15 września 2015Teabadger pisze: (...) Za to świetnie się sprawdza jako Apap Noc - jak sie porobię za mocno opio i nie mogę spać, to jedna tabletka pomaga zasnąć.
Żeby nie było offtopu - mogę bezpiecznie łączyć difenhydraminę z metadonem? metadon zastosowany przeciwbólowo i rekreacyjnie oczywiście :-D A difenhydraminą chciałbym zdusić mdłości które mnie męczą. :kotz:
Czy nada się w tym celu i czy będzie to bezpieczne połączenie?
Następnego dnia wrzuciłem x2 solo apapy bo rano do roboty, wstałem a źrenice miałem takie wystrzelone że bałem się spojrzeć kierownikowi w oczy, w ogóle szło mi się do roboty w chuj dziwnie i byłem odrealniony - zaraz szybka kawa i zielona herbata i jakoś to poszło z powodzeniem.
Nie powiem, usypia ładnie - bez tolerki. Na razie tego nie potrzebuje na sen ale jeszcze wypróbuję x1 tabs.
No i jeśli chodzi o rekreacyjny wątek to z małą dawką DXM sobie przetestuje, lub kiedyś jeszcze z kodeina :) to było fajne - lubię/w sumie lubiłem takie doświadczenia.
Jako osobnik przebywajacy obecnie na Kaukazie (kraju nie podam, coby nie zalala mnie fala popularnosci) mam dostep do Dimedrolu, w ktorym, jak podpowiedziala mi wikipedia, jest difenhydramina, o ktorej sie tutaj tak zazarcie dyskytuje...
Zasady dedukcji podpowiedzialy mi, ze nie musze juz tej substancji z wyzej wspomianych tabletek w zaden sposob "wyciagac", ale jako osoba kompletnie zielona, nie mam pojecia jaka dawka pozwoli na doznania "ciekawsze", anizeli sen, do ktorego Dimedrolek jest przeznaczony z tego co wiem i tutaj zwracam sie z zapytaniem do was - moi drodzy uzytkownicy tego i owego: jaka dawka powinna mnie zadowolic, o ile w ogole da sie to jakos "przyjemnie" spozytkowac? Posiadam tabsy 50 mg. Zaznaczam, ze wczesniej nie mialem stycznosci z ta substancja.
Z tego co przejrzalem internety, informacji na ta temat Dimedrolu jak na lekarstwo (huehue) i jedynie dowiedzialem sie, ze jest on silnie uspokajajacy.
PS Posiadam tez wyzej wspomiany lek w ampulce, ale na razie oral mnie zadowoli.
PPS Najmocny przeproszunek za brak polskich znakow. Sila wyzsza.
Badzcie pozdrowieni,
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
A jak to jest, ze on dziala tak silnie nasennie? Tzn wiem, ze w polaczeniu z Analginem, podawany domiesniowo usypia, jak malego dzieciaka. Popularny bardzo tutaj taki miks i najczesciej jest aplikowany osobom z wysoka goraczka, czy tez wszelkiego rodzaju silnymi bolami, zeby nie tylko usniezyc tenze bol, ale takze uspic.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Zrobiłem ekstrakcję taką samą jak w przypadku Anidolu. Faza byłą przekurwista Doświadczyłem niespotykanych halucynacji słuchowych zacząłem gadać ze zegarem bo pierwszy zmusił mnie żebym odpowiadał na jego ułomne pytania. Halucynację słuchowe i wzrokowe na trochę wyższym poziomie niż benzydamina ale w sumie beznydamina daje fajne halucynację przestrzenne tak jakbyś przenosił się do innego wymiaru i potrafisz nawiązać z halucynacjami interaktywne postacie japierdole i ta walka światłą więc myślę se że jednak benzydamina jest mocniejszym delirantem od difenhydramina. Czyli ogólnie 15 tabsików APAPCIA po ekstrakcji jebło mnie jak 3 saszetki Tantum rose.
ĆPUNY difenhydramina ZWIĘKSZA MOC OPIO JEBNIJCIE SE ZANIM KODE SE ZARZUCICIE 5 TABSÓW SRAPAPA ALE WEŹCIE <EKSTRAKCJĘ WYBIJCIE TO A PO 15 JEBNIJCIE SE kodeinę Z THIOCODINU SKURWYSYNY BĘDZIECIE NAGRZANI JAK JA PO opium
(Mt 10, 33).
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/cognitivemarijuana.jpg)
Długotrwałe używanie marihuany może mieć wpływ na zdolności poznawcze
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/cannaheart.jpg)
Marihuana zwiększa ryzyko rozwoju chorób serca
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/trafiloimsie.jpg)
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną
Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/receptomat_og_image.png)
W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy
Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/10_lat_dla_producenta.jpg)
10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok
Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.