Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 1229 / 180 / 0
@Ujebany hydroksyzyna ?? Nie żartuj :) na mnie ten shit wogóle nie działa . wiem jakie moge mieć uboki i brałem kiedyś relanium moim zdaniem nada się idealnie choć wiem że oczywiście nie jest to konieczne

@przodownik . z neuroleptykami też skończyłem, dla mnie to to jest dno, co z tego że nie uzależniają tak jak benzo jak ich uboki to masakra a w porównaniu do działania wogóle nie warte zachodu. relanium wydaje mi się bezpieczne, sprawdzone i lajtowe, nie otumania tak i odstawka jego też nie jest trudna

na samą myśl o detoxie od trawy robie się poddenerwowany i zaniepokojony, myślę że bez rolek albo cbd się nie obędzie
  • 757 / 140 / 0
Tak jak wyżej napisano, większego gowna niż neuroleptyki nie ma, a jak na kogoś nie działa benzo to nawet 200mg Diazepamu może zjeść i nic nie poczuje. Zależy od organizmu.
  • 546 / 13 / 0
wczoraj wpadł mi w ręce Bensedin- chyba serbski diazepam- zdziwiłem się bo w opakowaniu 30 sztuk i to po 10 mg -białe tabletki, opakowanie i ulotka też wydaję się ok ale jeszcze nie wrzuciłem na próbe
  • 3013 / 1015 / 0
jeśli chodzi o polskie leki, które zawierają w sobie diazepam, to miałem do czynienia z Relanium 5, Relanium 2 oraz Neorellium 5. natomiast z zagranicznych miałem przyjemność skosztować bałkański diazepam od Galeniki, a także pochodzący z Ukrainy DIAZEPAM ALKALOID 5. pomiędzy żadnym z tych leków nie czułem absolutnie żadnej różnicy, wszystkie działają bez zarzutu, wiec nie ma strachu przed testowaniem. wszystko to jedno i to samo tylko pod inną nazwą. jedyne co może się różnić, to jakość wykonania oraz użyte w procesie produkcji wypełniacze. oczywiście mowa o oryginalnych lekach w aptecznym opakowaniu.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 546 / 13 / 0
przodownik- no właśnie ten jest od Galeniki
  • 3013 / 1015 / 0
to się nie powinieneś zawieść, jakość wykonania nie odstaje zbytnio od naszych marek. jedyne co, to tabletki są niepowlekane oraz dosyć kruche - łatwiej je przez to rozpuścić pod językiem. przy dzieleniu są trochę denerwujące, bo nierówno mają w zwyczaju się odłamywać.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

with regards, przodownik
  • 12444 / 2419 / 0
Ja poza Relanium jadłem "legendarne", niebieskie Valium 10 mg.
Dziwne, że nasze tabletki z Diazepamem mają tylko 5 mg...
  • 3013 / 1015 / 0
dokładnie, również nie wiem dlaczego tylko takie małe dawki u nas są na rynku aptecznym, gdy optymalną dawką dla mężczyzny średniej wagi wydaje się być 10 mg. oczywiście 5 mg również działa, ale to jest bardzo mało. sam fakt braku większej wersji da się przeżyć, ale inną sprawą jest, że Relanium jest strasznie nieekonomiczne i wychodzi bardzo drogo przy regularnym zażywaniu. mała ilość tabletek w paczce, a do tego niska dawka i dosyć wysoka cena. lubię działanie diazepamu, jest bardzo uniwersalne i przyjemne, ale moim zdaniem powinien kosztować dużo mniej, bo 15 zł to przesada.

with regards, przodownik
  • 8103 / 907 / 0
10 czerwca 2019rooney pisze:
na samą myśl o detoxie od trawy robie się poddenerwowany i zaniepokojony, myślę że bez rolek albo cbd się nie obędzie
Chłopie, to tylko trawa.Nie klony czy chociażby kodeina.Odstaw bez żadnej chemii. ( mam tu na mysli diazepam ), lepiej widzę już odstawkę za pomocą CBD.Przy odstawianiu diazepamem jest ryzyko, ze zaczniesz miksować bo Relanium ma bardzo fajne spektrum działania.
Wszystko masz w głowie ! :liść: przecież nie uzależnia fizycznie i powtórzę się jeszcze raz, ze głupotą będzie odstawka za pomocą benzo. :tabletki:
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 757 / 140 / 0
To nie do końca tak jest, że zioło nie uzależnia fizycznie. Uzależnia psychicznie co powoduje szereg dolegliwości fizycznych takich jak skoki ciśnienia, bezsenność w nocy, senność w dzień, uczucie zimna. To jest bzdura powtarzana od lat, że zioło nie ma wpływu na nasz organizm.
Jak ktoś pali powiedzmy 14g tygodniowo to odstawka z dnia na dzień będzie mocno nieprzyjemna. Ja proponuje cokolwiek na bezsenność + alko.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
HyperTuba dodaj film
Newsy
"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.