...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
Zablokowany
  • 3 / / 0
A więc chciała bym się dowiedzieć jak to jest z detoxem domowym.
słyszałam że np. Na Dzielnej lekarz może wypisać receptę na taki detox,a może coś mi się ujebalo w tym naćpanym mózgu ? A więc,czy jest to możliwe ? Walę po batach od 4 miesięcy. Wiem,to nie długo,ale skrety mam okrutne.
Może ktoś mi napisać coś o takim detoxie jeżeli takowy wgl istnieje.
z góry dziękuję,bo chcę sobie już ułożyć życie...
  • 880 / 23 / 0
Tak jak najbardziej możliwe. przedewszystkim musisz schodzić stopniowo z dawek na takie które będą tylk usuwać skręta. Rób tak przez 4-5 dni, potem przejdź na kodeine i tak smao przez 5-6dni schodź sobei aż dojdziesz do ok 100-150mg. Potem odstawiasz.

Przydadzą się ketonal w tabletkach jak i maści na nogi(bolą). Benzo diazepam, dużo. zolpidem na dojebanie się na sen. Obu conajmniej po 2 opakowania najmocniejszej dawki. Pomaga też nieco baklofen. Musisz mieć wolny conajmniej tydzień, a najlepiej ponad dwa.

Poczytaj sobie moje posty znajdziesz dużo info o domowym detoksie.
Nie ćpiej bo skiśniesz!
  • 1997 / 120 / 0
Ja polecam za to tramal retard plus jakieś benzo (najlepiej rolki). Łatwiej IMHO schodzić z dawek, bo działa dłużej i nie będzie tego chujowego momentu, gdy "peak" opada. Mnie tak odtruwali od fenta, i to od astronomicznych ilości. Fakt ze najgorsze 48h miałem już za sobą.

Nie pamiętam dawkowania, ale chyba więcej na noc, s mniej na dzień, zrównujesz powoli dawki i znowu krocze. Przy 14 dniach można to zrobić prawie bezboleśnie. Reszta jak pisze better
  • 443 / 54 / 0
Żadnego opio nie da Ci lekarz - tramal odpada.
Ketonal, iporel, laremid, relanium, doxepina, hydroxyzyna. To max co dostaniesz. I na tym wyjdziesz. 4 miesiące brania to przejdziesz bardzo dobrze. Oczywiście siedzieć w domu i odpoczywać.
To będzie Twój najłatwiejszy detoks wierz mi. Bo pierwszy jak sądze.
  • 1874 / 96 / 127
topic15699.html Tutaj jest wszelkie info co to odtruwania sie od opiatow, jezeli kazdy kto bedzie chcial sie oczyscic zalozy temat spowoduje to srogi burdel, prawda? Zamykam
wolna molekula
#mops
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
USA: Przedawkowane narkotyki zabiły mniej osób w 2024 roku

Liczba ofiar śmiertelnych związanych z przedawkowaniem narkotyków w Stanach Zjednoczonych znacząco spadła w 2024 roku, osiągając najniższy poziom od czasów sprzed pandemii COVID-19 – wynika z najnowszych, wstępnych danych opublikowanych 14 maja przez Centra Kontroli i Zapobiegania Chorobom (CDC).

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.