alpra nic nie daje, mogę wziąć 5mg i mam wrażenie, że duszę się po prostu
Po łyku wódki rzygam
Po nosie, feta, "mefedron" czy co kolwiek białego dostaje takich trzasków i lęków że wolę się nawpierdalac ketrelu i iść spać.
mj od razu lęki i chce żeby zeszło
Co bym nie wziął, jest masakra
Miał ktoś tak ?
Na przestrzeni ostatnich około 15 lat waliłem wszystko oprócz opiatów, to co opisałem wyżej dzieje się od około roku
Jestem po kilku detoksach i ośrodkach
Czy to juz jakąś choroba czy po prostu zryty łeb na amen?
Proszę o dodanie tego /\ do głównego posta.
Nie bardzo orientuje się w edytowaniu postów i poruszaniu po forum
scalono /Mx
Te wszystkie substancje mają różny profil działania, więc wątpie by mogło to mieć jedną przyczynę fizyczną.
Obstawiam, iż to mentalne. Czas zjechać do portu, panie kapitanie, i posprzątać gnój pod pokładem.
Widzę cudzysłów przy <normalność>, ale wskazuje na szukanie ucieczki od teraźniejszości. Wiem, żadne odkrycie; dlatego wszyscy to robimy.
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.