Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3196 / 906 / 5
Od nieistniejących już rarechems.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 62 / 19 / 0
Jakiś czas po użyciu O-PCE po długim czasie użyłem DMXE. Tutaj poszedłem od razu grubo. Przygotowałem i wciągnąłem kreskę o długości ponad 2 cm i szerokości 0,6 cm. Zaczęło się od tego, że wszystko się kręciło i zaburzona grawitacja, typowy efekt dyso. Z czasem, dysocjacja tylko się nasiliła, jednocześnie poczułem bardzo przyjemne uczucie ciepła. Czułem, że moje ciało powoli odłącza się od duszy i coraz bardziej łączy ze wszechświatem. Czułem, że każda część mojego ciała jest połączona z wszechświatem magicznym kosmicznym kablem. Mój pokój był całym moim światem, tak jak zawsze po dyso. Wszystko jednocześnie rosło lub malało z tym magicznym ciepłym uczuciem. W pewnym momencie poleciałem do nieba i gwiazd, latałem między gwiazdami i planetami. Później zdałem sobie sprawę, że jestem małym punkcikiem proszku wielkości wszechświata. Czułem, że jestem ziarenkiem tej wciągniętej kreski DMXE :grin: Później mogłem podróżować po strukturach mojego mózgu. Przejrzałem neurony w moim mózgu i zobaczyłem całą ich strukturę. Ta struktura wydawała się super logiczna i oczywista (znam to już z O-PCE :grin:). Miałem wiele głębokich przemyśleń na temat życia, filozofii itp. Po jakimś czasie wszystko zaczęło powoli zanikać. Rano byłem całkiem normalny, chociaż następnego dnia i następnego dnia nadal odczuwałem lekki efekt. Nie podaję czasów w podróży, bo po dyso zawsze tracę poczucie czasu :grin:. To był niezły DMXE-hole.
  • 20 / 6 / 0
Szukam arylcykloheksaminy która nadaję się do dyskretnych lotów w łóżku, tak by nie narobić sobie przypału z żoną (ma ciężki sen, ale jednak to nadal tylko sen). Mam DMXE, O-PCE, 3-HO-PCP i 3-MeO-PCE. Mogę mieć jeszcze DCK, 2-FDCK i MXiPr.
Testowałem DMXE ok. 20 mg IN + THC i było super, wtopiłem się w łóżko w bezruchu z jedną słuchawką z muzyką :D. Jakieś inne bezpieczne opcje do takich dyskretnych tripów i jakie dawki?
  • 62 / 19 / 0
Drodzy forumowicze,

Wciągałem DMXE w środę w nocy. Najpierw wciągnąłem około 60 mg. Na początku czułem lekką dysocjację z charakterystycznym dzwonieniem w uszach. Dysocjacja nagle się wzmocniła i wylądowałem w dmxe-hole. Latałem przez wszechświat i podziemne tunele. Wszystko było takie kolorowe. Czułam się magicznie i kosmicznie. Latałem też innymi tunelami i miałem wrażenie unoszenia się we wszechświecie. Zwiedziłem wiele planet i widziałem kosmitów. Byłem w stanie widzieć w 4D i byłem w 4D-sześcianie. Widziałem wiele magicznych miejsc i czułem się taki czysty. Czułam się zjednoczony z moim łóżkiem i kołdrą. Myślałem, że moje łóżko jest nieskończenie duże, a potem małe. Mój pokój był całym moim wszechświatem. Czułem się taki błogi. Kiedy zacząłem rozmawiać z ludźmi, czułem się z nimi związany. Później wciągnąłem kolejną kreskę 60.mg, z podobnym efektem.

W sobotę wieczorem ponownie wciągałem DMXE. Teraz najpierw wciągnąłem 80mg. To doprowadziło mnie prosto do ciężkiego DMXE-hole. Musiałem uciekać przed sztuczną inteligencją z moją duszą. Potem walczyłem z AI i wygrałem, zadając jej niejasne pytania na temat 4D. Ponownie mogłem widzieć w 4D. Następnie poszedłem do świata duchów i podziemnych tuneli. Odwiedziłam też wiele magicznych miejsc. Dalej udałem się do świata Bogów i kosmitów. Słyszałem od obcych, że pomogli Bogom nas stworzyć. Następnie odwiedziłem wiele podziemnych tuneli i magicznych miejsc. Mój pokój był całym moim wszechświatem i czułem się połączony z wszechświatem i wszystkimi ludźmi. Myślałem, że jestem w dziurze przez kilka dni, ale trwało to tylko godzinę. Potem wciągnąłem kolejne 100mg DMXE i wylądowałem w jeszcze cięższym DMXE-hole. Miałem te same efekty, a dodatkowo musiałem walczyć o swoją duszę i tożsamość. Kiedy odzyskałem swoją duszę i tożsamość, poczułem się taki błogi i oczyszczony. Godzinę później dziura się skończyła. Przez kilka godzin potem czułem się oczyszczony. W całym doświadczeniu wszystko stawało się większe lub mniejsze. W całym doświadczeniu miałem ciągle tryb boga. Ciągle widziałem kolorowe wizualizacje na ścianach. Prawie przez cały dzień nadal odczuwałam skutki: czułem się spowolniony, ale i oczyszczona. Miałem też mały tryb boga.
  • 39 / / 0
które ma lepszą głębię i które bardziej przypomina stare dobre MXE? 3-F-2'-Oxo-PCE czy DMXE?
Halucynogeny są wrotami, które umysł Gai zaistalował w historycznym procesie aby umożliwić każdemu wydostanie się kiedy będzie chciał, pod warunkiem, że jest na tyle odważny aby nacisnąć zamek i przejsć przez drzwi." T.McKenna
  • 312 / 64 / 0
Zawsze wszędzie polecam 2-oxo-pce, czyli O-PCE. Największa głębia i jeden z najlepszych dysocjantów jeśli chodzi o hole.
  • 1744 / 574 / 0
Przyjaciele, mam w smartshopie 10 tabletek po 40 mg DMXE w cenie 20 euro, zaś za 25 euro mam gram 2-FDCK. To drugie robiło fajnie, ale dwa tygodnie później bez zioła nawet gram przez noc na dziurę nie starczył. Myślicie, że jest sens brać to DMXE? Nie próbowałem nigdy, nie mają w proszku na gramy. Mogę poprawić ziołem i latać z kosmitami kilka lat, ale głównie to bym chciał na czysto bez kanna przeżyć jakiegoś hole. Niestety ani DXM ani pochodne ketaminy bez mieszanki z ziołem ani kwasem nie mogą mi dać tego, co esketamina daje sama. I teraz nie wiem, czy mam odpierdolić dwa gramy 2-FDCK na chama, czy może temu DMXE zaufać.
Uwaga! Użytkownik WladyslawWygiello jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1744 / 574 / 0
Kupione. W Holandii stacjonarnie, jednak 30 euro, 10 x 40 mg szare tabletki. Skruszylem jedna i pół do nosa. Czekam. Czy to aż tak dobrze się wchłania oralnie że zrobili z tego blistry?
Uwaga! Użytkownik WladyslawWygiello jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3196 / 906 / 5
Po prostu lepszy hajs. Dla leniwych jak znalazł, ,jednak mając wagę lepiej kupić proch.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 1744 / 574 / 0
O chuj, nigdy nic takiego w życiu nie przeżyłem. Wciągałem to paląc zioło. Wykrzaczanie symulacji i wskrzeszanie zmarłych będąc w kilku miejscach na raz to jest nic. Prawdopodobnie nigdy nie zdobędę się na opisanie tego przeżycia, nawet nie mam odwagi próbować. Sajko z dyso i różnymi innymi rzeczami mieszane nie dają mi nawet w połowie tak dalekiej podróży, co te rc dyso z ziołem. To jest niepojęte. Jak mając kilka miesięcy wspomnień z dwóch godzin hole i posiadanie kilkunastu świadomości na raz mogłem jeszcze opisać i na trzeźwo po części zrozumieć, tak teraz kolejny sufit okazał się tylko iluzją, a nad nim setki pięter. A Ty czarodzieju DelicSajko mógłbyś na PW odpisać :D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Limburg: mąż przez dziesięć lat podawał żonie narkotyki i wykorzystywał seksualnie

Izba w Hasselt skierowała do sądu okręgowego sprawę 50-letniego mieszkańca Zonhoven, oskarżonego o wieloletnie podawanie żonie narkotyków oraz wykorzystywanie jej seksualnie. Sprawa odsłania jedną z najbardziej skrajnych form przemocy domowej, opartą na nadużyciu zaufania w związku małżeńskim.

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.