Odwrotni agoniści receptorów histaminowych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 75 / / 0
wie ktos czy mozna zazywac deksa aviomarin i benzadymine na raz ??
  • 16 / / 0
Lipa te aviomariny. Z ziomkami kradliśmy z Tesco na spróbowanie xD każdy zeżarł po 15 i wszystkich zmuliło tylko. Tzn. były małe zmiany percepcji, ale to nie warte zachodu. Jeden ziomus niby nie ogarniał, ale wydaje mi się, że wkręcał.
  • 126 / 2 / 0
Avio działa na 100% ja wiozłem wczoraj wieczorem jedną paczkę na testy na uczulenie i jakie było moje zadziwienie gdy stwierdziłem że mam fazę xD.
CEV'y,przesłyszenie i lekkie zmiany kształtów niektórych rzeczy i okropny Brolem w poruszaniu się to to czego doświadczyłem po 5 tableteczkach, to co by było po 15 :cool:
  • 3248 / 3 / 0
Ważysz 30kg? %-D
Ja po dwóch paczkach nie miałem zamętu, oprócz lekkich cevów.
Uwaga! Użytkownik Crytek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1743 / 25 / 0
Wystarczy, że coś klepie to już o tym wątek, aż się dziwię że tyle nabazgrane o Aviomarin, ja ten lek brałem na chorobę lokomocyjną kieeeeedyś, obecnie zdarzy mi się wziąć przed większą tercją leków z kodeiną ot tyle. ;-)
  • 126 / 2 / 0
Nie nie ważę 30kg
Po prostu to była pierwsza psychoaktywna substancja która jest mocniejsza od zioła wiec myśl że to dlatego, ale z moich obserwacji wynika że aviomarin jest dobry do rzeczy typu DXM, a może i do benzydaminy
  • 236 / 1 / 0
Hmm...Spróbowałem tego czegoś ze 2 paczki. Ale po 30 min zaczęło mi się baardzo spać i mimowolnie zasnąłem... a szkoda bo byłem ciekaw działania a jestem nastawiony neutralnie co do tej substancji.
A więc co można zrobić y nie usnąć? Wypić mocną kawę przed lub w po zażyciu?
  • 6 / / 0
Czesc mam pytanie ile dimenhydranat trzyma sie w organizmie? czy moze byc cos takiego ze jesli biore go przez pare lat co jakis czas na podroz zeby nie wymiotowac to on sie zatrzymuje w jakichs ilosciach? bralam 1 tabletke przed podroza ponad tydzien temu i 1 we wtorek. i postanowilam wziac 8 tabletek ale nie mialam tyle w domu wiec wzielam 3 zeby zobaczyc czy beda jakies efekty i czy mnie troszke przymuli bo nie moglam zasnac, no ale raczej myslalam ze nic sie nie bedzie dzialo po tak malej dawce jednak pojawila sie przyspieszona akcja serca, mroczki, gdy lezalam na lozku takie uczucie jakbym plynela, czulam sie troche jak we snie. rano po wstaniu chec wymiotow, a poruszanie sie jest takie dziwne czuje sie spowolniona troche... myslicie ze bezpiecznie bedzie wziac za pare dni wieksza dawke? pozdrawiam i licze na odp :-)
16lat/50kg
Gdy spoglądasz długo w otchłań, ona również spogląda w Ciebie.
  • 168 / 2 / 0
mam taki problem, że rzygam, jak kot
co s spożyję to wyrzygam
czy avio można walnąć domięśniowo?
jeżeli tak to jak przygotować roztwór?
  • 1959 / 55 / 0
Podaj w dupkę.
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.