DMT

Podchodne tryptaminy, które nie zostały rozbudowane przy pierścieniu – np. DMT, DPT, lub AMT
ODPOWIEDZ
  • 370 / 103 / 16
Re: DMT
Nieprzeczytany post autor: Banzi »
Czytałem, że fumeran jest znacznie bardziej aktywny w porównaniu do np. octanu czy cyrynianu. Sam miałem zamiar zrobić ekstrakt i go przerobić na sól, aby ominąć trochę uboków, które występują przy mimosie, ale chyba wychodzi na to, że lipa.

Tak na marginesie.
Jesteś pewien, że to fumaran? Rozpuszcza się w wodzie? Wybacz głupie pytanie, ale chciałbym wiedzieć, dzięki :-)

peace :)
Uwaga! Użytkownik Banzi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3406 / 534 / 0
Tak to fumaran, nie wiem czy się rozpuszcza w wodzie, bo nie rozpuszczałem :)

Scat miał ten sam sort i 60mg iv - bez przebicia, to ja muszę naprawdę walnąć sporo żeby coś się działo sensownego. Ale teraz nie wiem jak będzie z skutkami ubocznymi, bodyload etc. przy takich dużych ilościach...

Tak myślę, że 200mg może już coś pokazać.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 370 / 103 / 16
Przez rozpuszczenie w wodzie jest najprościej zweryfkować czy to sól czy nie tzn. powinno się rozpuścić bez żadnych problemów.

Właśnie wyczytałem na nexusie, że dmt w tej postaci dobrze działa przez sniffa i trip jest stosunkowo wydłużony ( ok 40min ) w porównaniu do vapo/palenia, a do tego nie piecze jak freebase.
Może zapodaj tym sposobem jeśli masz chwilkę wolnego czasu?

edit doczytałem trochę więcej i wychodzi na to, że dawki są dosyć wysokie tzn. 150mg+
Uwaga! Użytkownik Banzi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3406 / 534 / 0
Czyli z imao + fumaran sniff tak ?
  • 370 / 103 / 16
Jak najbardziej bro :)
Podobno 150mg moklo już podkręca, ale osobiście nie mam experiencu z tym lekiem. Ty już masz jakieś doświadczenie także będziesz wiedział ile potrzebujesz.
Aha i spokojnie podejdz z dawkami dmt tzn. wciągnij np.100mg i ewentualnie dorzuć jeśli będzie za mało - przynajmniej ja bym tak zrobił, bo zawszę lepiej jest wybadać grunt. Moklo ma chyba dosyć długi czas działania, także napewno będzie czas na dorzutkę :)
Ostatnio zmieniony 23 grudnia 2016 przez Banzi, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 3406 / 534 / 0
Ja się trzymam, tipa parathormona, czyli:

T0 - 2x150mg moklo
T+45-50 - DMT + 150mg moklo
T+1h:10 - pierwsze efekty

Ale szczerze, nie wiedziałem że można fumaran sniffować. Czyli trzeba zmienić trochę timing, może na taki w przypadku sniffowania:

T0 - 2x150mg moklo
T+45-50 - DMT sniff - bez moklo

Jak myślisz ?
  • 370 / 103 / 16
Wystarczy, że moklo się załaduje i jesteś ready to go ze sniffem. (btw jak długo moklo się ładuje i ile działa?) Ekstra imao już chyba nie będzie potrzebne podczas wciągania.
  • 3406 / 534 / 0
No w przypadku sniffowania właśnie też myślę, że nie ma sensu już dodawać 150moklo do dmt, tylko te 300mg 50min wcześniej i może styknie. No z wiki moklo ma krótki okres półtrwania, około 1-2 godziny. Nie wiem ile się ładuje ale z tej rozpiski - standardowo 40-50min.

Ale wgl to przejdzie, bo DMT podane doustnie jest rozkładane na poziomie jelita przez enzym monoaminooksydazy, i dołączone dmt p.o. przejdzie przez barierę krew/mózg, ale czy w przypadku sniffu też tak przejdzie ?
  • 370 / 103 / 16
Dlatego się inhibituje mao, aby wysycić receptory.
W tym przypadku sniff (z imao czy bez) działa tak samo jak palenie po przez ominięcie jelit i bezpośrednie trafiene do mózgu.
Moklobemid wzmocni i wydłuży działanie przez chwilowy brak enzymu.
Ten sam proces zachodzi np. przy paleniu changi.

Odnośnoie czasu działania, to myślałem, że działa trochę dłużej. ale jeśli walniesz pierwszą kreskę przy 50min powinno być ok, no i będziesz mieć jeszcze trochę czasu na dorzutkę.
Podobno wchłaniaie przez śluzówkę jest trochę wydłużone w porównaniu do innych molekuł, ale napewno nie na tyle, aby zabrakło czasu. Ewentualnie, zawsze możesz skusić się na jeszce jedną tabletkę chwilę przed sniffem - dla pewności. ( to chyba nie jest szkodliwy lek? )

Pamiętaj, aby trzymać materiał w nosie jak długo tylko możesz, oby za szybko nie spłynął.
;)
  • 3406 / 534 / 0
Ok dzięki, zrobię tak ale nie wiem czy z dużą dawką DMT, ponieważ sniff wiadomo że wchodzi mocniej.

W ogóle dziwne. że nikt tutaj nie pisał o sniffowaniu fumaranu.

To w sumie mogę zrobić testa solo sniff DMT, bez imao.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Czy mija epoka narkotykowego rocka?

Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.

1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.