Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 880 / 363 / 6
Do właśnie są, wraz ze szczeregiem innym rzeczy, znalazłam w kąpciku aptekarskim (m.in amitryptylinę 25 mg). Moje objawy to dalsza apatia (mimo kręcenia przez magika kilogramami trazodonu, już doszłam do 150 ma zaburzenia senne tylko!).

I tak sobie myślę, ży to może być u mnie
1) Bezpieczne?
2) Skuteczne?
Everything's better with acryl. It's like bacon, but acryl.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
  • 216 / 16 / 0
Amitryptylina już dość silnie działa antycholinergicznie(upośledzenie intelektualne), dodatkowo antagonizuje równie mocno alfa-1 (niedociśnienie kilka godzin po przyjęciu) jak trazodon, z trazodonem by sie to sumowało jeszcze.
Poprzez wpływ na receptorr histaminowy i 5ht2c nasila apetyt znacznie, czasem u osób z predyspozycjami do kompulsywnego obżerania się.

1)Ani bezpieczne
2)Ani skuteczne

Olimp miał kiedyś therm line speed dla kobiet tak na marginesie.
Uwaga! Użytkownik cyfrowypolsat nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.

Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).

Pierwsze takie badania obaliły popularny mit

Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.