więc w piątek 9 dni temu wziąłem 1500 dmh w postaci aviomarin. co się równa 750 dph. Było strasznie-pająki, owady GłOSY, etc. i te haloony utrzymały się przez kilka dni(hppd? psychoza?)
tak czy inaczej, właśnie biorę 2000mg co się równa 1000 dph...boję się, ale chce to hppd a poza tym 02. 22 to urodziny mojej waifu i nie widzę żadnej lepszej metody na świętowanie..hahaha
będąc nagrzany po miksie przysypiałem. wyczułem moment w którym jeszcze się nie śpi i myśli przechodzą sen. po prostu byłem świadomy w tych momentach, fajnie uczucie :-D
avio dobre tylko do miksów w dawkach terapeutycznych.
"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
scalono - Reisende
200mg + wódeczka = muzyka wchodzi błogo :), dorzuciłem następne 200mg )
@edit
porobiło jak xtc, tylko trochę inaczej.
scalono - Reisende
Ale zrobiło, jak połączenie opiatów i xtc.
https://www.youtube.com/watch?v=hszZmFRPqx8
Chyba sobie jeszcze dorzucę pół klona.
@edit
A suchara mam takiego że słowa nie mogę wydusić xD
polymerases pisze:Ale zrobiło, jak połączenie opiatów i xtc. […] Chyba sobie jeszcze dorzucę pół klona.
Jakie XTC, jakie opiaty? Dimenhydrynat jest sam w sobie dysocjantem/deliriantem i ogólnie wywołuje beznadziejne halucynacje i stan ten bardzo trudno nazwać euforią, zwłaszcza kiedy masz wrażenie, że Twoje nogi wyskoczą za okno (akatyzja), a po Tobie łażą insekty.
tnij cytaty - surv
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
"W małych dawkach działanie DXM można przyrównać między alkoholem a MDMA. Można lepiej rozumieć dziejące się dookoła wydarzenia. Jest się bardziej pobudzony (jak po kofeinie). Można czuć zjednoczenie z otaczającym Cię światem. Zdarzają się mdłości, można czuć swędzenie. Dziwnie czuć grawitację."
To dlaczego dimenhydrynat nie może działać też inaczej ?
co powiecie na
200mg DXM + 30mg DMH
150mg DXM + 45mg DMH
?
no po prostu na dobre samopoczucie, zeby nie przesadzic
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
scalono - aire
Czy dimenhydrynat jest bardzo toksyczny? Czy są jakieś prace na ten temat? Wpływa znacząco na zdrowie?
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
Badania nad psychodelikami blokują przepisy?
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
"Zdała sobie sprawę", że to "doskonały sposób na ukrycie biznesu narkotykowego". Nie żyje dziecko
Właścicielka nowojorskiego żłobka, w którym rok temu dziecko zmarło wskutek zatrucia fentanylem, przyznała się we wtorek do zarzutów posiadania i dystrybuowania narkotyków. Jak mówił prokurator, gdy Grei Mendez rozpoczęła działalność, "zdała sobie sprawę", że to był w rzeczywistości "doskonały sposób na ukrycie biznesu narkotykowego". Wyrok w sprawie kobiety ma zostać ogłoszony 3 marca. Grozi jej dożywocie.
Narkotyki w więzieniu? To prostsze niż kiedykolwiek
Raport inspektorów z HM Inspectorate of Prisons (HMIP), rządowej organizacji zajmującej się kontrolą warunków w brytyjskich więzieniach państwowych wskazał, że dzięki dronom łatwo teraz przemycić narkotyki do więzienia.
Blisko tona narkotyków wartych 43 mln PLN zabezpieczona przez CBŚP
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji Zarządu w Lublinie, przeprowadzili realizację, w trakcie której na terenie województwa mazowieckiego dokonali likwidacji kompletnej linii produkcyjnej substancji psychotropowych w postaci 3-CMC, zabezpieczając przy tym narkotyki o łącznej wartości ok. 43 mln PLN. Śledztwo nadzorowane jest przez Lubelski Wydział Zamiejscowy Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej.