ale była max nieprzyjemna... zeszło
jeszcze troche bedzie lepiej z kazda chwilą!
HUrra jestem wolny!!!!
szybko Ci przeszło
ale poprzedni post dobrze rokuje ;)
@Somax
jak u licha można wpierdolić tyle sulfogwajakolu? masz jeszcze żołądek?
ze to juz ostatni raz, hehe, to jest najlepsze kłamstwo :P
niestety, taka decyzje podejmuje sie na trzezwo, twardo i nie
jest to decyzja ani łatwa ani przyjemna.
Pozdrówki. Mam nadzieję że i mi uda się przetrwać te bóle , już po detoxie jestem 3 dni ale ta wszywka (beta-bloker) za 2000zł bardzo mnie uciska i boli przez co muszę brać ogromne ilości ogłupiaczy ... A chciałem wrócić do normalności , ale bez hydroksyzyny i ketonalu to ja z bólu chyba umrę, Nawet weed nie pomoże bo słabo się czuję i gdy normalnie paliłem z 1g dziennie to dziś tylko raz palilem 1 bongo i to słabe i teraz 2-gi raz mam zamiar. Slabo sie czuje i sie boje jarac nawet zioło a to dla mnie nowość:(
@SamiecGamma Ogólnie mam wrzody żołądka i przełyku (mam takie wrażenie) , wątrobę i nerki mam ok , a na gastroskopię pójdę jak odzyskam siły bo teraz to nawet chodząc po domu się przewracam, to chyba przez te leki co mam brac az do zdjecia szwow czyli hydroksyzyne i ten na P czy jak mu tam , jestem teraz na 4 tabl. hydro , 1 ketonalu i mam sucho w ustach i brak apetytu wiec tak sie przekonuje zeby zajarac to moze chociaz zjem coś na ssawie po jaraniu. Ale z drugiej strony jestem tak uwalony hydro, ketonalem i tym lekiem na P od adhd ze az sie boje zajarac:/ I jak tu nbrac apetytu bez przypalenia? Bo musze koniecznie przybrać na wadze bo słabo ze mną. A thio nie przegryzalem wiec przelyk powinien byc ok , tylko o zoladek sie martwie bo mialem miec gastroskopie ale musialem ją odwołać bo wyjechałem na detoks7dni + wszycie blokera czego teraz żałuję bo to mnie boli.Ale po nowym roku robie gastroskopie i sie dowiem ile życia mi zostało , w sumie 23 już zmarnowałem.
Z dnia na dzień jest coraz lepiej ale ten bloker we wszywce za 2000zł to był chyba złym pomysłem. Detox przespałem na bunondolu a teraz po wyjściu cierpie agonalnie i ważę tyle co 10 lat temu,
Zamiast palić zrób makumbę, służy za śniadanie (haha) oraz pobudza bardziej gastro. Nie jestem przekonany czy palenie czegokolwiek nie pogłębia jeszcze tylko tej suchoty w gębie. Jeszcze co do pobudzania łaknienia, możesz rozważyć spróbowanie różnych naturalnych metod, jak gorzkie herbatki ziołowe (piołun, chmiel)... tylko że one działają poprzez zwiększanie ilości soków trawiennych, a nie wiem czy to byłoby wskazane jeżeli rzeczywiście masz te wrzody.
Widzę, że dalszą farmakopeję Ci jebnęli niezłą. Hydroksyzyna w sumie jest lajtowym lekiem, ale promazyna to typowy neuroleptyk - zamienia Cię w zombie. Ale widać tak być musi, bo chuj wie co byś zrobił i jak funkcjonował (czy nie gorzej) nie biorąc tego.
Stary, ocb z tym beta-blokerem? Co to jest i co konkretnie ma Ci to dawać?
...ech, niepozorny, malutki opiat OTC.
Życzę Ci wszystkiego najlepszego, mam nadzieję że z dnia na dzień nabierzesz sił i wszystko z Twoim ciałem i umysłem się poprawi.
Jedzenie w forie płynnej to od powrotu z detoxu w małych ilościach spożywam (budynie , kisiele) , teraz jem serek danio , piję actimele. Co do ketonalu(ostatnio biore ibuprom i w 4x mniejszych dawkach [tzn. 100mg ibupromu], wraz z hydroksyzyna zabija ból a nie jest taki szkodliwy chyba) to będę go brał tylko do ustąpienia bólu z wszycia implanta czyli tego beta-blokera. To takie coś przez co nie ciągnie cię wcale do opiatów ale jeśli już choć raz weźmiesz jakiś opiat mając wszyty ten bloker co ja to już rodzina może się z Tobą witać na kaplicy lub już na cmentarzu , w najlepszym wypadku wylądujesz na oiomie. Ja mam silną i nieprzymuszoną chęć do skończenia z kodą , najgorsze były te kręty i latanie codzień po minimum 3 thiocodiny. A teraz już chyba ból od implanta się kończy i pomyślę czy go zostawić , może warto ale wtedy po co mi terapie grupowe , wolałbym terapie, w sumie jestem już i tak zdeterminowany śmiercią kolegi [*] któremu padły nerki od brania fety więc
Co do makumby to nie mam obecnie własnego sortu i zanim automaty dojrzeją minie z 2-2,5 miecha do zbioru plonów czyli do tej pory albo abstynencja , albo kupno tylko weedu z pewnego źródła i w małych ilościach. Ale raczej zrobię sobie przerwę od zielonego też na te 2-3 miechy aż mi wyszyją blokera bo nawet mnie już do weedu z tym blokerem nie ciągnie a to dziwne. Ogólnie dzięki za te rady , napewno mi pomogą, nie będę palił weedu dopóki nie dojdę do siebie bo wyglądam i czuję się jak trup. I nie mam pojęcia czemu wstałem po 4 godz. snu , nie czuje bólu to o co może chodzić ? bez powodu bym się nie budził więc może trzeba iść na kibel i sprawdzić czy to nie te sprawy mnie obudziły. Ale z drugiej strony najlepiej sie sra po fajce a mi sie jarac nie chce , bonga tez nie chce mi sie napelniac i wode zmieniać więc spróbuję "bez wspomagaczy"
Naprawdę dzięki za rady , oby Jah Ci to wynagrodził obfitym plonem.
masturbator ile to ja razy sobie obiecywałem na bani
ze to juz ostatni raz, hehe, to jest najlepsze kłamstwo ]
miałbyś racje ale ta decyzja dojrzewała we mnie juz od roku
to ze na bani powiedziałem ze to ostatnia lufa to nie wiele zmienia
bo i tak planowo miałem dzis sie jeszcze załatwić ale to olewam.
decyzje o rzuceniu faktycznie podejmuje sie na trzeżwo
ale ta decyzja jest przyjemna i łatwa
taka musi być.
Gdybym coś tracił, czułbym się zle i ryzykowałbym powrót,
ale uważam, że zyskuje wiec się cieszę :)
podpisujeszz papier ze zgadzasz sie na zaszycie tego i wszelkie nastepstwa, chirurg robi naciecie i wsuwa na chama na siłę Ci to pod skórę. No i to w sumie jak ma działać ? Nic nie biorę poza przypisanymi lekami , po prostu czuję nadal objawy skręta od opio i mnie to dziwi bo była terapia bunundolem 7dni i zaraz potem implant i myslalem ze wyjde zdrowy a wszedlem ze skretem od kody wazac ok 65kg , moze wiecej a wyszedlem z tym czymś (zaraz poszukam tej kartki) w sobie i wazac 52-53kg i czulem sie gorzej jak na skrecie po kodzie zwyczajnym , rzyganie od 16 do 9 rano , dreszcze itp. a miało być lepiej po detoxie. I to mnie dziwi że mnie boli miejsce gdzie jest to wszyte chirurgicznie. Objawy skret(bole,zimno,drgawki) to juz ina bajka ale jest nadal mimo iz ost. kode na serio bralem 12dni temu a bupre 4 dni temu(lekarz podawal). Zaraz poszukam kartki z nazwa implantu i tym co mi tam dawali i ile na tym deoksie bo mam to chyba. i dopiszę...
Mam przed soba zgode ktora podpisywałem i cytuję:
"Zaświadczenie
Choremu XXX(mnie)
Zamieszkałemu (nieważne)
IMPLANTOWANO PODSKÓRNIE NALTREXONE W DAWCE 1,0 GRAMA W DNIU 28.12.
DZIAŁANIE DO 90 DNI OD DNIA WSZCZEPIENIA
ISTNIEJE BEZWZGLĘDNY ZAKAZ PRZYJMOWANIA OPIATÓW (HEROINA,OPIUM,MORFINA,CODEINA [PISANE PRZEZ C A NIE K] ORAZ TRAMALU METADONU DOLARGANU DOLCONTRALU PENTAZOCYNY BUPRENORFINY NABULFINY, FENANTYL ze względu na ryzyko powikłań ze śmiercią włącznie.
I jeszcze 1 zdanie o numerze do lekarza który mi to wszywał jakby była potrzebna pomoc to żeby dzwonić.
No i sam nie wiem , od czego odczuwam takie bóle jak skręt po kodeinie , czyżby została we mnie buprenorfina i ten implant teraz mnie "karał"(bolał) od tego że jeszcze jest w krwioobiegu bo ost dawke bupry dostałem dzień przed zabiegiem.
Mam przed soba tez "Karte informacyjna leczenia szpitalnego" z tego detoxu i już wam piszę co mi podawali , dawek niestety nie ma napisanych:
Promazin(? , ciężko rozczytać)
Relanium
Hydroxyzyna
Bunondol
Lorafen
Jeszcze są jakieś 2 leki ale nie mogę rozpoznać jakie są ich nazwy. Czyli może mam buprę jeszcze w organiźmie i dlatego odczuwał objawy skręta ? Jak myślisz ? A poza tym boli mnie miejsce szycia ale 4 grudnia mam zdjęcie szwów i zobaczę jak to będzie.
Zdjąłem sam opatrunek i mam zdjęcia (z pierwszej ręki , jeszcze świerze , nie przeraźcie się moim owłosionym brzuchem , myślę że te zdjęcia to tak są z od lat 15 wzwyż bo jest tam pokazany szew , jego rozmiar w porownaniu do zapalniczki reklamowej tego zakladu gdzie bylem na detoxie a pod szwem jest ku***sko boląca kapsułka którą gdy co uciska boli jakby pudzien mi w gębę przywalił. (tzn. ostro , moze ketonal by to złagodził ale jak nie bede musial to nie bede brał ketonalu). A terapie osobiste to już mam pierwsze załatwione.Prywatnie ale zamiast np. na weeb (bo już nie kodę) wydam kasiorę na leczenie psychologiczne i mysle ze z pol roku to potrwa (jestem dobrej myśli w tej chwili). wrzucam 1 zdj. , mam wiecej ale szkoda mi czasu to na neta wrzucac . Oto link , na nim jest szew na gorze pod opatrunkiem , ponizej właśnie ta duza kapsulka pod skórą i pod kapsułką jest zapalniczka reklamowa dla porównania rozmiarów szwa i wielkości kapsułki (widać wybrzuszenie).
http://img8.imageshack.us/img8/640/photo00031b.jpg OTO jak wyglądam 5 dni prawie po wyjściu i wszyciu tego gówna.
http://en.wikipedia.org/wiki/Naltrexone
http://www.duckduckgo.com/search?rls=pl&q=n ... 8&oe=utf-8
![[mem]](https://hyperreal.top/wtf/memy/6/6e0e0f1c-8a88-4574-9e5c-b25b6ad663ef/mewas%20mem.png?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=nxyCWzIV8fJz5t5dUSIx%2F20250527%2FNOTEU%2Fs3%2Faws4_request&X-Amz-Date=20250527T193902Z&X-Amz-Expires=3600&X-Amz-SignedHeaders=host&X-Amz-Signature=fb41e813b2e37139611ec1a496ca104db66448b1da03d4621f65affa0862db83)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news/klefedronfabrik5.jpg)
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/marsz-wyzwolenia-konopi-w-warszawie-28-05-2022-r-.jpg)
Zróbmy przykrość „gangom ze Wschodu” i zalegalizujmy marihuanę (na dobry początek)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zrzut.jpg)
Biały popiół vs. czarny popiół: Prawda o wskaźnikach jakości konopi
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/kpp_sejny.jpg)
Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki
36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/ksiadz.jpg)
Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie
Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/dagmara_j._rouse.jpg)
Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling
Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.