Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
-Dostępność oraz działanie, naprawdę się w tym zakochałem! Do tego kilka x miałem paru miesięczne przerwy, więc działa na mnie zajebiście
-Odbiór muzyki, CEV'y, odlatywanie z łóżka w stanie mocno dysocjacyjnym... Cudo! (oczywiście to również po części zasługa mixu z mj, lecz spróbuję na dniach na czysto z powodu detoxu)
-Brak jakiegokolwiek zejścia, łatwo zasnąć
-W przeciwieństwie do większości osób, nie rzygam oraz nie mam jakiegoś mega ciężkiego bodyloadu
-Zawsze, ZAWSZE gdy wyjdę z ziomkiem zdekszony na miasto, dzieją się różne pojebane i nietypowe sytuacje, jakby ten dex wszystko przyciągał :D
Jest jednak pewien minus, odkąd wycofali Aco 30 sztuk [*], to muszę żłopać skurwiały syrop a Tussi to u mnie nie barzdo jest dostępny :/
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
lady in the radiator pieśń EastHery Estery/'głowa-kuriozum, fikcja szalona'
Ale koniec był taki, że mam w papierach f 20.0 i jestem emerytowanym lotnikiem.
Adios deiksemos
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).