Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 880 / 363 / 6
Do właśnie są, wraz ze szczeregiem innym rzeczy, znalazłam w kąpciku aptekarskim (m.in amitryptylinę 25 mg). Moje objawy to dalsza apatia (mimo kręcenia przez magika kilogramami trazodonu, już doszłam do 150 ma zaburzenia senne tylko!).

I tak sobie myślę, ży to może być u mnie
1) Bezpieczne?
2) Skuteczne?
Everything's better with acryl. It's like bacon, but acryl.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
  • 216 / 16 / 0
Amitryptylina już dość silnie działa antycholinergicznie(upośledzenie intelektualne), dodatkowo antagonizuje równie mocno alfa-1 (niedociśnienie kilka godzin po przyjęciu) jak trazodon, z trazodonem by sie to sumowało jeszcze.
Poprzez wpływ na receptorr histaminowy i 5ht2c nasila apetyt znacznie, czasem u osób z predyspozycjami do kompulsywnego obżerania się.

1)Ani bezpieczne
2)Ani skuteczne

Olimp miał kiedyś therm line speed dla kobiet tak na marginesie.
Uwaga! Użytkownik cyfrowypolsat nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.

Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję

67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.