Inne substancje wykazujące działanie na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3021 / 645 / 0
Dostępna nowość choć w przeszłości chyba były już podobne związki.

2,2-dimethyl-3-(propylamino)propyl 4-aminobenzoate
"Kocham Was Bardzo" — Marek Kotański
https://www.youtube.com/watch?v=jl9_mWvCmi
  • 113 / 66 / 0
Było wcześniej trochę podobnych, wszystkie od jednego sprzedawcy. Z dietyloamino, dimetyloamino, z wydłużonym łancuchem tam po tlenie, coś tam coś tam.

Może i to będzie lepsze od tych porażek w proszku, ale to nie może być tak dobre, jak próbuje wkręcać sprzedawca. Przecież to mają brać ludzie przetyrani ketonami, które jeszcze prawie rok temu były w NL legalne, i które desperacko od tamtej pory próbują zastąpić (właśnie np. tym).

vendor pisze "Consistent experience comparable to South American original" - no kurwa xD Jakby to było takie proste, żeby takie ujebane na kolanie gówno dobrze działało, to by to wymyślili w latach 90., jak nie wcześniej., jak na research kokainy i gigantycznego wachlarza jej pochodnych, szło pełno kasy, bo bawili się w rozkminanie mechanizmów dopaminowych, rozdzielania efektu znieczulającego od psychoaktywnego, itd, itd. - po chuj tropany robić i się męczyć jak mozna jeb jeb, byle jak i jest i to za 1/10 kosztów.

Spróbowałbym w sumie niby z samej ciekawości ale jak widzę tę cenę 70 za 5g to tak myślę - jest wiele lepszych ogłupiaczy które możnaby sobie sprawić za tę cenę...
  • 5390 / 963 / 0
Dopóki nie będzie recki można sobie gdybać. Ciekawe czy na reddicie już coś krąży, zapewne tak. Z ciekawości lukne.
"Kiedyś... Wrócę do domu i opowiem to mamie, poczuje spokój jak po diazepamie, przeżyłem koszmar jak z ulicy wiązów to życie jest kruche więc się nie przywiązuj"
  • 113 / 66 / 0
@serotoninowy tak się złożyło że będę trochę tego miał na dniach. Zobaczymy, jak to wygląda w praktyce.
  • 7 / / 0
Czekam w takim razie na recenzję. Bieda ketony sieją zbyt duże spustoszenie we łbie, nie mówiąc o nosie. feta z kolei ma zbyt płaski profil działania, czysta stymulacja bez spektakularnych doznań. koks zbyt drogi i przereklamowany. Szukam czegoś z innej gałęzi, bo wcześniej wymienionne substancje nie spełniają oczekiwań.
  • 113 / 66 / 0
Przepraszam za opóźniony raport. pokrótce: Totalny szajs w mojej i kolegi opinii.

Substancja niby analogiem lokalnego anestetyku jest, a nie znieczula. Forma to bardzo kruche beżowe bryły, które przed rozkruszeniem sprawiają wrażenie że towaru jest tam z 5g, a na wadze to tam ledwo gram z groszami wyszedł. Przerwe od b-k miałem około miesiąca. Nie byłem w trakcie testów pod wplywem niczego. Substancja nie ma zapachu praktycznie, jest bardzo sucha, "wypada" z nosa wręcz.
Zapodałem 150mg w nos i nic, kolega to samo. Po 100 mg przeciętnego 2-mmc, jak nie nawet kurwa 75mg, miałbym intensywniejsze doznania niż po tym.

Po 30 minutach czekania na "coś" dojebaliśmy po 0,5g na dziurę na hejnał. No połówka cała już musi coś pokazać, co nie? No, okazuje sie, że nie. Nawet nie wiem czy stan po walnięciu najpierw tej uczuleniówki a potem połówki na raz, mógłbym opisać jako "Bare threshold" - kolega identyczne zdanie ma. To klapa wg mnie. Kombinują jak koń pod górę z tymi wannabe kokainami które koło jakiegokolwiek tropanu nawet nie leżały.

Jak kogoś to robi, to ciesze sie dla tej osoby (że albo nie jest tak przetyrana jak my, albo że to jest jej 1 narkotyk w życiu, albo że placebo ją klepie). Ale w mojej i współtestera opinii to totalne dziadostwo, i na nic sie zdały te obiecujące, totalnie niepodkoloryzowane opisy producenta że "coke-like". Dodatkowo strona producenta nie działa od paru dni, i chwili pisania tego postu również.

Nie mieliśmy naprawde wielkich oczekiwań wobec DMP, absolutnie nie liczyliśmy na wypierdol typu mef, nic takiego, czy nawet 1/4 chujowego coco, wiedzieliśmy że jak coś to to taki lajcik w chuj. A tu wypadło to w badanaich jeszcze słabiej. Wobec tego, zawiedzieni nieaktywnościa DMP postanowiliśmy uratować ten dzień paroma piwami jakieś 2h potem.

Pakowanie bylo takie sobie, marne. Jak ktoś za legala zamawiał tróje klefa ze swojego konta bankowego na polskie konto itd jaak za "starych dobrych czasów" 10 lat temu, i wie jakie były śmieszne pakowania typu "bare bones" to wie o co chodzi. Jedyne co dobrego mogę powiedzieć to to że wysyłka była szybka, a vendor odpisywał na maile dosc szybko. Nie wiem w jaki sposób ten związek miałby zadowolić w rzesze stimo-eufiarzy ktorzy do tej pory raczyli się rozkurwiającymi głowę ketonami, nawet tymi 2-CMC - które w porównaniu do tego, to jest naprawdę dobre. Chyba nawet 2-CEC byłoby lepsze od tego. Chyba bo 3-CEC na pewno by był, bo miałem tę "przyjemność" kiedyś to badać. To na tyle.

Substancja - 0/10
Konatkt, dostawa - 10/10
Pakowanie - biorąc pod uwagę że mamy rok 2026 a nie 2016 - 2/10
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?

Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.