Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 2878 / 21 / 0
ewentualnie po kodzie, by przedłużyć sedację
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 264 / 2 / 0
koda + benzo jest baaardzo ok co wazne benzo walimy gdy koda sie zaczyna rozkrecac, a nie przed koda u mnie wyglada to tak: leci koda po 5min zaczyna powoli smyrac i wrzucam z 30mg pod jezor:P nie, nie mam tolerki na benzo ale lubie sie benzo pozadnie poskladac, bo inaczej chodze niedojebany i sie wkurwiam... Oczywiscie te niedojebanie widze tylko ja, a ludzie ktorzy mnie w tym czasie spotkaja twierdza, ze musialem cos brac i jestem porobiony no za chuj nie wiem jakim cudem to widac ja prawie nic nie czuje, a wszyscy widza kurwa normalnie chodze po 900 kody i nikt nic sie nawet nie domysla, wrzuce benzo i zawsze przypal:P
  • 35 / 1 / 0
Wczoraj wieczorem w celu próby uczuleniowej zarzuciłem 10mg diazepamu, w efekcie po niecałej godzinie zasnąłem jak dziecko. Dzisiaj około godziny 11:30 zjadłem 25 mg i po 10 minutach zapiłem piwem o 9% zawartości alkoholu, chwilę później poprawiłem kolejnym. Jest godzina 12:30 i czuję się lekko przymulony. Jedyne co zauważyłem to szwankujący błędnik i delikatna mgła przed oczami + może lekka poprawa nastroju. Zaznaczam, że jest to mój pierwszy kontakt z benzo. Mam do wykorzystania jeszcze 15mg diazepamu w postaci tabletek relanium 5mg i moje pytanie brzmi, czy dorzucić jeszcze diazepamu, czy może lepszym wyjściem będzie kolejne piwko ?
  • 1743 / 25 / 0
Stary walnij piwko, a te 3 rolki, co Ci zostały zostaw sobie na jakiegoś ostrego kaca czy coś :cheesy:
Jeszcze chyba nie słyszałem, żeby ktoś w celu próby uczuleniowej bez tolerki walił po 10mg diazepamu :-D
  • 5 / / 0
Jestem zielony w temacie benzo a wzialem od ciotki z 10 tabletek po 5mg coby na maturze sie nie stresowac. A podczas takiego stresu mam bardzo uciazliwy odruch wymiotny... Jak rolki wplywaja na pamiec, koncentracje itp? Wzialem 10mg na probe i na poczatku troche mnie zmulilo i otepiony przez jakies 15min bylem, pozniej spoko. Najgorzej, ze w te dni wstaje o 6 i bez bezno bede bardzo spiacy i nie wiem czy na 10mg nie bede przysypial na egzaminie. Mocno kawa da rade?
Czas poltrwania jest dlugi ale to rowna sie przeciw lekowym dzialaniu czy tylko kumuluje sie w ogranizmie ale dzialanie mija szybciej?
Jak polecacie rozlozyc to w czasie na 3 dni egzaminow?
pozdrawiam
  • 1718 / 9 / 0
10 mg na pare godzon przed snem. Rano przed egzaminem po piatce.
Uwaga! Użytkownik forest nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3309 / 21 / 0
W sumie po fakcie, ale diazepam ma długi czas półtrwania, więc po śnie dorzucać 5 mg to sporo... Niby działanie czuć krócej, ale dorzucanie tak szybko będzie wiele silniejsze niz pojedyncza dawka. Zresztą koleś siedział w domu i trochę go zmuliło, a będzie przy ludziach i zaraz każdy pozna. Inaczej się to czuje grzejąc dupę na krześle, a inaczej jak coś trzeba zrobić. W ogóle mnie robi pół paczki piątek, a bałbym się wziąć 5 mg na egzamin czy coś.
  • 1743 / 25 / 0
Wszystko znowu zależy od człowieka :-)
Ja pół dekady temu na maturę wziąłem 0,5 afobamu i 2 dębiaki (a zdawałem z przedmiotów ścisłych ;-) ) - do dzisiaj jestem zadowolony z mojego świadectwa dojrzałości :cool:
  • 3309 / 21 / 0
No tak, ale koleś zjadł to tylko jeden raz w domu, więc nie ma pojęcia jak zareaguje na egzaminie.
  • 5 / / 0
Bez przypalu. Przed snem nic nie bralem, wstalem o 6 od razu wrzucilem 7.5mg, przed 7 wyszedlem z domu na autobus i sciagnalem kilka machow z mj i jakas godzine przed matura dorzucilem 0.5. Bez stresu z dobrym humorem i o dziwno zero zamuly(co po porannym paleniu nie czesto mi sie zdarza)
Nawet kawy nie pilem.
Tylko nie wiem jak z tym okresel poltrwania, jutro rano 7,5 bedzie ok?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."