DMT

Podchodne tryptaminy, które nie zostały rozbudowane przy pierścieniu – np. DMT, DPT, lub AMT
ODPOWIEDZ
  • 398 / 28 / 0
Re: DMT
Nieprzeczytany post autor: GOD »
@mlander przydała by się konkret instrukcja jak przygotować DMT freebase do palenia w e-papierosie. Bo rozumiem, że się da. No i jaki e-papieros kupic ew. sprzęt który się nada z vaporyzatorów w którym da się ustawić tą grzałkę. Jestem zupełnie zielony w tych sprzętach i liquidach. Także po ile wtedy tego wdychać.

No chyba, że już gdzieś jest taki poradnik.

Doświadczenia mam jedynie z Changą z lufy metalowej i bongo, a szukam jakiejś wygodniejszej, łatwiejszej formy podania.
  • 196 / 61 / 0
Nieprzeczytany post autor: mlander »
Nie będę udawał speca od rozrabiania DMT, bo robiłem to raz w życiu.

Jak chcesz informacji od kogoś doświadczonego, to uderz to magików z grupy DMT na Reddicie.
  • 85 / 18 / 0
Przebiłem się, widziałem czworościany pełne barw w korytarzu. Położyłem się na fotelu jak zrozumiałem, że muszę usiać w bezpiecznym miejscu. Bałem się, że nie wrócę. Że muszę iść spać. Jak wróciłem to pokój był jakby inny dziwaczny. Walczyłem z tym. Potem minęło. Całość max kilkunaście sekund . Wciąż czuję się dziwnie.
  • 1455 / 592 / 0
Nieprzeczytany post autor: CieplaPoduszka »
@ZupekChinski widziales jakies istoty albo czules ich obecnosc ? Same wizuale to jeszcze nie przebicie niestety .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 196 / 61 / 0
@ZupekChinski
Wyczucie istot też nie musi oznaczać przebicia się. Nie każdy je wyczuwa, a nawet jeśli wyczuwa, to nie za każdym razem. Moim zdaniem kolega nie przebił się, bo pisze, że się usiadł w fotelu, coś zrozumiał. Przy prawdziwym przebiciu kontrola nad ciałem jest praktycznie żadna, świadomość miejsca i czasu też. Bodźce z ciała są co najwyżej jakimś dalekim echem z innego świata, zwykle niezrozumiałym.

Piszę na świeżo, bo w nocy osiągnąłem pełne przebicie. Na tyle dalekie, że pamiętam tylko niewielkie urywki. Jednocześnie nie doświadczyłem amnezji, po prostu było tak, jakbym próbował zapamiętać drobne szczegóły krajobrazu z pędzącego samolotu. We wcześniejszym etapie wizji zanim wszystko przyspieszyło poczułem też obecność elfów. Takich jakby dzieci z innego świata zaskoczonych i rozbawionych moją obecnością.
  • 49 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: TrippyHippy »
21 września 2023GOD pisze:
@mlander przydała by się konkret instrukcja jak przygotować DMT freebase do palenia w e-papierosie.
https://www.youtube.com/watch?v=U59Rl-O9OUc

https://sites.duckduckgo.com/view/mintylove ... authuser=0
  • 85 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: ZupekChinski »
@mlander @CieplaPoduszka W folelu usiadłem jak poczułem jak wchodzi, potem poczułem jakbym doświadczał "przejścia w naświetlą" w Star Warsie. Obecności nikogo nie czułem, natomiast byłem w zupełnie innym miejscu. To było coś na podobę korytarzy kamiennych, oczywiście nie sposób opisać, sen na jawie. Udało mi się to trochę poeksplorować, obejrzeć jakiś przedmiot. Stwierdzić, że jestem z powrotem w pokoju mogłem dopiero jak wizja przechodziła i dostrzegałem przebłyski znajomego miejsca. Wizja była krótka ale myślę, że to dobrze że tak silne splątanie szybko przechodzi, myślę że dla kogoś nieobeznanego z lżejszymi tryptaminami lub fenyloetyloaminami mogłoby to się źle skończyć.

Brak obecności jakiegokolwiek bytu myślę, że można łatwo uzasadnić tym że jestem stuprocentowym ateistą i jedyne co widzę w tych substancjach to chemie działającą na mój mózg, a nic paranormalnego.
  • 196 / 61 / 0
@ZupekChinski
Też jestem stuprocentowym ateistą. Na tyle w swoim ateizmie posuniętym, że nie mam nawet potrzeby tworzyć sobie jakichś alternatywnych systemów wierzeń czy zastanawiać nad powodami, dla których wierzenia odrzucam. Dla mnie rozważanie kwestii wiary jest równie sensowne jak rozmowa o nieistniejących kolorach. Do niczego nie jest mi to potrzebne. A obecność bytów czasem jednak wyczuwam.
  • 1455 / 592 / 0
Nieprzeczytany post autor: CieplaPoduszka »
@ZupekChinski kto i jak sobie tlumaczy te wizje to juz zupelnie inny temat natomiast staramy Ci sie przekazac , ze zaszedles jakby do tego "przedsionka" a jeszcze dalej jest juz to pelne przebicie i "istoty/ DMT elfy" jak zwal tak zwal . Doswiadczenie uniwersalne i dobrze udokumentowane na roznych forach ludzie z roznych kultur i wiar lub ich braku to potwierdzaja .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 328 / 99 / 2
No hej,
zamierzam w przyszłości doświadczyć tzw. breakthrough, ale nie jestem fanem wapowania. Słyszałem, że DMT można przyjmować doustnie w połączeniu z IMAO, ale nie mogę znaleźć dokładnych informacji na temat dawkowania i innych szczegółów. Mam więc nadzieję, że pomożecie mi wyjaśnić kilka rzeczy:

1. Czy gdybym zażył moklobemid, jakikolwiek rodzaj DMT zadziałałby? Mam freebase DMT; czy to będzie skuteczne, czy potrzebuję fumaranu lub chlorowodorku?

2. Jeśli freebase DMT zadziała z moklobemidem to czy są jakieś szczególne kroki, które powinienem podjąć, aby zapewnić prawidłowe wchłanianie go przez mój organizm? Np. czy powinienem spożywać określone rodzaje jedzenia przed lub po zażyciu wolnego DMT dla lepszego wchłaniania?

3. Zakładając, że na godzinę wcześniej wezmę 300 mg moklobemidu, czy 100 mg przyjętego doustnie DMT w postaci wolnej zasady zapewni breakthrough? Ciekawi mnie, jaka jest lekka dawka doustna, umiarkowana i breakthroughowa dawka doustna w połączeniu z 300 mg moklobemidu. Niektórzy ludzie w Internecie twierdzą, że 80 mg było zbyt intensywne, a niektórzy zalecają przyjmowanie aż 200 mg.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.

1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.