• 3013 / 1016 / 0
miałem okazję mieć przyjemność testować powyżej wymieniony opioid, pochodną meperydyny (petydyny) w postaci leku Reasec 2,5 mg + 0,025 mg, który zawiera właśnie ów difenoksylat oraz, w subterapeutycznych dawkach, atropinę.

difenoksylat działa długo, ale wchodzi relatywnie szybko. nie jest zbytnio euforyzujący, raczej sedatywny i dobrze kuruje skręta, moim zdaniem czuć w nim tę syntetyczną nutkę, brak naturalności. łącznie przyjąłem 100 mg difenoksylatu oraz sporą ilość atropiny przy tym, ale uboków z jej strony nie odczułem.

jakie wy macie doświadczenia z w/w?

poniżej załączam fotkę tegoż reliktu przeszłości.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
Artykuły
Newsy
CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.

W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.

Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).