...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 343 / 3 / 0
katotaliban pisze:
I teraz najważniejsze moja definicja szczęścia jest następująca . Szczęście ma człowiek który jest zajebisty, najładniejszy i nie kończenie mądry , podziwiaja takiego kogoś wszystkie kobiety i ma swoją własną która nie kwestionuje w żaden sposób tego co powie.
10/10
Sweet dreams are made of this
Who am I to disagree?
Travel the world and the seven seas
Everybody's looking for something
  • 182 / 6 / 0
Jezus pisze:
Dotrwałem jakoś do okolic 10 linijki tego listu, przeraża mnie fakt, że jestem niewiele starszy od autora. Zasugerowałbym, żebyś się nad sobą zastanowił, chociaż z drugiej strony, jeżeli ten list jest efektem Twojego zastanawiania się nad sobą to nie wiem czy to dobra rada. Może mam lepszą - dorośnij.
Kurwa jestem w wieku jego ojca i jakby mi taki list hujek wyslal to bym go oddal jakiemus pedalowi do adopcji. Co to kurwa jest? Mi sie nawet tego gowna czytac nie chcialo bo gowniarz pierdoli, zeby wiecej hajsu od starego wyciagnac. Jakbym byl jego starym to bym mu w dwoch slowach strescil odpowiedz: wypierdalaj tepaku.
  • 3854 / 312 / 0
Biorąc pod uwagę szerzącą się na szeroką skal głupotę w internecie, nie zdziwiłem się, że zobaczyłem tutaj takie coś.
  • 2876 / 99 / 0
To co raziło mnie w oczy najbardziej, to fakt, że już na samym początku listu usprawiedliwiał swoje spierdolenie i ćpanie i obwiniał starego, matkę i szkołę, zamiast wziąć na klatę odpowiedzialność własnych czynów.
  • 182 / 6 / 0
Wlasnie o to mi chodzi. Tepak kurwa napierdala papirusa byle wine od siebie oddalic. Co za zjeb.
  • 137 / 1 / 0
z całego serduszka życzę Ci powodzenia, pojednania z ojcem i zdrowego rozsądku. zdobywanie tego ostatniego radziłbym zacząć od zmiany definicji szczęścia.
trzymam kciuki.
  • 1530 / 9 / 0
gokiburi pisze:
zeby wiecej hajsu od starego wyciagnac.
Pierwsza myśl, która mnie naszła po tym liście. Druga - zrycie po, ja pierdole, bdfie. Gość posiedzi tam 3 dni, zejdzie mu całkiem rozkminka z bdfa i spierdoli wpierdalać gałkę. Albo robić gałę za dupke zielska.
  • 858 / 18 / 0
jedyne co mi przychodzi na myśl 'Arbeit macht frei' :cheesy:
siedzicie małolaty przy tych kompach nudzicie się i wymyślacie takie farmazony a jedyny cel tego tekstu jest taki ŻEBY USPRAWIEDLIWIĆ SOBIE SWOJE ĆPANIE nic innego

weź się do roboty takiej konkretnej na budowie gdzieś po powrocie nie bedziesz miał siły myśleć o takim czyms co tutaj wypisujesz
no i odłącz internet bo sam widzisz ze ci szkodzi
only i.v w zrosty i zapadki
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia
dawno uciekly ostatnie marzenia

Der Reichsspritzenmeister
  • 2 / / 0
Do autora listu-żal mi Ciebie.Nie jesteś szczery,okłamujesz swojego ojca co widać po treści listu.Chcesz mu się podlizać bo potrzebujesz kasy i tyle.Gdybym to ja był Twoim tatą było by mi bardzo przykro,że tak mnie traktujesz.Sam miałem ojca alkoholika,ale udało mi się od niego uwolnić.Nie zwalam na niego winy,że przez tą całą sytuację zacząłem ćpać-zrobiłem to bo chciałem,Ty za to próbujesz wszystko zwalić na niego.Widać,że nie zależy Ci na poprawie i prędzej czy później wrócisz do ćpania.Jestem miękka cipką,bardzo miękką.Nie dasz rady i tyle.Poza tym nie wierzę,że masz 19 lat,z tonu Twoich odpowiedzi daję Ci max 16 lat.Czyli albo kłamiesz co do swojego wieku,albo jesteś niedorozwojem i zaburzeniami.

P.S. Gdyby to był naprawdę SZCZERY list to nie pytałbyś się nas czy go wysłać,tylko zrobiłbyś to.Co mam Ci napisać? Więcej wazeliny?Więcej durnych kłamstw? Idź do pracy,poczuj co to życie,a nie kombinujesz jak ojca okradać.
  • 7 / / 0
OKURWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Jebane emokinderćpuny cudem pokończyły licea czy technika i nagle kurwa weltschmerz się wpierdolił, bo ile można aco i inny syf napierdalać za hajz starych? :rolleyes

ja pierdole, ja pierdole
wrzuc jeszcze filmik na jutuba 10dni przed urodzinami i 10 po. LOL
Uwaga! Użytkownik alpaga nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rewolucja w leczeniu bólu po 20 latach. FDA zatwierdza przełomowy lek

Suzetrygina to pierwszy od ponad 20 lat nowy lek przeciwbólowy, który nie jest opioidem i nie powoduje uzależnienia. To przełom w leczeniu ostrego bólu, dający pacjentom bezpieczniejszą alternatywę w obliczu trwającego kryzysu opioidowego.

Nowe źródło CBD: kanabidiol znaleziony w brazylijskiej roślinie

Naukowcy odkryli, że kanabidiol (CBD), znany z właściwości zdrowotnych i popularny w produktach konopnych, znajduje się również w powszechnej roślinie z Brazylii.

Będzie minimalna cena za gram alkoholu? Czarny scenariusz dla browarów

Ministerstwo Zdrowia analizuje możliwość wprowadzenia minimalnej ceny za gram alkoholu, co skutkowałoby głównie wzrostem cen piwa. To spełnienie marzeń przemysłu spirytusowego - mówią piwowarzy - informuje wtorkowy "Puls Biznesu".