Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 570 / 4 / 0
Witam, alpra, zolpidem, kodeina już na mnie nie działają od jakichś 9 miesięcy. Które benzo by zadziałało? Jakie są różnice w działaniu między etizolamem(jest mocniejszy od alpry?) i flubromazepamem?
Uwaga! Użytkownik Edziek408 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 1122 / 0
A nie przymierzasz się do klonazolamu? ;-)
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 570 / 4 / 0
Zamówiłem za stówę kiiedyś i gość wysłał płyn w malej buteleczce bez zakrętki chyba, bo nigdzie jej nie widziałem obklejony jakąłś mocną taśmą. W ogóle nie wyczułem zakrętki, zresztą tyle się o tym złego naczytałem, żę wywaliłem to. w tabl. bym wolał. Jakbyś miała dobrego vendora to zapodaj na pw jakbyś mogła.:) co do clonazolamu zmieniłem zdanie, jednak bym zarzucił : )
Uwaga! Użytkownik Edziek408 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 398 / 24 / 0
Klonazolam, tylko w prochu i rozpuszczony, a nie gówniane tabletki.
Uwaga! Użytkownik ggyo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 68 / 8 / 0
a na co poszukujesz tego benzo? w czym miałoby pomagać?

klony nie dla każdego moim zdaniem ;p
potrzebujesz zeberki na priv? gg: 61934102 :nolove:
  • 570 / 4 / 0
Na poprawę nastroju, ucieczkę od zmartwień. Kiedyś jakieś 1.5 roku temu alpra działała rewelacyjnie, chciało sie wychodzic z domu, super humor, świat kolorowy. A zolpidem działał lepiej od kody, teraz nic.
scalono - aired
03 marca 2017ggyo pisze:
Klonazolam, tylko w prochu i rozpuszczony, a nie gówniane tabletki.
Kupiłem 2 jedno rozcieńczone z glikolem za 100zł w takiej małej buteleczce(bez nakrętki :/) mocno obklejoną, za chu*a nie dało się tego otworzyć, więc wywaliłem, jeszcze by się rozlało jakbym się z tym siłował i potrułbym rodzinę. Drugie tanie, żółte w prochu i nie miałem pojęcia jak i czym to rozcieńczyć. Kupiłem też proch w krainie o.. ;) Obu się pozbyłem.. akurat na hejpie w dziale clonazolam były same złe opinie w tym czasie... Jednak teraz mam chęć na to, także jakby ktoś znał dobrego sprzedawce zapraszam na priv, mogą być też inne fajne substancje. Generalnie lubie opio i benzo, absolutnie nie trawie stymulantów itp. Pozdro
  • 117 / 18 / 0
Najmocniejszcze a zarazem najwięsze mózgojeby to lorazepam, klony i Klonazolam.
  • 570 / 4 / 0
Kiedyś jsk miałem 16 lat lekarz przepisał ni lorazepam, żebym nie bał się chodzić do szkoły :>
  • 57 / 5 / 0
Warto spróbować benzo, które są w oryginalnej formie sprzedawane do iniekcji. Relanium w ampułkach, w dawce 10mg/2ml, działa o wiele mocniej i szybciej niż tabletki. Jak zrobić podkład z klona 2x2mg, jest naprawdę bajkowo. Przyjemny, spokojny, (a moze nawet delikatnie narkotyczny?) sen przychodzi błyskawicznie, a rano wstajesz szczęśliwy jak małe dziecko. Za pierwszym razem po takim miksie obudziłem się z uśmiechem na ustach :). Tak samo w stanach ostrego zdenerwowania przynosi szybciutko ukojenie. Oczywiście mówię o podaniu dożylnym. I przestrzegam, płyn z ampułek jest bardzo oleisty i trzeba wstrzykiwac powoli, bo podobno można dostać bezdechu i wtedy kaplica jak nie ma nikogo w pobliżu. Aha i jeszcze kiedyś miałem okazję spróbować tranxenu do iniekcji. To też przyznaje, że działa szybko, ale myślę że krócej, jeśli chodzi o efekt euforyczny. Rolka dłużej działa i jest bardziej popularna w aptekach.
  • 1360 / 179 / 0
Jak dla mnie klonazepam i/lub lorazepam lub Klonazolam.

Co do alpry to po latach brania klonow i innych mocnych benzo jak lorazepam tez juz na mnie nie dziala wcale. A szkoda, bo dzialala kiedys pieknie.
mój mail: maykel855@gmail.com
ODPOWIEDZ
Newsy
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu

Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.

Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"

W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.