Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
Czy można sprać sobie tak łeb, że żadna używka nie zbija uczucia lęku i nie daje nawet chwili "normalności", non stop jestem na lękach, nie jestem w stanie w ogóle funkcjonować. Mogę sobie leżeć i patrzeć w jeden punkt cały dzień i cała noc.
alpra nic nie daje, mogę wziąć 5mg i mam wrażenie, że duszę się po prostu
Po łyku wódki rzygam
Po nosie, feta, "mefedron" czy co kolwiek białego dostaje takich trzasków i lęków że wolę się nawpierdalac ketrelu i iść spać.
mj od razu lęki i chce żeby zeszło
Co bym nie wziął, jest masakra
Miał ktoś tak ?

Na przestrzeni ostatnich około 15 lat waliłem wszystko oprócz opiatów, to co opisałem wyżej dzieje się od około roku
Jestem po kilku detoksach i ośrodkach
Czy to juz jakąś choroba czy po prostu zryty łeb na amen?
Proszę o dodanie tego /\ do głównego posta.
Nie bardzo orientuje się w edytowaniu postów i poruszaniu po forum

scalono /Mx
  • 22 / 3 / 0
Moim zdaniem to kwestia negatywnych wspomnień, które wiążą się ze stażem. Może kiedy coś bierzesz, to nie jesteś tu i teraz, tylko wszystkie przeszłe badtripy, nieprzyjemne doświadczenia, może jakiś wstyd i poczucie winy?, przywołują się - "kotwice" - i w taki oto sposób wpływają na twoją teraźniejszość. Może z przyzwyczajenia coś wrzucasz, a łączy się to z tworzeniem na podstawie tych wspomnień czarnych scenariuszów.
Te wszystkie substancje mają różny profil działania, więc wątpie by mogło to mieć jedną przyczynę fizyczną.
Obstawiam, iż to mentalne. Czas zjechać do portu, panie kapitanie, i posprzątać gnój pod pokładem.
Widzę cudzysłów przy <normalność>, ale wskazuje na szukanie ucieczki od teraźniejszości. Wiem, żadne odkrycie; dlatego wszyscy to robimy.
ODPOWIEDZ
Newsy
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu

Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.

Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków

Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.

Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu

Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.