Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 179 / 3 / 0
Witam. W pigułach Chill - Life at Ease jest 50 mg demetylotramadolu, który to jest dwukrotnie silniejszym metabolitem tramadolu. Testował ktoś? Czy jest dostępny jako RC?
  • 2775 / 39 / 0
Nie jest to żadna nowość. Jest dostępny a przynajmniej był jeszcze ostatnio
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 327 / 6 / 0
nie ma od baaardzo dawna, zaglądam co jakiś czas do tripshop i zamiast "dodaj do koszyka" wciąż jest tylko: "Powiadom mnie kiedy będzie dostępny" i tak od pól roku, chyba że ktoś zna inny sklep ?
  • 2775 / 39 / 0
Był ostatnio dostępny w pewnym sklepie rc. W którym to mnie nie pytajcie. W podpisie znajdziecie odpowiedź dlaczego ;)
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 327 / 6 / 0
dosyć bezkompromisowa samokrytyka w tym podpisie, nawet nie będę próbował o nic pytać ;-)
  • 2775 / 39 / 0
Zanim wytknie się komuś błędy trzeba przynajmniej znać swoje %-D
  • 425 / 21 / 0
Dawaj adres chuju bo pojedziesz do lasu.
Nie no, ustaliliśmy, że jest dostępny, więc czekamy na opisy wrażeń. :-D Ewentualnie orientacyjną cenę.Jak ktoś będzie chciał to znajdzie.
  • 1718 / 9 / 0
Pamietam, ze w ktoryms ze sklepow byl dostepny, cena raczej wysoka i zakup z racji tego nieoplacalny. (nie mowie o tripshopie).
  • 394 / 5 / 0
Chyba były już 2 podobne wątki.
Chętnie bym to kupił na mnie zawsze nowa sub działa dużo lepiej np: kodeina działa tak sobie ale jak spróbowałem etylomorfiny to mnie wyjebało w kosmos tak jak kiedyś mnie koda wyjebywala Jak narazie nie znalazłem, żadnych inf na ten temat oprócz tego że chamuje wychwyt zwrotny noradrenaliny i prędzej mu do morfiny niż do tramadolu.
Jak wiadomo kodeine trudno o-demetylizować a potem ją oczyścic może z tramadolem jest prościej i można go demetylizować jakimś łatwodostępnym odczynnikiem?
  • 1718 / 9 / 0
tramal tez dziala na noradrenaline (i jego metabolit)
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.