...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 2 / 1 / 0
Witam wszystkich, szukałem gdzieś informacji jak zrobić detoks od medikinetu. Ogólnie czuję że przesadziłem i biorę sporo, około 80 mg na dobę od miesiąca. Zaczynam się czuć słabo, jestem osłabiony. Kolejne dawki nie zmieniają już praktycznie nic, wręcz odwrotnie czuję się gorzej, zupełnie mnie odrzuciło o papierosów, nie wiem dlaczego. Chciałbym zrobić przerwę, ale nigdy nie odstawiałem stymulantów. Jestem bardziej opio i wiele lat miałem problem z herą. Stimy to zupełnie co innego. Proszę o info, jak się do tego zabrać, na co się przygotować, czy schodzić po woli z dawki, czy uciąć zupełnie.
Pozdrawiam
  • 1290 / 367 / 0
metylo dziala inaczej niz zwykle stymulanty. Prawdopodobnie tolerka ci skoczyla i zupelnie na ciebie nie dziala nawet jak zajebiesz wiecej. Taki stan powstaje jak nawet raz zarzucisz zbyt duza dla siebie dawke. Dlatego ta substancja nie nadaje sie do cpania tylko do leczenia. Dlatego po prostu tym pierdolij bo i tak na ciebie nie dziala. Potrzebujesz przerwy max 3 miesiace min miesiac i tolerka wroci do normy. Potem mozesz brac tylko ustalona dawke dla siebie i zero dojebek.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?

Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.

Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.