Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 761 / 105 / 0
Jak ktoś już jest w jebany w benzo to tylko rolki do odstawiania. Plus inne leki i ciężka praca nad sobą bo bez nich relapse gwarantowany.
Uwaga! Użytkownik Palkrolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 65 / 3 / 0
W tym problem ze ja niepotrzebnie zeszłam z 0.5 lorafenu bo się dobrze czułam na nim. Teraz się męczę po podpalce i przywróceniu. Dziś właśnie wzięłam dodatkowo tranxene bo mam w domu 1 opakowanie na sos. I. Gówno te leki powodują większą depresję. A wcześniej było właśnie lepiej coś się chciało. Więc nie wiem myślę czy wejść na to relanium metoda ashton manual i później powoli schodzić. Ja pregabilny nie toleruje i większości leków. Niestety. Lecą mi leukocyty poza tym bardzo depresyjne działają gorzej od benzo. Myślę co robić a antydepresany kiedyś pomocne teraz obniżają mi dopamine mówię wam że mam rozjebany układ nerwowy i mózg po b6. Kiedyś brałam leki ale to nieduże dawki i było ok. Teraz wszystko działa źle nawet suplementów brać mi. Nie wolno. Co robić? Iść na oddział? Chodzi o depresję i bóle. Ale jak tutaj lek dobrać. Co na dopamine mogą mi dać? Jestem w czarnej dupie. Czy diazepam coś zadziała na depresję?
  • 348 / 264 / 0
Zrozum ze rolki w PL są 5 mg 20 tabsow a nikt ci nie bedzie wypisywal 200 recept (chyba ze sie postarasz ale to juz na wlasna reke, postarac tzn zdobyc odpowiednia ilosc 10 mg czy wiecej jesli sa takie, ale juz 10 mg x 100 lepsze niz to co mamy w PL. Ashton manual odnosi sie do UK i US i części europy ale u nas jest jak jest : ) przynajmnjej ogarniając temat legalnie z lekarzem, ktory moze byc liberalny ale nie az tak, bo powie ze nie wiadomo co dostales :) A na bóle itp jest szereg innych potencjalnych spoko lekow typu pregaba bakoflen tramadol itd. Zalezy czy mowisz o gosciu co odstawia benzo czy tym co ma jakieś bóle choc to bardziej pod dział leki tego typu pytania. Choc diazepam moze pomoc tylko w PL jest malo oplacalny. Edit: to moze inne opcje albo slabsza pregaba czyli gabapentin. I diazepam rozluźnia mięśnie więc w pewnym sensie tak. Na depresje żadne benzo nie jest dobre
null
  • 65 / 3 / 0
Gabapentin też działa depresyjne i obniża leukocyty nie wiem co robić. Kiedyś mi pomogli teraz nie wiem co robić. Ale ze co 2x5 mg to 3 opakowania to nielegalne wypisać? Baklofen też chyba uzależnia? To chyba że na sos. Nie wiem co robić co na oddziale. Mogą mi dać. Wszystko obniża dopamine. Jedyny mój błąd to było zejscie CT przez lekarza. Dziś moze byłoby ok jakbym. Zrobiła to stopniowo cóż czasu nie cofnę. Nie wiem co. Robić.Jestem w rozsypce. Depresja totalna plus lęki. To przywrócenie to porażka.
  • 761 / 105 / 0
@Anszuaa03
Jeszcze aż tak rozjebanego układu nerwowego jak inni ( nie obrażając nikogo ) i ja to nie masz. Wszystko jest do naprawy, na Depresje są różne antydepresanty. Mi głupie Triticco XR wyeliminowało myśli S. Także sam jestem w szoku. ( Pozytywnie). Jak się bardzo męczysz połóż się do szpitala. Żaden wstyd. I pamiętaj! Żadne benzo nie leczą depresji i nie do tego one zostały stworzone. Jeśli mogę zapytać? Jak Witamina B6 rozjebała ci mózg ? I dlaczego na nią zwalasz winę ?
Uwaga! Użytkownik Palkrolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 65 / 3 / 0
Mówię ci długa historia horror nie do opisania poczytaj sobie fora masz grupę na fb 6 tys ludzi ponad. Ja miałam jazdy w życiu ale nie takie proszę cię chodzę po lekarzach leki nie pomagają. Triticco chyba też obniża dopamine bo działa głównie na serotoninę. Myslalm o tym dziś. Kiedyś nie mogłam dopasować leków teraz gdyby nie ta dopamina dawno już bym. Była na brintellixie albo fluoksetynie. Uwierz mi że jakbyś miał zze albo akatyzję i objawy parkinsonowskie to byś się bał szpitala jak ognia. Serio nie wiem co robić
  • 761 / 105 / 0
Mam akatyzje w prawej nodze. Objawy Parkinsonowskie chyba jeszcze nie. Pisałem Ci już że lekarz neurolog zdiagonozował u mnie neuropatie i wypisał mi Neurovit. Jedną tabletkę dziennie. A tam przecież jest B6. Teraz to mnie trochę wystraszyłaś że przez to Ci się pogorszyło. Na dopaminę są jakieś leki min. Risperidon (stosowany w leczeniu Parkinsona rownież), fenelzyna. Wiesz... Kilka szpitali zwiedziłem w swojej "karierze" i jak będzie trzeba nie zawacham się odwiedzić jakiś jeszcze raz. Wiem jakie tam są klimaty, wiem jak większość szpitali traktuje takich pacjentów ale można poszukać i wybrać w miarę dobry. Odizolować się od pacjentów a jak będzie tragedia wypisać się zawsze można. Mnie nawet na siłę nie trzymali gdy wypisywałem się na własne rzadanie a zgłaszałem się i mówiłem że mam myśli S. 3 opakowania relanium 5 mg myślę że dostaniesz bez problemu. Mojej mamie lekarz pisze te relki cyklicznie na telefon.
  • 65 / 3 / 0
To przeczytaj ulotkę tego nero coś tam tam masz o polineuropatii. B6 to kofaktor każdego neuroprzekaźnik odstawienie podobne do heroiny nie żartuję poczytaj historii ludzi co na wózkach wylądowali wpisz w duckduckgo b6 toxicity. Ja nie wiem co robić czy zmienić na to relanium Chociaż spróbować. Ten lorafen mnie już dobija i nie działa jak kiedyś.
  • 761 / 105 / 0
To czym chcesz leczyć polineuropatie? Przestraszyłaś mnie trochę. Ale myślę że odstawienie tego neurovitu nie będzie tak bolesne jak odstawienie klona czy jakiegokolwiek innego benzo. A jeśli mogę zapytać to co chcesz leczyć temi rolkami czy innymi benzo ?
  • 65 / 3 / 0
Wiesz co nie mogę pisać za bardzo bo dziecko usypiam. Jak masz messenger to mogę się odezwać. Napisz priv.
ODPOWIEDZ
Newsy
Hiszpania zezwala na narkotyki w samochodach

Ministerstwo Spraw Wewnętrznych Hiszpanii zaskoczyło związki zawodowe policji, wydając polecenie, aby nie karać użytkowników narkotyków znajdujących się w zaparkowanych samochodach. Decyzja ta ma na celu ochronę prywatności obywateli, ponieważ zaparkowane pojazdy uznawane są za „prywatną przestrzeń”.

Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.

Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.