Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3038 / 1030 / 0
na początku z sokami, zazwyczaj najtańszymi jakie były. w raz z wzrostem doświadczenia i zanikiem "mistycyzmu" rozcieńczałem w kranówie. nos zatknięty i na jeden raz. %-D
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 581 / 77 / 0
21 sierpnia 2018STR88 pisze:
Z colą nie ma fajerwerków.
oj, to może to kwestia osobnicza. kilka razy wypilem z cola i za kazdym razem bylo dużo za grubo...
Uwaga! Użytkownik MrMagnificus jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2897 / 618 / 10
Znaczy się ja miałem na myśli walory smakowe, nie mogę ocenić mocy, bo za mało razy piłem z colą.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 581 / 77 / 0
A, to zgoda :)
Uwaga! Użytkownik MrMagnificus jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 125 / 29 / 0
Najczesciej bylo pite z sokiem. Zdarzalo sie rowniez pic z kranowa. Istny koszmary, do dzis potrafie przywolac ten small chociaz nie pilem juz 2 Lata XD no ale po przesiadce na GHB problem smaku przestal istniec nawet w wodzie.
  • 90 / 5 / 0
Z żubróweczką białą, delicje.
  • 29 / 2 / 0
Ja to zawsze z woda.
Chyba jestem nienormalna, ale lubie ten posmak w buzi :D
Warto było po to na świat przyjść?
  • 3406 / 534 / 0
Bleee, ja miałem okazje nawet solo pić jak nie było popity gdzieś na mieście i od razu szluga odpalałem, smak masakra... Najlepiej wchodzi z gęstym sokiem, typu kubuś.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 506 / 109 / 0
jedynie prosto do mordy i zapijanie czymś na szybko, a jak nie ma czym to na sucho bez popity
  • 5172 / 905 / 0
Ja tak próbowałem i poparzyłem sobie mordę od środka. :D
Lepiej mieć zapitkę
A jaka? Łatwiej napisać z czym smak jest slaby: Z zimną kawą , sokiem pomidorowym smakuje obleśnie.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
Newsy
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.