Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 2878 / 21 / 0
ewentualnie po kodzie, by przedłużyć sedację
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 264 / 2 / 0
koda + benzo jest baaardzo ok co wazne benzo walimy gdy koda sie zaczyna rozkrecac, a nie przed koda u mnie wyglada to tak: leci koda po 5min zaczyna powoli smyrac i wrzucam z 30mg pod jezor:P nie, nie mam tolerki na benzo ale lubie sie benzo pozadnie poskladac, bo inaczej chodze niedojebany i sie wkurwiam... Oczywiscie te niedojebanie widze tylko ja, a ludzie ktorzy mnie w tym czasie spotkaja twierdza, ze musialem cos brac i jestem porobiony no za chuj nie wiem jakim cudem to widac ja prawie nic nie czuje, a wszyscy widza kurwa normalnie chodze po 900 kody i nikt nic sie nawet nie domysla, wrzuce benzo i zawsze przypal:P
  • 35 / 1 / 0
Wczoraj wieczorem w celu próby uczuleniowej zarzuciłem 10mg diazepamu, w efekcie po niecałej godzinie zasnąłem jak dziecko. Dzisiaj około godziny 11:30 zjadłem 25 mg i po 10 minutach zapiłem piwem o 9% zawartości alkoholu, chwilę później poprawiłem kolejnym. Jest godzina 12:30 i czuję się lekko przymulony. Jedyne co zauważyłem to szwankujący błędnik i delikatna mgła przed oczami + może lekka poprawa nastroju. Zaznaczam, że jest to mój pierwszy kontakt z benzo. Mam do wykorzystania jeszcze 15mg diazepamu w postaci tabletek relanium 5mg i moje pytanie brzmi, czy dorzucić jeszcze diazepamu, czy może lepszym wyjściem będzie kolejne piwko ?
  • 1743 / 25 / 0
Stary walnij piwko, a te 3 rolki, co Ci zostały zostaw sobie na jakiegoś ostrego kaca czy coś :cheesy:
Jeszcze chyba nie słyszałem, żeby ktoś w celu próby uczuleniowej bez tolerki walił po 10mg diazepamu :-D
  • 5 / / 0
Jestem zielony w temacie benzo a wzialem od ciotki z 10 tabletek po 5mg coby na maturze sie nie stresowac. A podczas takiego stresu mam bardzo uciazliwy odruch wymiotny... Jak rolki wplywaja na pamiec, koncentracje itp? Wzialem 10mg na probe i na poczatku troche mnie zmulilo i otepiony przez jakies 15min bylem, pozniej spoko. Najgorzej, ze w te dni wstaje o 6 i bez bezno bede bardzo spiacy i nie wiem czy na 10mg nie bede przysypial na egzaminie. Mocno kawa da rade?
Czas poltrwania jest dlugi ale to rowna sie przeciw lekowym dzialaniu czy tylko kumuluje sie w ogranizmie ale dzialanie mija szybciej?
Jak polecacie rozlozyc to w czasie na 3 dni egzaminow?
pozdrawiam
  • 1718 / 9 / 0
10 mg na pare godzon przed snem. Rano przed egzaminem po piatce.
Uwaga! Użytkownik forest nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3309 / 21 / 0
W sumie po fakcie, ale diazepam ma długi czas półtrwania, więc po śnie dorzucać 5 mg to sporo... Niby działanie czuć krócej, ale dorzucanie tak szybko będzie wiele silniejsze niz pojedyncza dawka. Zresztą koleś siedział w domu i trochę go zmuliło, a będzie przy ludziach i zaraz każdy pozna. Inaczej się to czuje grzejąc dupę na krześle, a inaczej jak coś trzeba zrobić. W ogóle mnie robi pół paczki piątek, a bałbym się wziąć 5 mg na egzamin czy coś.
  • 1743 / 25 / 0
Wszystko znowu zależy od człowieka :-)
Ja pół dekady temu na maturę wziąłem 0,5 afobamu i 2 dębiaki (a zdawałem z przedmiotów ścisłych ;-) ) - do dzisiaj jestem zadowolony z mojego świadectwa dojrzałości :cool:
  • 3309 / 21 / 0
No tak, ale koleś zjadł to tylko jeden raz w domu, więc nie ma pojęcia jak zareaguje na egzaminie.
  • 5 / / 0
Bez przypalu. Przed snem nic nie bralem, wstalem o 6 od razu wrzucilem 7.5mg, przed 7 wyszedlem z domu na autobus i sciagnalem kilka machow z mj i jakas godzine przed matura dorzucilem 0.5. Bez stresu z dobrym humorem i o dziwno zero zamuly(co po porannym paleniu nie czesto mi sie zdarza)
Nawet kawy nie pilem.
Tylko nie wiem jak z tym okresel poltrwania, jutro rano 7,5 bedzie ok?
ODPOWIEDZ
Newsy
1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

Papier nasączony syntetyczną marihuaną

W strzelińskim zakładzie karnym wykryto próbę przemytu substancji ABP, którą nasączone były kartki listu. Działanie syntetycznego narkotyku można porównać do silnego działania marihuany.

Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.