Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 825 / 14 / 0
Na początku drogi owszem 10 - 15 ;]
Kolego z zapytania, na trzeci dzień może jeszcze być lekkie uspokojenie, ja już jestem w to wpierdolony więc na pojutrze po wzięciu nic nie czuć, przeciwne włącza się już ssanko na kolejną dorzutkę.
Ja obecnie biorę 15 - 20 mg co 2 dzień i jakoś to leci.....
  • 240 / 4 / 0
Jestem już bez relanium w asortymencie, wstałem i zauważyłem znaczny spokój i lekką ospałość, ręce mi się kompletnie nie trzęsą a serce nie napierdala (nawet na trzeźwo pocę się jak nic nie robię, ręce mi się trzęsą i nadciśnienie mam). Muszę tylko znaleźć jakiś problem albo spróbować się wkurzyć, to zobaczymy. Na wiki piszę że okres półtrwania może dochodzić nawet do 100h.

Dodatkowo wczoraj (10mg diazepamu rano + 5mg o 14) troszkę przesadziłem z cetyryzyną w celu zaleczenie przesadzenia z kofeiną (błędne koło), po nie mogłem zasnąć. Po 70mg cetyryzyny włączyły się znaczne powidoki i przywidzenia zwłaszcza w ciemności, a ja leżałem sobie zadowolony i obserwowałem je ze spokojem.

Ten lek jest genialny, 5-10mg dziennie i mam spokojny dzień bez pocenia się, ciśnienia, denerwowania i mogę ładniej rysować, bo ręce mi się nie trzęsą. Potencjał uzależniający ogromny :)
  • 259 / 4 / 0
Mam recke na realanium, w sumie na 200 mg. To będzie mój pierwszy raz z diazepamem, powiedzcie ile tego wziąćnajlepiej i jak ? Nawet nie wiem czego się spodziewać :D
  • 1358 / 23 / 0
Ogólnie nie spodziewaj się czegoś niesamowitego, bo benzo są subtelnymi substancjami, a w dodatku diazepam jest jednym z łagodniej działających leków z tej grupy :) Proponuję na pierwszy raz 10 mg, co powinno dać uczucie lekkiego uspokojenia, relaksacji i zmniejszyć napięcie mięśni. Problemy będą mniej istotne i będziesz mógł się po nich wyciszyć ;)
http://www.lastfm.pl/user/Everett92
  • 259 / 4 / 0
Za późno odpisałeś, wziąłem już 40 mg i jest całkiem fajnie, do tego otworzyłem właśnie sobie browara. Do rana będę "trzeźwy"? bo muszę funkcjonować w pracy, czy lepiej wylać to piwo, bo wypiłem 3/4 jego dopiero.
  • 240 / 4 / 0
Diazepam ma najdłuższy okres półtrwania ze wszystkich benzodiazepin, no może prawie najdłuższy, w każdym razie w skrajnych przypadkach dochodzi on do 200h. Generalnie "całkiem fajnie" będzie przez godzinkę, chyba że przygrzejesz browara albo jeszcze lepiej - dwa browary, to w połączeniu z 40mg diazepamu możesz się obudzić dzień później z amnezją... ale to zależy od ludzi, jednych klepie mocno 10mg, inni nic nie czują po 50mg... Jak już pisałem, "fajnie" będzie przez jakiś czas, potem zacznie Ci się wydawać, że wytrzeźwiałeś, i zjesz następne 40mg, i tak w kółko. W rzeczywistości efekty działania diazapemu zażytego rano w pierwszy dzień, czuć jeszcze wieczorem następnego dnia... Dorzucanie gówno daje tak naprawdę. W następny dzień, i jeszcze następny zauważysz brak trzęsenia się rąk, zmniejszona potliwość, uspokojenie, trudno Ci się będzie zdenerwować, bo diazepam dalej działa :) Miną zawroty głowy, "pluszowe" uczucie, spowolnienie, senność, nadmierna sedacja, upośledzenie motoryki = więc nie działa! To nie prawda.

Jak chcesz rekreacyjnie stosować same benzodiazepiny bez łączenia z niczym to klony albo alpra, relanium da ci kilkudniowy spokój i wyluzowanie, i bez alkoholu/mj/opio/antyhistamin nie nadaje się do ćpania.

Zjedz za parę dni (albo teraz ale efekt będzie gorszy) 50mg diazepamu, zapij dwoma browarami i zjedz 3 tabletki Apapu Noc, wtedy się NAPIERDOLISZ diazepamem :D
  • 259 / 4 / 0
dzięki, to trzaskam browara na to obowiazkowo :D
  • 240 / 4 / 0
Najlepiej zarzucić rano dużo diazepamu i w ciągu dnia pić browary albo łykać antyhistaminy czy opio. Powinieneś czuć banię przez cały dzień, a nie tylko na wejściu... ale nie jestem ekspertem, to tylko moje przypuszczenia...
Generalnie weź ulotkę Relanium, przeczytaj dział "Interakcje z innymi lekami" i bierz wszystko co tam jest napisane :D
  • 1358 / 23 / 0
@8Ball, nie przesadzaj tylko z alkoholem, bo przy większych ilościach możesz nie być jutro w pracy w zbyt dobrej formie %-D I na początku uważaj z takimi mixami, wyczuj najpierw samą substancję, a dopiero potem baw się w łączenie z czymś innym, żeby nie było przykrych niespodzianek.
http://www.lastfm.pl/user/Everett92
  • 240 / 4 / 0
Już sam diazepam może powodować nieprzyjemne sytuacje. Moja rada jest taka, zjedz dużo przez cały dzień i zapisuj wszystko co robisz, po kolei. Zwłaszcza jak z browarami walisz. Przy małych dawkach nie będzie problemów z pamięcią, ale jak przesadzisz to po prostu nie będziesz mógł sobie przypomnieć, czy rzeczywiście robiłeś to, co napisałeś :D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.