Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
Zablokowany
  • 1141 / 9 / 0
Czegoś takiego nie miałem, ale kolega napisał smak kwaskowaty i taki tam podobny :-)
  • 207 / 4 / 0
próbował stosować kytoś strychnine nux vomica, choćby homeopatyczne preparaty, tylko czy to zadziała?
Uwaga! Użytkownik sanchez1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 749 / 84 / 0
Nie wystarczy kofeina? Też działa jako antagonista glicyny i przynajmniej nie tak łatwo ją przedawkować.
  • 761 / 13 / 0
W sumie nie wiem gdzie dać to pytanko...

Po czym poznać, że proch blokuje wychwyt zwrotny dopaminy? Początkowo myślałem, że po krótkim, ale bardzo intensywnym działaniu- np, koks- ale EPH (sniff) też blokuje a jego czas działania nie wynosi 45min-1h
Uwaga! Użytkownik nieobgryzampaznokci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 749 / 84 / 0
Nie da się. Możesz wyczuć czy podnosi dopaminę, ale nie da się wyczuć jak. Zresztą po co ci to wiedzieć?
  • 73 / / 0
Nie bierzcie tego jako spam, ale ciekawi mnie pewien preparat (Focus XT) o skladzie:

Cholina
L-Tyrozyna
Acetyl L-karnityny (ALC)
DMAE (Dwumetyloaminoetanol)
Winpocetyna (Apowinkamina)
Huperzyna A
kofeina bezwodna 200 mg

Znajomy wpiedzielil cale opakowanie i twierdzi ze zajebisty, wedlug niego nie ma nic lepszego na rynku. Pamiec i koncentracja znacznie sie poprawia, to cos nadaje sie nawet jako stim przedtreningowy. Osobicie nie porobowalem, ale zapach ma tak drazniacy ze az lzy ciekna. Jak wpadnie troche kasy to sobie zafunduje moze :>
Uwaga! Użytkownik szybki_gonzalez nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 749 / 84 / 0
Skład ma całkiem dobry, ale jeśli potrzebna była cała paczka na takie efekty to pewnie dawki tam są bardzo niskie i nieźle przepłacisz. Lepiej każdy składnik osobno zakupić.
  • 46 / / 0
Mam focusa XT i używam od czasu do czasu. 80zł w SmartPowders. Dawki to 10g, czuć pobudzenie ale i rozdrażnienie. Dawki na pewno nie są niskie ale wiadomo, że da się kupić taniej osobno (zawsze się da, tylko tak jest łatwiej i przyjemniej). Stosuje mniejszą dawkę np 5 gram w kilku porcjach przez noc. Ciężko zbadać wpływ na pamięć, lekki plus na koncentrację, lekki plus na przytomność. Smak dobry. ;). Słodzony sukralozą, trochę odstrasza. Nie polecam na długotrwały 'doping' ze względu na moim zdaniem szkodliwy wpływ iAChE.

I faktycznie, jest większa chęć do wysiłku fizycznego. Może rozpraszać.
  • 749 / 84 / 0
Manie może i mam i tak ci powiadam, że jak coś piszesz to wierszem nic nie zapiszesz ..... Wnet prosić cię musze, byś mi wyjaśnił kum kumatych rozkminiusze. Acetylocholina to ważna rzecz, bo bez niej mózg idzie precz. Więc bez takich zjaranych pierdoleń, wykładaj co ci wsiadło na goleń.

Słabo pisze zjaranym jezykiem jak jestem niezjarany, ale chyba wykminiłeś czym mi zawiniłeś :D

BTW jak piszesz tak na trzeźwo to masz problem.
  • 199 / 8 / 0
tak. mogłeś równie dobrze nic nie napisać i nie śmiecić w temacie ? i co troll? .spięci jacyś się wydajecie; ...a teraz odnośnie tematu
jako ,że akurat robię zakupy... i dyskusja wymaga uzupełnień;
bodybuilding był/jest często negowany jako wysiłek umysłowy i podśmiewany przez ignorantów ...ale nie o tym >
Ciekawostka po 1sze też dla mnie , "AChE Inhibitory Blend: > http://www.kfd.pl/olimp-soul-ripper-173900.html skład całkiem imo;
http://www.sfd.pl/sklep/Man_Clout-opis1359.html ,dobry bardzo buzz
a tego smaczka to 3-4porcje zajadałem z efedrynką https://www.duckduckgo.pl/search?q=Bsn+-+N. ... =firefox-a ...mniam)
Mój cukiereczek > http://www.ceneo.pl/2293767
Porcja jednorazowa 2 kapsułki
Ilość porcji w opakowaniu 40
Opakowanie 80 kapsułek
Informacje żywieniowe w jednej porcji
Mieszanka Tight Xtreme: 780 mg
Dwusiarczan Sulbutiaminy
kofeina Bezwodna
Beta-Metyl-Fenetylamina
Beta-Fenetylamina
1,3-Dimetylpentylamina
Chlorowodorek Synefryny
alfa-johimbina
Chlorowodorek johimbiny

i od nich tzn z SANa jedyne dostępne chyba na rynku Na-R-ala i to w dobrych cenach;
a tego jest duuuuuużo więcej za mną...
a sądzę przed wami WSZYSTKO ;
Pozdrawiam

JoHa - celowo nie odpowiem na twoje pytanie ,sam to zrobisz prędzej czy później; Dla mnie jest kuriozalne ,a Ty to twoja wola by wiedzieć ,lub po prostu chcieć wiedzieć.
...a i sądzę po szczekaniu ,że PH pod kontrolą ? a może macie PeHa... w świadomych wyborach bożków ?
tak czy siak peace&love :-D
Ostatnio zmieniony 26 stycznia 2013 przez THatmanC, łącznie zmieniany 1 raz.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.