Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 84 / / 0
W sumie to od 3 dni etylo czuje może zamało zajebalem ogólnie lipa nic nie ruszyło,jak pomyślę jaki to ma smak zapach i jak rozjebuje nos to jak by porównać ściąganie tabaki z próbą wciągmiecia żyletki do nosa.
Uwaga! Użytkownik haze69 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 377 / 3 / 0
Miałem chyba ten sam sort. Drażni sama myśl o tym a co dopiero w nos walić :wall:
Jeśli solo ten keton jest chujowy to nie skreślajta go odrazu bo może w mixach mieć potencjał %-D
Modyfikowany, gdyby faktycznie to co ludzie przyjmowali było związkiem 3,4-DMEC a nie jakimś wynalazkiem, mieszanką, czymkolwiek to po co miksować coś co zjada na żywca układ krwionośny?

Chętnie usłyszę Twoją opinie po testach, ale ciekawe czy faktycznie ktokolwiek dostał faktycznie ten związek.
Whole life is about "up" and "down".
  • 146 / / 0
Dałem sampla sampla znajomemu (~150 mg).
"Wczoraj kumple w 3 osoby spróbowali to 3,4-DMEC (na początek fety szukali, ale nie moje dojście do domu pojechało ). Drogą donosową. Na początku przez chwilę nie czuli połowy twarzy i nie słyszeli na jedno ucho. Ale przeszło, i ogólnie dalej dobra pizdeczka. Na podniesione ciśnienie, jakieś niemiłe inne dolegliwości nie narzekali. Zaznaczyć trzeba, że urodziny były i chlali i jarali na potęgę przy tym."
  • 377 / 3 / 0
No więc ciągle nie mamy "czystej" opinii, jednak co by nie było, ciągle jakieś negatywne efekty.
Whole life is about "up" and "down".
  • 289 / 4 / 0
z GBL i etizolamem przebiło to wszystkie ketony, sorki.

Znajomy BEZ, z b dużym stażem brał to bez niczego innego i nie wiem jak ze skutkami ubocznymi, ale twierdził, że to najlepszy stim jaki brał.

Wszystko zależy czy ktoś szuka używki do gadania od rzeczy i nie pamiętania, latania jak pojeb czy coś po czym jest się w miare normalnym.

UWAGA: Sampel 1g to jest 1g. Objętość może zmylić.
  • 1893 / 181 / 0
W sieci nadal za mało info o tym ketonie. Interesuje mnie parę kwestii, może jakiś praktyk się wypowie?

- Bliżej temu do 3,4dmmc czy 3-MMC (jeśli w ogóle)?
- Bardziej stymulant czy euforyk?
- Bomba/sniff - różnice?
- Efektywne dawkowanie?
  • 869 / 15 / 0
dostalam sampla tej substancji w ilosci 1g, co w moim odczuciu jest duza iloscia jak na gratis i sugeruje, ze 3,4-dmec nie zachwyca dzialaniem, bo dobrych rckow nie rozdawano by garsciami;) ale moze sie myle...

jak ktos ode mnie przetestuje(nawet gdybym byla to ja, moja opinia traci rzetelnosc, z racji iz jestem na snri), to spiszę wrażenia. moze uda sie ustalic profil dzialania tego b-k, bo chyba nie ma nt nawet wzmianki. w zasadzie, nikt nie opisal dokladniej efektow jakie daje 3,4-dmec.

w kwestii drogi podania, są jeszcze iv i pr, wiec opisujcie wrazenia, smialkowie! %-D
So easy to begin and yet impossible to end

primum non nocere
  • 146 / / 0
Czysty stims, profil działania to tylko stymulacja, bez jakiegokolwiek moodlifta, nie wspominając o euforii czy empatii.
Działanie zamyka się w 1,5 godziny, dorzucanie jest bezsensowne, prawie nie ma efektu już za drugim razem.
  • 146 / / 0
jedyny plus tej substancji to nikły zjazd - spokojnie w nocy można zasnąć, bez żadnych benzo, gblów i innych
  • 1167 / 13 / 0
Mam sampla tego proszku ale do konca niewiem jak to działa. Z opisow nic nie wynika.
Podobne do czego? Ile tego brać? Tyle sampli rozdane nikt nic nie napisal.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.