ODPOWIEDZ
  • 1 / 1 / 0
Ostatni przeglądając tabelkę "NIE JESTEŚ DJ? NIE MIKSUJ!" w celu znalezienia ciekawych połączeń, natrafiłem na zieloną kropkę przy połączeniu opioidów z MDMA. Po chwili namysłu doszedłem do wniosku, że skoro jeden specyfik rozszerza źrenice a drugi zwęża, to może to połączenie utrzyma wizje w normie. Tak żeby przynajmniej dało się z telefonu korzystać.
Interesuje mnie:
1. Bezpieczeństwo tego połączenia
2. Efekty uboczne
3. Faza
4. Dawkowanie
5. Czy moja teoria w ogóle się kupy trzyma

PS.
Jestem tu nowy więc proszę o łagodne wypowiedzi.
  • 1505 / 526 / 0
MDMA często kończyłem kodeiną właśnie, a dwukrotnie właśnie brałem jednocześnie. Powinno być okej przy nie za wysokich dawkach - spróbuj do 120mg MDMA i 240mg kodeiny. Jednak nie jest to takie super połączenie i lepiej poczekać z kodeiną do około godziny odkąd poczujesz, że MDMA słabnie (co jednak nie rozwiązuje Twojego problemu).

Najlepiej to na MDMA nie korzystać z telefonu - substancji tej lepiej używać nie częściej niż co miesiąc (a najbezpieczniej 3 minimum), więc można sobie ogarnąć kilka godzin bycia offline.

Aha, no i najprawdopodobniej jeśli masz problemy z ostrością na MDMA, to nie pomoże xD
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Masowe ilości kokainy na masowcu. Kucharz w areszcie

Blisko pół tony kokainy o wysokiej czystości przejęły argentyńskie służby na masowcu Ceci w porcie rzecznym San Lorenzo. Do udziału w przemycie przyznał się okrętowy kucharz.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.