Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 585 / 3 / 0
Prosze doświadczonych użytkowników o pomoc w identyfikacji substancji. Zjadłem dziś karton kupiony od dila jako "kwas" Chuj w to czy to mądre czy nie. nie oceniajcie mnie. zreszta mam wyjebane. z ciekawosci chcialbym sie dowiedziec co to kurwa jest.

Papier był wymiarów około 8mm x 8mm. Jakis czerwono biały wzorek na nim widniał. w smaku był taki troche gorzkawy. w sumie chuj wie moze bez smaku.

Jeśli jest to BDF czy cos podobnego to nie zawracam dupy. Dziala to jednak chyba inaczej. Nazwalbym to najwiekszym spidem w zyciu. rozpierdala w chuj. ladowalo sie okolo 2godziny. Poczatkowo nawet spac mi sie chcialo. zadnych halucynacji ani CEVów czy OEVów.
Działa jak pierdolony stymulant
co moglo zadzialac w tak niskiej dawce?
sam nie mam pomyslu co to moze byc.
Na koniec dodam że nigdy kwasa ani BDF nie jadłem wiec nie wiem czym jest przyjeta przez mnie substancja. Kurwa myślę że żadnym z powyższych ale mnie oświećcie
.
  • 335 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kapo »
DOB
DOI
DOC
bromo-dragonfly

Jedyne substancje ktore mogly sie znalezc na tym kartonie ale jesli to nie bylo br-DF to stawiam na DOB
obie te substancje dzialaja w bardzo malych ilosciach nawet 500 uq
DOI i DOC to juz kwesita od 1.5 mg do 3 mg

Mogly to byc rowniez jakies analogi LSD,lecz wykluczam ta mozliwosc ze wzgledu na gorzki smak i mocno stymulujace dzialanie.
Aczkolwiek moglo to byc rowniez bromo-dragonfly gdyz dawki 200 uq dzialaja mocno stymulujaco ( jest pochodna amfetaminy)
napisz pozniej ile Cie trzymalo to moze wywnioskujemy:)
Ostatnio zmieniony 27 maja 2008 przez kapo, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik kapo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 131 / 1 / 0
ile za to dałes?
w końcu zdrewniała mi głowa.
  • 15 / 1 / 0
Na moje oko to dragonfly, pytanie brzmi ile czasu byles po tym wystrzelony? Jezeli w okolicach 12 godzin, to zapewne byla to lzejsza dawka dragona.

Ale moge sie mylic :D
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Psychodela była? Czy tylko i wyłącznie stymulacja?
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 2179 / 30 / 0
ale dupa chłopak przyszykował sie na piękną kwasową podróż a tu taka niespodzianka..żadnej sajkodeli.
Hidden mefedron User
  • 585 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: hitori »
nie szykowalem sie na zadna podroz. po prostu musialem przetestowac zeby wiedziec czy kupic tego cały rzut. Nie spodziewałem sie po tym LSD prawde mówiąc.
Prawie żadnej psychodeli. Prawie wyłącznie stymulacja. dałem 25zł. troche inny kolor lamp na ulicy troche lepsze brzmienie muzyki. jadlem o 22.30 bylem pobudzony do 3.00 ale byłbym dłuzej bo wtedy postanowilem zakonczyc te jazde. byla zbyt bolesna. Przeżułem sobie dużego liścia salvii i po pol godziny sluchania muzyki zasnąłem.
.
  • 83 / 2 / 0
Stawiam na desoxypipradol. Stymulant działający w ilości kilku mg. Spokojnie na takim kartoniku zmieściła by się jedna działka.

EDIT
Szczególnie, że zasnął tak w miarę szybko, więc dawka musiała być stosunkowo mała, bo ten desoxypipradol potrafi wystrzelić na kilkadziesiąt godzin!
Ostatnio zmieniony 27 maja 2008 przez greenLov3r, łącznie zmieniany 1 raz.
'gdy wchodzę na scenę mam synu charyzmę i klasę, a ty możesz grać za bramką i plexi glass'em!'
hustlin'
  • 1285 / 30 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
greenLov3r pisze:
Stawiam na desoxypipradol. Stymulant działający w ilości kilku mg. Spokojnie na takim kartoniku zmieściła by się jedna działka.

EDIT
Szczególnie, że zasnął tak w miarę szybko, więc dawka musiała być stosunkowo mała, bo ten desoxypipradol potrafi wystrzelić na kilkadziesiąt godzin!
hitori najprawdopodobniej była to jedna z substancji wymienionych przez kapo, wszytko wskazuje na bromodragonfly, po mniejszych dawkach dragona niektórzy tak reagują, samą stymulacją z odrobiną psychodeli. Ja zjadłem trochę tektur od S. na których był prawdopodobnie dragon i nawet kartony odrywane z jednego blottera działały rożnie. Raz była większa psychodelia, raz mniejsza, zdarzała się też faza amfetaminowo/pigułowa z odrobiną psychodeli i wtedy nawet mi trochę kuśkę skurczyło, jak to bywa po władzie ;]
Ostatnio zmieniony 27 maja 2008 przez ksionc, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 413 / 8 / 0
Mam jeszcze inne pytanko, otóż czy zdarza się i jest możliwe by np kartonik z tym rysunkiem goscia na rowerze[ktośtam ma go nawet w awatarze] mógłby być nasączony czymś innym niż LSD? chodzi mi o to czy pojawiły sie narynku takie podrobki na sączone czyms tanszym i lepiej dostepnym?
zdecydowane i stanowcze raczej nie
Zablokowany
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.

Jak zwiększyć moc i profil sensoryczny kawy z przelewu? Fizycy opisali prosty sposób

Czy jest sposób, by – nie zmieniając ilości kawy w przelewie – zwiększyć jej moc i uwypuklić profil sensoryczny? Otóż jest. I został on opisany na łamach pisma Physics of Fluids wydawanego przez Amerykański Instytut Fizyki (AIP).