylofenidat, ewentualnie ndri (bupropion), reszta to lepsze placebo, także masz ograniczone pole manewru

nie chce tu nic pimpować, ale wiele razy czytałem-najlepszy doping mózgu to regenerujący, odżywczy sen

jeśli ktoś ma z nim kłopoty wszystko leży, dlatego moje zainteresowania to hormon wzrostu, igf-1 itp

pisząc stymulant niedopaminergiczny miałem na myśli taki mający nie za duży, ale zrównoważony wpływ na dopamine a bardziej celujący w noradrenalinę i serotonine

nie chce dopaminergików, bo nasilaja podejrzliwość, w moim przypadku uzasadnioną, ale pomalu dochodzę co dlaczego i raczej chcialbym takowych substancji unikać
Uwaga! Użytkownik cyfrowypolsat nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 408 / 145 / 0
@drapok
Może Reboksetyna, albo inne NRI lub SNRI.

@OdwiertKorzenny
Masz ChAD? Jak tak to nie kombinuj i stosuj się do zaleceń lekarz.

1.Zmienić pieczywo na razowe
2.Więcej kasz w diecie (gryczana, jęczmienna, jaglana, płatki owsiane, bulgur )
3.Zmniejszyć ilość wypisanej kawy. Pić 2/3 godziny po przebudzeniu i nie pić wieczorem.
4.Zamienić papierosy na e-papierosy
5.Przyjmować magnez z diety i suplementować B3, B5, B6, B12 a najlepiej to B-complex
6.Pić napoje izotoniczne ze sklepu lub domowej roboty, używać soli sodowo-potasowej
7.Jak chcesz być wegetarianinem to pilnować żelaza z diety, jeść Tymianek
8.Pogadać z lekarzem o odstawieniu pregabaliny i zamianie SSRI na SNRI

Jak to ogarniesz to na pewno będą zmiany.
  • 9298 / 1806 / 2
22 kwietnia 2019OdwiertKorzenny pisze:
Jem:
paroksetyna 60mg
lamotrygina 200
pregabalina 450 (daje to coś wg ?)
Poki to wpierdalasz odpusc jakikolwiek doping mozgu.
To jakbys wdupcal rc i liczyl, ze nootropy cos wyprostuja.
22 kwietnia 2019drapok pisze:
nie chce dopaminergików, bo nasilaja podejrzliwość, w moim przypadku uzasadnioną, ale pomalu dochodzę co dlaczego i raczej chcialbym takowych substancji unikać
Za duzo neurolepow i masz efekty.
8.Pogadać z lekarzem o odstawieniu pregabaliny i zamianie SSRI na SNRI
Zmiana wyroku smierci z powieszenia na utopienie.
Wchodzić i głosować
  • 2198 / 715 / 0
Jak zwykle naczelny domorosly ekspert radzi: pierdolcie lekarzy! Steet, zluzuj juz z tymi suplami, ketonami czy co tam zresz bo szkodzi bardziej niz te SSRI.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Przełomowe zmiany w holenderskiej polityce narkotykowej. Legalna marihuana tylko w 10 miastach

Holandia, kraj słynący z liberalnego podejścia do marihuany, wprowadza rewolucyjne zmiany w swoim systemie regulacyjnym. Od kwietnia 2025 roku tylko w 10 wybranych miastach holenderskie coffeeshopy będą mogły oferować swoim klientom wyłącznie marihuanę pochodzącą od licencjonowanych producentów. Ta fundamentalna zmiana stanowi część szeroko zakrojonego eksperymentu, który ma przetestować możliwości stworzenia w pełni legalnego łańcucha produkcji i dystrybucji konopi.

1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.