Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. 4-MAR i BZP.
ODPOWIEDZ
  • 203 / 6 / 0
Debilne pytanie, ale, nada się jako substytut kocura? Nie chce mi się doładowywać co chwilę ; D
  • 311 / 1 / 0
Nawet bardzo debilne. Gdzie kocur a gdzie 4-DMAR? Poza tym nigdzie tego nie dostaniesz.
  • 203 / 6 / 0
Polemizowałbym. Może i nie substytut, raczej kolejny poziom, przy którym nie zatęsknię. Jakby nie było zarówno stymulacja, euforia i empatia jak przy kocie występują, a, że trwa dłużej i przyjemniej robi, to chyba tylko plus.....Chociaż, nie wiem.
  • 1450 / 18 / 0
Trochę tak po omacku po czytałem temat, ale nikt nie wspomniał o potencjla uzależniającym
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 506 / 12 / 0
kacyk - nie widzę sensu w tym pytaniu. Raczej nikt tego długotrwale nie testował. Skoro zadajesz takie pytania to rozumiem, że masz kogoś kto Ci to będzie co chwilę pichcił tak?
  • 761 / 13 / 0
Jak można porównać euforie po DMAR z mefedron i MDMA?
Uwaga! Użytkownik nieobgryzampaznokci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 129 / 2 / 0
Przecież tego nikt tu nie próbował
Czyń swoją wolę będzie całym prawem
  • 677 / 1 / 0
to o czym jest 21 stron wątku?
delikatny jestem na zwale.
  • 761 / 13 / 0
Z tego co wyczytałem na zagranicznych forach to mefedronowa euforia do DMAR ma się jak diabełek do 1kg TNT. Euforycznie przebija MDMA?
Uwaga! Użytkownik nieobgryzampaznokci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 834 / 11 / 0
mefedron przy aminorexach jest tyci. mef ma się do aminorexów, jak ethcat do mefa. To zupełnie inna klasa substancji. To jak porównać Syrenkę do BMW z bierzącego rocznika! :D
To, powyżej, to tylko fikcja. Tak! Zmyśliłem wszystko! Wszystko! Pewnego dnia się obudzisz i będziesz prosił Boga, żeby to był nadal sen (zaboli dusza). Jesteś uczuciowym dnem. Znikniesz,, w swoim obleśnym umyśle, jako przykład psychopaty.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.