Ja brałem to donosowo i działało, z lekkim wjazdem. Dodupnie pewnie też, jak z i. v. to nie wiem czy te "substancje pomocnicze" zapodane w roztworze bez filtracji zaszkodzą bo żem nie próbował. Tyle spostrzeżeń. btw: Tranxene 10 mg wychodzi taniej (co już pisałem) niż Cloranxen 5 mg! No bo słoiczek, tabletki vs blister i kapsułki. Ciekawym czy jak wyrwę reckę od psychola na 2 paki to mi zamienią na tranxa, raczej powinni. Sick but true.
Ostro popiłem przez 5 dni z kolegami na wypadzie że mnie telepało jak wróciłem i poszły rolki w takim schemacie
doby
1-40 mg
2-20
3-10
4-5 na noc tylko żeby zasnąć plus waleriany melisy i jakieś bzdety ziołowe
I teraz pytanie .Czy jak za 3 dni przyjaciel ma urodziny to mogę walnąć parę piwek a impreza na sali wynajętej na 30 osób
miną 3 doby od ostatniej 5 a od pierwszej 40 7 dni
Dodam że mam mocny łeb do picia a to nie pierwsza moja przygoda z benzo
Dodam że czasami rekreacyjnie wezmę jakiś bromazepam 6mg albo 0,5 afobamu czasem 4 razy w miesiącu a czasem przez 3 miesiące nic nie biorę
Jak wpadam w ciąg na wódce tak 1,5L na dobę wtedy walę i to kilka dni to biorę spore dawki benzo
Kiedyś wziąłem 4mg clona i 40 mg relanium w pierwszą dobę bo mnie tak telepało że po schodach nie mogłem zejść i tak zmniejszam zawsze dawki do zera max w tydzień
Tu też nie ma reguły z tymi ciągami na wódce czasem co miesiąc czasem co pół roku
albo czy jakaś depresja oddechowa mnie nie złapie po 3 dniach od ostatniej 5mg i po tamtych wcześniejszych
Ja już sobie tyle teorii na temat schodzenia z benzo rozpisałem przez ostatnie 1.5 roku, że głowa mała.
Wychodzi chyba na to, że najłatwiej mi się schodzi, kiedy jestem w ciągu alko.
Mogę schodzić z benzo dużymi dawkami, za dużo nie pamiętam ale alko bardzo pomaga.
Również wydaje mi się, że wychodzenie z domu jest bardzo ważne, jakby wyrównywało w jakimś sensie poziom serotoniny. I oczywiście kontakt z otoczeniem na tyle na ile jest to możliwe.
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.