Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 1951 / 14 / 0
lagun, to nie dezo niszczy tylko śmieci z reakcji. a w tej reakcji domowymi metodami nie da się prochu uzyskać, więc nie nie dosypie się. a lepsza metoda jest droższa, więc też nie.

a poza tym, PO CO ktoś by miał do spida dawać dezomorfinę? Da i większość klientów już do niego nie przyjdzie bo zamiast energi ich strasznie zmuliło.
  • 25 / 1 / 0
moze ktos jeszcze sie wypowie, ale imo nikt ci nie dosypie tego do fety :D
1) sadzac ze zdjec ruskie robia to jako ciemny plyn. wiec jesli odparowac wode to i tak bedzie ciemny proszek (o zapachu jodyny)
2) bez sensu dosypywanie opio do stymulantow..
3) ja sie spotkalam, nie na ulicy, ale mozna kupic
mowisz, biale nie jest zle, byle tylko je przespac
ty w tym wszystkim zapomniales, jak wyglada slonce

in soviet russia drugs use you!
  • 5 / / 0
Wiem że niszczy fosfor czerwony i jod z tego co wyczytałem.

Hmm po co ? a kto to wie. Pytam bo w zasadzie to nigdy nie wiem co kupuje naprawdę, mam znajomego ale on bierze od kogoś tam jeszcze, i bywało tak że dostawalem świetny proch tj. powiedział że ma speeda kupiłem i był to naprawdę bardzo dobry wladek, zdarzało sie tak też wcześniej z mefem, ale nie mogę zapomnieć że kilka razy było tak że zapowiedzi były spoko kupiłem i z radością gwałtownie szarpnąłem w nozdrze %-D i kompletne nic, poza poceniem się i lekka dezorientacją, zmieszaniem oraz mega zwała po kilku godzinach bóle mięśni, zmęczenie i ogólnie porażka. Niestety nie są to cukierki, a ja mimo starań nie mogę znaleźć żadnego nowego dobrego, rzetelnego dostawcy, ba nawet konkurencji. Dzięki wiec serdecznie za uświadomienie mnie że nie mam się co obawiać przynajmniej tego syfa, w proszkach zagadkach (?). :*)
  • 679 / / 0
http://www.youtube.com/watch?v=afP71xwL ... ure=relmfu

mi tam ci rosjanie wyglądają na zdrowych %-D
  • 25 / / 0
Czerwonym fosfor służy też m.in. do produkcji amfetaminy i metaamfetaminy, jest łatwo dostępny, wystarczy kupić zapałki, ale sam czerwony fosfor nie jest toksyczny chodzi o jod. Jod w czystej postaci jest toksyczny i powoduje zmiany martwicze. Czyli wszystkie milusie efekty, które można sobie obejrzeć na YT.
Odczynniki chemiczne nie wykazują wszystkich cech jakościowych towaru, tylko bezpośredni kontakt może dać nam stuprocentową pewność.
Weekend
  • 25 / 1 / 0
DymPaliKali pisze:
http://www.youtube.com/watch?v=afP71xwL ... ure=relmfu

mi tam ci rosjanie wyglądają na zdrowych %-D
ruskie disco w piaskownicy rlz :D
mowisz, biale nie jest zle, byle tylko je przespac
ty w tym wszystkim zapomniales, jak wyglada slonce

in soviet russia drugs use you!
  • 197 / / 0
W Rzeczpospolitej i TVN24 mówili dzisiaj o "krokodylu", coś czuję nagonke w mediach.
Uwaga! Użytkownik Redver nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 679 / / 0
w polsce croc zmieni nazwe na forfiter
  • 146 / 1 / 0
http://kampanianazywo.pl/opinie/grozny- ... za-ofiara/

Czyżby pierwsza ofiara forfitera w Polsce ?
szalom
  • 679 / / 0
ciekawe czy ta ofiara, zrobiła go sobie z kody, i wiedziała o syntezie dzięki hyperowi
ODPOWIEDZ
Newsy
Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

"Narkociak" próbował przemycić narkotyki do więzienia

Koci kurier z narkotykami wpadł na gorącym uczynku. Strażnicy kostarykańskiego więzienia zatrzymali kota, który do futra miał przyklejone paczki z marihuaną i crackiem. Zwierzak próbował przedostać się na teren zakładu karnego.

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.