Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 62 / 19 / 0
Ja w ogóle się rozchorowałem od DCK przez działanie antybakteryjne, przeziębiło mnie.
  • 3144 / 878 / 5
DCK nie ma działania antybakteryjnego.
Poor kids are just as bright and talented as white kids.
  • 294 / 59 / 0
Jak przerwa po tripie na DXM (900mg) żeby podziurawić sobie na DCK w dawkach nie przekraczających 100mg?

Właśnie odebrałem pake, ale minęły dwa dni od dexa, jednak kusi beżowy proszek %-D
  • 62 / 19 / 0
20 grudnia 2020DelicSajko pisze:
DCK nie ma działania antybakteryjnego.
Także po prostu miałem pecha i mnie przeziębiło.
  • 916 / 170 / 0
Ma za to przeciwbakteryjne i rozwala im chyba dna czy coś takiego. Suplementacja jak przy antybiotykach. Przy ciągu konieczność. Głównie flora w brzuchu.
@WonszKryty
Szkoda że nie zajrzałem wcześniej, było brać nie pytać. Dysocjanty nie wywołują takiej tolerancji jak psychodeliki, a nawet jeśli jedziesz w ciągach pojawia się subtelna tolerancja wsteczna. (działają coraz mocniej te same dawki)
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
  • 3144 / 878 / 5
@endother
Przeciwbakteryjnego też nie ma (to to samo), to bajki są. Głupki na bluelight sobie powkręcali i straszyli na reddicie xd
  • 916 / 170 / 0
Wiem ale znam hajpa i myślałem że się tak czepiacie. Po prawdzie nie ma to większego znaczenia i dla przykładu też nie wstawiam źródeł. Ale chętnie przypomnę że nawet wszyscy razem jesteśmy za głupi by to rozkminiać. Może i DCK nie ma takiego działania ale ma je jeden z prekursorów który zwykle zostaje po syntezie?
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
  • 3144 / 878 / 5
Chodzi o to, że ktoś kiedyś robił rzekome badania i używał tego jako antybiotyku. Jednak rzekome wyniki nie pokrywają się z rzeczywistością.
No i ludzie zaczęli do tego dorabiać jakieś swoje teorie.
  • 191 / 8 / 0
Na pewno jest to lek... ale na dziury w duszy, skutki uboczne - dziury w mozgu.
Ja to juz same dziury widze wszedzie... czy jestem zboczony?
Pop X and we doubled up the dossage :diabolic:
  • 24 / 1 / 0
Czy mogę zazywac selegiline razem z dck?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.